Basiscursus Organisatie- en loopbaanopstellingen in 4 dagen met Martijn Haan

Gepost op door Familieopstellingen
Wanneer:
19 mei 2017 @ 11:00 – 20 mei 2017 @ 16:00
2017-05-19T11:00:00+02:00
2017-05-20T16:00:00+02:00
Waar:
Willibrordus Business Center, Heiloo
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
Nederland
Kosten:
795
Contact:
Organisatieopstellingen

In de cursus gaan we beginnen met een overzicht van de basishouding en basistheorie. Dit zullen we verduidelijken door met jullie eigen ingebrachte organisatievragen te gaan werken.

Het kan ook zijn dat we werken met vragen van klanten waar jij om dit moment mee werkt als, trainer, coach, consultant, veranderaar of zakelijk systemisch werk geïnteresseerde. Een belangrijk aspect van onze eigen organisatie is de manier waarop we ons verhouden met onze klanten, medewerkers en andere stake-holders. Binnen deze context zullen we ook uitstapjes maken naar familieopstellingen. Ervaring leert ons dat eigen vragen in een cursus organisatieopstellingen ook gaan over onze familiesystemen.

Wil je je opgeven voor de cursus organisatieopstellingen in Heiloo op 19/20 mei en 16/17 juni 2017; Vrijdag 11.00-17.00 en Zaterdag 10.00-16.00. Klik hier
Investering: 795,- excl BTW.

Naast het doen van organisatieopstellingen, gaan we ook een dag werken aan loopbaanopstellingen met behulp van blaadjes. Het inzetten van deze manier van werken in coaching is een uiterst doelmatige manier om snel tot het punt te komen waarop jouw klant zichzelf beperkt. Daarnaast laat het snel zien waar verborgen potentieel nog meer tot bloei kan komen. Een belangrijk onderdeel wat we aan jullie willen overdragen is het werken met teams met teamopstellingen, organisatieopstellingen en individuele opstellingen. Met name hoe je hen stapje voor stapje meeneemt in deze gevoelsmatige bijzondere manier van werken.

We laten jullie ook kennismaken met bijzondere toepassingen. Sales opstellingen zijn bijvoorbeeld bijzonder doeltreffend omdat ze laten zien waar een organisatie geld laat liggen. Daarnaast willen we ook laten zien hoe we de laatste jaren het systemische gedachtegoed hebben toegepast in leiderschapstrajecten en bij missie/visie/waarden sessies.

Een organisatieopstelling is bedoeld voor iedereen; werknemers, werkgevers, ZZp’ers, teams en directeuren binnen alle sectoren en industrieën. We werken sinds 2004 met organisatieopstellingen en hebben jarenlange ervaring opgebouwd in de praktijk met het werken met teams, individuen en organisaties. Deze ervaring willen we graag met jou delen.

Wat komt er aan de orde?

-Basishouding en basistheorie
-Eigen systeem onderzoek
-Leren loopbaanopstellingen/individuele opstellingen in coaching
-Organisatieopstellingen
-Teamopstellingen
-Sales Opstellingen
-Missie/visie/waarden Opstellingen
-Systemisch werk in leiderschapstrajecten

Onze lesmethode

We reiken verder dan alleen het aanleren van de werkvormen, de nadruk ligt op de onderstroom. Onze deelnemers zijn hier ook altijd positief door verrast en van onder de indruk. Wij leren je verbinding te maken met de organisatiesystemen vanuit jezelf en jouw achtergrond Zo pas je niet alleen een methodiek toe maar gaat echt voelen en/of zien wat er speelt. Hierdoor leer je om de methodiek flexibel toe te passen en lukt het je om jouw klanten mee te nemen in deze bijzondere werkvorm.

Voor wie?

Voor professionals die meer willen leren over organisatieopstellingen. Voor leidinggevenden/ondernemers die meer inzicht willen in de dynamiek in hun organisatie en bij hun klanten om daarmee nog meer te kunnen bereiken.
Voor familieopstellers die nu het vak van organisatieopstellingen willen leren.

Klik hier om je voor deze cursus aan te melden:

Basiscursus organisatieopstellingen in 4 dagen
Blok 1 19/20 mei
Blok 2  16/17 juni
Vrijdag 11.00 – 17.00 uur en Zaterdag 10.00 – 16.00
Investering: 795,- excl btw

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *