Lichaamswerk en opstellingen met Martijn en Marianne

Gepost op door Hylke Bonnema

Martijn Haan en Marianne van VlietLichaamswerk en familieopstellingen op zondagmiddag in Heiloo, elke maand door Martijn Haan en Marianne van Vliet

Kosten € 50,- incl. BTW

Informatie en reservering:
Stuur een mail naar info@familieopstellingen.nl

Of Koop direct tickets via Ticket link

Vanuit stilte en vanuit je lichaam ontstaat er ruimte om te zien wat nooit gezien mocht worden. Zie en voel nieuwe inzichten, die je verder helpen in het hier en nu.

We maken de werkvorm extra krachtig door ontspanningsoefeningen en meditatie vanuit de yoga toe te voegen. Je komt beter in je lijf, de aandacht gaat naar binnen en je bent beter in staat om te voelen.

Heb je een vraag? Is er iets wat steeds terug komt? Een overtuiging die je dwars zit? Heb je de moed om het aan te gaan? Dan is deze workshop iets voor jou

De ervaring is dat zowel de vragensteller als de representant nieuwe inzichten krijgt over vragen die spelen rondom je huidige situaties, je dromen of iets dat nog speelt uit je verleden. Ook als je nog niet bekend bent met familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm aan den lijve te ervaren.

Vragen of informatie
Bel Marianne op 0624548104 of stuur een email naar info@familieopstellingen.nl

Tijden: Inloop 12.45 Start 13.00 Einde als alle vragen zijn beantwoord tussen 16-17.00.

Locatie: GGZ, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo, in het hoofdgebouw van het Sint Willibrordus, voormalig klooster (10 min. lopen vanaf intercity station Heiloo).

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *