Vervolg Jaaropleiding Familie- en Organisatie Opstellingen met Hylke Bonnema

Gepost op door karin van Duuren
Wanneer:
25 september 2017 @ 10:00 – 26 september 2017 @ 18:30
2017-09-25T10:00:00+02:00
2017-09-26T18:30:00+02:00
Waar:
De Hofkerk
Linnaeushof 96
1098 KT Amsterdam
Nederland
Kosten:
€ 1995,- (ex BTW)

Vervolg Jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen met Hylke Bonnema

Bijgaand vind je ons programma voor onze vervolgopleiding die in september 2017 van start gaat. Ik bied deze vervolgopleiding aan in 4 seizoensretraites in Amsterdam, op maandag en dinsdag volgens dezelfde formule als de jaaropleiding.

In deze reis wil ik jou meenemen in de diepe mystieke kant van het systemische werk zoals het zich in alle wereldreligies laat zien en hoe dit zich vertaalt via het werk naar ons alledaagse leven. Hoe we nog meer van onze pijn en ons gedoe licht kunnen maken. Mijn intentie is om het werk als pad te lopen naar een wakkerheid van liefde in ons, die durft iedere keer opnieuw te sterven als het nodig is. Een liefdevolle aanwezigheid zonder moeite die stroomt en ons meeneemt en waarin we volledig ons menselijke potentieel mogen kunnen en durven leven

Wil je mee verder op reis? Ben je klaar voor de volgende stap? Je kent de basis al en durft daarom diep te reizen in jezelf, met een groep en het veld. Ik wil aan jou mijn allerlaatste kennis overdragen op het gebied van opstellingen, onze inzichten op de deelgebieden en ook jou in je ondernemerschap helpen het echt in de wereld te zetten. Denk hierbij aan ons bijzondere werk op het gebied van kanker, onze nieuwste inzichten over geld verdienen met je roeping, leiderschap in organisaties en ons relatie werk. De nieuwe stappen die je als spirituele ondernemer kan gaan zetten, de ontwikkelingen van de ziel. We hebben Geert Graveland opnieuw gevraagd om de zweethut met ons te doen.

Deze retraite is alleen voor mensen die vertrouwd zijn met mijn manier van opstellen en diepgang. Wij merken dat het samen opstellen met mensen die reeds de jaaropleiding gevolgd hebben een ongelofelijke diepgang geeft in korte tijd. Omdat dit precies is waar ik naar op zoek ben, stellen wij deze vervolgopleiding alleen open voor opstellers/afgestudeerden van andere opleidingen als ze bekend zijn met het nieuwe opstellen en een 2- daagse masterclass hebben gevolgd bij Hylke.

Verdiepende persoonlijke zielsreis onder leiding van Hylke

Exclusief voor afgestudeerden jaaropleiding van Hylke Bonnema

blok 1 in september Leiderschap, organisatie en loslaten in dit  blok zetten we onze intentie neer voor de reis. We gaan kijken wat we moeten loslaten, en wat we hebben geoogst. Zo midden in de herfst, gaan naar binnen in onszelf. We beginnen hier dan ook met een zweethut. In oogst maken we ruimte voor ons werk en wat het heeft opgeleverd. In het loslaten kijken we naar welke zaken van binnen en van buiten we niet meer nodig hebben. We offeren onze illusies, wat hebben we niet meer nodig. We kijken naar ons werk, ons liefde en ons leven, we onderzoeken de stroom, wat heeft het gebracht en wat kunnen we loslaten.

blok 2  in november Vitaliteit, ziekte en stilte In de winter zoeken we naar de stilte van binnen, oefenen in alles loslaten, niks meer vast houden, alle illusie voorbij, diep spiritueel bewustzijn ontdekken. Tijd nemen voor voeding vanuit de wortels, niets meer hoeven. Alles laten, echt, oefenen in sterven, in de leegte gaan. Vormloos vertrouwen, ‘all inclusive’, niets, keer op keer op keer durven loslaten, meditatief zijn, stilte, lichaam, heling en liefde. Durven alles los te laten, om terug te keren naar je eigen kern.

blok 3  in januari  Relaties, liefde en seksualiteit In de opmaat naar de lente nodigen we de liefde uit. We zoeken naar een lokatie waar we ook onze geliefden mee naar toe kunnen nemen, we werken aan de liefde, aan de diepe verbinding met het herrijzende leven. We her-voelen opnieuw waarvoor we willen leven. Welke essentie onderligt onze levensstroom. Vanuit welke kwetsbare, ontvangende staat, vanuit oorspronkelijke trilling, vanuit welke diepe afgeweerde angst durven we deze keer wel te openen naar de liefde.

blok 4 in maart Roeping, geld en manifestatie

De manifestatie van dat we gezaaid hebben, begint langzaam op te komen, we komen opnieuw naar buiten, we gaan ervoor, we oefenen in opnieuw uitrekken, stretchen, nog verder, laten groeien van binnen en van buiten. We omarmen het nieuwe, we openen ons om dat ook te ontvangen. Ontvangen vanuit mededogen, vanuit zachtheid en vanuit kracht. De ziel in de vorm, genieten van nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe stromen, alles mag er zijn. Je gaat ervoor!l

Data

• blok 1: 25, 26 september 2017

• Blok 2: 27, 28 november 2017

• Blok3: 22, 23 januari 2018

• Blok 4: 5, 6 maart 2018

Tijden 

Maandag en dinsdag inloop 9:30, start programma 10:00 tot 18:30 (eindtijd bij benadering) Er wordt elke dag een warme lunch geserveerd en we sluiten de dag af met een broodmaaltijd met soep.

Locatie: De Hofkerk, Linneaushof, Amsterdam.

Wie: De opleiding wordt verzorgd door Hylke Bonnema.

Investering:

Kosten opleiding € 1.995,00, ex BTW.

Bij de kosten voor de opleiding komen nog de verzorgingskosten: € 240,-.

Vroegboekkorting

Tot 8 juli 2017 is er een vroegboekkorting van € 500,-.
Gebruik hiervoor de couponcode kortingvo2 in je winkelmandje.

Voor aanvang van de opleiding moet het cursusgeld zijn voldaan, tenzij je hebt afgesproken in termijnen te betalen. Verzorgingskosten zijn verplicht.

Aanmelden

Heb je belangstelling voor de vervolgopleiding, stuur dan even een mailtje naar info@familieopstellingen.nl

Vragen

Heb je een vraag neem dan even contact op met info@familieopstellingen.nl of bel met 06 40 24 90 42.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *