Dagworkshop ‘Leef de Liefde’ – met Hylke Bonnema

Gepost op door Hylke Bonnema
Wanneer:
13 mei 2017 @ 10:00 – 17:00
2017-05-13T10:00:00+02:00
2017-05-13T17:00:00+02:00
Waar:
Centrumkerk, BILTHOVEN
Julianalaan 42
3722 GR Bilthoven
Nederland
Kosten:
€ 95,- (incl btw)

Op veler verzoek voor één keer in het midden van het land
Gratis parkeren en op 5 minuten loopafstand van station Bilthoven

Ben jij al gelukkig in de liefde? Ja, jij mag ook echt de liefde leven. Het kan, het mag, gelukkig zijn in de liefde.

Heb jij een lieve partner? Leef de liefde van je leven. Geniet van fijn samen. Laat de passie je inspireren.

Wat blokkeert mij toch zo dat ik niemand ontmoet? Waar is die lieve levens partner? Ik voel me toch zo alleen.

Hoe weet ik of ik moet blijven of gaan? Is dit wel de juiste man / vrouw voor mij? Mijn relatie bloed dood. Help!

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden

De passie is weg Hoe blijf ik bij mezelf in de relatie? Ik heb een leuke partner, maar voel de liefde niet.

Vind je levens partner en leef de liefde echt! Doorbreek de cyclus. Doorbreek de emotionele blokkades. Durf te voelen. Spring in de levensrivier van de liefde. Ja! Ja! Ja! Liefde bestaat echt!

Ga het aan. Je droom man of vrouw bestaat! Je ligt zelf alleen dwars. Hij of zij staat op je te wachten.

Je relatie dag Vind de liefde in jezelf voor de ander. Van alleen naar samen. Van seks naar liefde Van afstand naar dichtbij.

Op deze dag gaan we onderzoeken hoe je obstakels rondom liefde en relaties kunt opheffen.

Zoek je ondersteuning om barrières tussen jou en je familie, werk of vriendschap – relaties aan het licht te brengen? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Ben je op zoek naar een liefdesrelatie? Wil je onderzoeken hoe jouw relatie weer te laten stromen? Dan is de ‘Spring in de levensrivier van de Liefde ’ echt iets voor jou.

Relaties zijn de spiegel van de ziel. Ze confronteren je met je zelf, je liefde en je schaduw. Dit aangaan voor jezelf, voor je lief en je leven, dat is de moed die je nodig hebt. Moed is vertaald in het engels ‘courage’ dat betekent hart.

Relaties leren ons over echte liefde voor de ander en onszelf. Ze verteren ons ego. Ze dwingen ons op de knieën. En nemen ons mee om het leven voort te geven, op wat voor manier dan ook. Het is de ultieme spiegel van de ziel, het mooie, maar ook het pijnlijke!

Leer je eigen blokkades kennen! En bevrijd jezelf uit de negatieve dynamiek. En uit de emotionele ‘trance’ van jouw verleden. Heb jij de moed, dan kun je met ons mee op reis, op weg naar meer rust, liefde, helderheid, vrijheid en (com)passie

Hylke heeft de laatste 15 jaar vele mensen geholpen met zijn bijzondere opstellingen. Kom kennismaken met Hylke en zijn krachtige werk.

– Echte bewustwording, contact met jouw onderliggende emoties en gevoelens, van bijvoorbeeld pijn, teleurstelling, woede, boosheid en verdriet. Contact maken met jezelf in het hier en nu in je lichaam.

– Transformeren van de diepere onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in relaties. Vlucht gedrag, vermijding, angst, vasthouden, klein zijn, ommuurd zijn, verstijving of wat dan ook?

– En deze hernieuwde inzichten en energie richten op het doorbreken van de negatieve relatie dynamiek en/of het ontwikkelen van compassie. Denk hierbij aan gelukkiger worden met jezelf, het gelukkiger worden in je huidige relatie, het vinden van een relatie, die goed genoeg is en/of het helen van de oude pijn rondom een verbroken relatie.

Onder de begeleiding van Hylke Bonnema gaan we aan de slag met opstelling, om te achterhalen wat jouw specifieke kracht en passie is en hoe je jezelf zo kunt ondersteunen om deze passie van dag tot dag tot uiting te brengen.

WANNEER

Zaterdag 13 mei 2017 van 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

WAAR

Julianalaan 42, 3722 GR Bilthoven.

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder winkelcentrum de Kwinkelier aan de Merellaan en ook bijvoorbeeld in de Koperwieklaan. Tevens is de Julianalaan minder dan 5 minuten lopen vanaf station Bilthoven.

Vragen

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie.

PS. Deze workshop zal hoogstwaarschijnlijk enige tijd voor aanvang zijn volgeboekt, dus als je voelt dat je hier bij moet zijn wacht dan niet te lang met je aanmelding …

Comments

Reacties zijn gesloten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *