8-daagse ‘Cursus Familieopstellingen’ met Hylke Bonnema

Gepost op door karin van Duuren
Wanneer:
13 maart 2017 @ 10:00 – 14 maart 2017 @ 17:00
2017-03-13T10:00:00+01:00
2017-03-14T17:00:00+01:00
Waar:
Linnaeushof 94 1098KT Amsterdam
Kosten:
€1295,- (incl btw)
Contact:
Hylke Bonnema

Ontdek jouw parel op onze cursus familieopstellingen. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om een persoonlijke reis te maken naar je eigen kracht en tegelijkertijd de eerste stappen te leren van het opstellers vak.

Familieopstellingen in het dagelijks levenDoorbreek de cirkel, kies voor groei en bloei voor jezelf, je gezin, je familie, je werk en de wereld!

Cursus Familieopstellingen

Onze manier van werken kenmerkt zich door voelen. Op een veilige manier je open stellen en dieper ontdekken, wat je voelt, waar je vandaan komt en wie je bent. In deze reis doorbreken we allerlei belemmeringen op het gebied van gezondheid, geld en relaties. Je (her)vindt nieuwe kracht, of zoals gebeurde bij iemand die de cursus deed, en na jaren zoeken in ene zijn droomhuis vond.

Daarnaast leren wij je in de cursus familieopstellingen om de eerste stappen te zetten om zelf een familieopstelling te kunnen doen. De basiskennis wordt je bijgebracht. Opstellen is een ambacht dat je ook als zodanig in de vingers dient te krijgen. Tijdens de opleiding zullen we je zoveel mogelijk stimuleren om te oefenen. Samen met een aantal mede reizigers ga je samen opstellingen doen.

Met onze werkwijze blijven we dichtbij de bron, Bert Hellinger, van wie we de zege hebben om zijn werk in Nederland te doen. Onze werkwijze kenmerkt zich door contact maken met de intuïtieve onderstroom. Wij leren je het veld waar te nemen en te voelen. Wij werken met de vernieuwde methode van familieopstellen. Met het nieuwe opstellen werken we in stilte, zonder al te veel uit te spreken, en met het uithouden van het niet weten. Te durven blijven bij wat er op het moment is en zichtbaar wordt. Ook als je al veel ervaring hebt met opstellen, kan onze methode je veel nieuwe inzichten brengen.

Inhoudelijk willen wij ervoor te zorgen dat de dingen op allerlei belangrijke gebieden in je leven gaan stromen. Ik wil jullie met deze reis helpen om het te laten stromen op het gebied van werk, relaties, gezondheid en je innerlijke rust verschaffen. De cursus zal je stimuleren om je patronen te doorbreken en het werkelijk aan te gaan.

Deze vernieuwde cursus familieopstellingen is ontstaan in de 10 jaar dat ik de jaaropleiding ‘Familie en Organisatie Opstellingen’ verzorg, die al heel snel na 1 jaar transformeerde tot een verdiepende ervaring voor alle betrokkenen. De opbouw van de cursus is geïnspireerd op de universele reis die een mens maakt om uiteindelijk het geluk te vinden. Deze reis vind je ook in alle grote verhalen die er op de wereld verteld worden. Van de Mahabharata tot de Odysseus, of de Ring des Nibelungen.

Resultaten

• Voelen, ontdekken, uitdaging aangaan en eigen kracht hervonden.
• Het stroomt nog beter voor je op het gebied van gezondheid, geld en relaties
• Zingeving, contact gevoeld en gemaakt met het grotere veld.
• Familieopstellingen basishouding, theorie en methode
• Jezelf als transformerend instrument kunnen inzetten
• Individuele opstellingen in kunnen zetten in coaching en/of therapie
• Intervisiegroep om mee op reis te gaan. (Voor verdieping en oefening)
• Afsluiting met certificaat

Zie de cursus familieopstellingen als een ‘kickstart’, die je afhankelijk van je vooropleiding en ervaring verder brengt. Deze korte cursus is natuurlijk voor de meesten onvoldoende om het vak te leren, als eerste stap is het goed, ook met name voor het doen van individuele familieopstellingen. Na deze cursus weet je zelf of je verder wil met het vak, en kun je besluiten onze jaaropleiding te gaan doen.

8-daagse cursus familieopstellingen Amsterdam Voorjaar 2017

• Blok 1, 13 en 14 mrt 2017

• Blok 2, 3 en 4 april 2017

• Blok 3, 12 en 13 juni 2017

• Blok 4, 18 en 19 sept 2017
Inloop 9.30
Ochtend:  van 10.00 tot 13.00 uur
Pauze: van 13.00 tot 14.00 uur
Middag: van 14.00 tot 17.00 uur

Eigen lunch meenemen (of in de directe omgeving halen of nuttigen); voor koffie en thee wordt gezorgd.

WAAR

Hofkerk, Linnaeushof 94, Amsterdam

INVESTERING

De kosten voor de 8-daagse cursus Familieopstellingen bedragen € 1295,– incl btw

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden

Voor meer info check:

Cursus Familieopstellingen

Heb je vragen? info@familieopstellingen.nl of bel +31640249042

Comments

Reacties zijn gesloten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *