Workshop ‘Vrouwenlijn – Moeder Dochter Opstellingen’ met Jet Centeno

Gepost op door karin van Duuren
Wanneer:
20 mei 2017 @ 10:00 – 16:30
2017-05-20T10:00:00+02:00
2017-05-20T16:30:00+02:00
Waar:
Dé Plek, EINDHOVEN
Noord Brabantlaan 307
5657 GB Eindhoven
Nederland
Kosten:
€ 95,- (incl btw)

moeder dochterWat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat jouw vrouwenlijn centraal. Jij bent één van hen en velen zijn jou voorgegaan. Jouw moeder neemt echter een zeer belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door onze kinderen of creaties. Ze heeft ook impact op onze relaties (familie, liefdes, vriendschappelijk, werk, ontspannen etc.). Welke plek wij innemen, hoe wij geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Drie systemische basisprincipes in familiecontext. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was enzovoort, kun jij jezelf en je daarmee ook je vrouwenlijn bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

BEGELEIDING

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTAAT

• Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades

• Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert

• Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf

• Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de vrouwenlijn

JOUW BIJDRAGE: € 95,- incl. btw.

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor iets lekkers bij de koffie en thee.

LOCATIE: Dé Plek, Noord-Brabantlaan 303-307, Eindhoven

AANMELDEN:

>> Om je aan te melden klik hier <<

VRAGEN

Voor vragen stuur een mail naar Jet Centeno, jet@familieopstellingen.nl of bel naar 06-25360018.

Comments
 1. jannie de leeuw zegt:

  Hoi Jet

  De datum van 20 mei komt voor mij niet uit om mee te doen met de moeder-dochteropstellingendag.
  Maar ik wil het wel graag, misschien kun je me op de hoogte houden?

  Hartelijke Groet,
  Jannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *