Workshop Vader Dochter relatie – Jet Centeno

Gepost op door karin van Duuren
Wanneer:
11 juni 2017 @ 10:00 – 16:30
2017-06-11T10:00:00+02:00
2017-06-11T16:30:00+02:00
Waar:
BLOOM, Den Haag
Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag
Nederland
Kosten:
€ 95

vader-dochterWorkshop VADER DOCHTER RELATIE

De verborgen dynamiek van de vader dochter relatie heeft grote impact op ons leven als vrouw, op ons zelfbeeld, ons vermogen om blijvende relaties aan te gaan, ons zelfvertrouwen in ons werk. Allen aspecten gevoed door de relatie met de eerste man ons leven. Er zijn vele verschillende dynamieken afhankelijk van het type vader. Iedere dynamiek heeft een eigen thematiek zoals de onvolwassen afhankelijke dochter, de onzekere en angstige dochter, de dochter die als schild optreedt of vaders lieveling, de perfecte en unieke dochter.

Daar waar wij bij onze moeder verlangen naar haar omhelzing en de relatie met haar de basis is voor het kunnen ontvangen, het verbinden en het intuïtieve waarnemen, verlangen wij van onze vader dat hij met ons mee de wereld in de loopt en ons de weg wijst. In onze moeder ontdekken wij ons pure zelf en met de ogen van onze vader zien wij onze vrouwelijkheid.

De relatie met je vader bepaalt hoe je je als vrouw verhoudt tot zowel het mannelijke als het vrouwelijke en is van grote invloed op de manier waarop je je leven leeft. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van de relatie met je vader leer je het positieve aspect van de mannelijke essentie ervaren en in balans brengen met het vrouwelijke. In jezelf en ook in de buitenwereld.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetype opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Ook is er ruimte voor het opstellen van enkele persoonlijke vragen.

Wil je extra verdieping? Combineer deze workshop dan met de Moeder Dochter relatie – Vrouwenlijn workshop. Beide dagen laten je groeien in je vrouw zijn. Het zijn dagen van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT:

  • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw zielsstroom en in jezelf
  • Je ontmoet rust en ontspanning in je vrouwelijke essentie

JOUW BIJDRAGE: € 95,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag.

SCHRIJF JE IN OP: Workshop Vader Dochter relatie 11 juni

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *