Dagworkshop ‘Systemisch coachen’ – met Hylke Bonnema

Gepost op door karin van Duuren
Wanneer:
16 februari 2017 @ 10:00 – 17:00
2017-02-16T10:00:00+01:00
2017-02-16T17:00:00+01:00
Waar:
Muiderkerk
Linnaeusstraat 37
1093 EG Amsterdam
Nederland
Kosten:
€ 95,-

Introductie van systemisch werk en waarneming in de coaching praktijk

Leer in 1 dag de basisprincipes van systemisch coachen en maak kennis met Hylke Bonnema en zijn bijzondere, effectieve en vernieuwende manier van opstellen.

Op de dag gaan we jouw toolbox uitbreiden, door zelf te ervaren en aan het werk te gaan. Kijk goed naar Hylke en maak vervolgens zelf stappen in het werken met eenvoudig toepasbare systemische coachings methoden, denk hierbij aan systemische gesprekstechnieken en het werken met blaadjes. Hylke leert je te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Hylke laat zien hoe je systemisch werk effectief in kunt zetten in 1-1 coaching. Daarnaast geeft hij uitleg van eenvoudige manieren om jezelf nog beter als instrument in te zetten. Je gaat zelf de eerste of tweede stappen zetten van systemisch werk en waarneming. Daarnaast maak je zelf stappen in je persoonlijke ontwikkeling, werk je aan blokkades op het gebied van relaties en professionele groei. Welke blokkades staan je er nog tussen jou en je ‘nieuwe’ klanten in bijvoorbeeld?

De blaadjes methode is een hele effectieve methode om te gebruiken in systemische coaching, het helpt de klant eenvoudig verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen proces, daarnaast brengt het jouw klant meteen naar het voelen ipv het denken. Waardoor de kwartjes als vanzelf gaan vallen. Het enige nadeel is dat je klant snel geholpen zal zijn 🙂

Wat deze dag je te bieden heeft:
• Hylke zien werken in 1-1 coaching
• Systemische gesprekstechnieken leren
• Blaadjes methode
• Intuïtie training
• Groei in je eigen proces
• Inspirerende dag met Hylke en collega coaches

AANMELDEN
Klik hier om je aan te melden

WANNEER

Donderdag 16 februari 2017 van 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

WAAR

Muiderkerk
Linnaeusstraat 37, 1093 EG Amsterdam

INVESTERING

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen om het nieuwe jaar zo goed mogelijk te beginnen bieden we deze dagworkshop aan voor de sympathieke prijs van 95,- excl. BTW.

HYLKE BONNEMA

hylke2Als meesteropsteller en systemsisch leiderschaps expert onderzoek ik samen met mijn klanten en partners oude patronen, om het verborgen potentieel naar boven te laten komen. Ik doe dit met particulieren, professionals en leiders in Nederland en daarbuiten. Ik nodig je uit om in beweging te komen en contact te maken met je eigen kracht, passie en inspiratie, zodat wij samen betere resultaten bereiken en daarmee de wereld mooier maken.

 

 

 

VRAGEN

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie

Comments

Reacties zijn gesloten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *