Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dagworkshop ‘Familieopstellingen’ met Geert Graveland

vrijdag, 23 juni, 2017 >10:00 - 16:30

€78.51

Zoek je helderheid en inzicht? Wil je kennis maken met opstellingen werk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling? Overweeg je de jaaropleiding te doen of een andere cursus van ons? Ben je op zoek naar de juiste invulling in je leven? Heb je moeite met richting kiezen of voel je je gestagneerd ergens in? Kom dan meedoen, en weet je welkom!
In de workshop ‘opstellingen werk’ ontdek je wat opstellingen voor jou kan betekenen. En hoe je zicht en grip krijgt op jouw persoonlijke thema’s op het private, professionele en intra-persoonlijke vlak. Hoe je jouw onmisbare talenten beter kunt inzetten op deze domeinen. En hoe je uitstel gedrag, chaos of onduidelijkheid kunt transformeren in helderheid, focus en resultaat.

Opstellingen dringen door de mentale en emotionele lagen van ons brein en ons lichaam en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit.

Onder begeleiding van Geert Graveland gaan we aan de slag met opstellingen werk. Binnen de Academie werkt Geert als allround opsteller met opstellingen gerelateerd aan wat er nu actueel bij je is. Verder werkt hij in het bedrijfsleven op leiderschap, neemt hij groepen mee de natuur in op Vision Quest of Trail en geeft hij opstellingen voor mannen groepen om ruimte te geven voor dieper onderzoek in een veilige setting. Hij geeft dagworkshops, cursussen, natuur retraites en verzorgt ook een ritueel onderdeel in onze Jaaropleiding.

Dat er soms pijn en modder naar boven komt is de voeding van een mooi en noodzakelijk proces naar een vruchtbaar authentiek krachtig bezield wezen, dat jij gewoon bent en waar we je ook in nodig hebben in de wereld! Doe je mee?

Programma

De groepsgrootte is maximaal 14 personen. De nadruk zal liggen op persoonlijke vraagstukken. We weten uit ervaring dat dit de vertrekpunten zijn voor opstellingen die voor ons allen van betekenis zijn. We werken met verschillende soorten opstellingen en oefeningen hierin en meditatie en sharing. Het programma staat niet volledig vast, maar vormt zich vanuit de ingebrachte casussen.

Resultaten

• een mooie kennismaking met opstellingen werk.
•  inzicht in jezelf en je belemmerende patronen
• Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw familielijn en in jezelf
• Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de lijn waar je vandaan komt.
• Transformeren van onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in jouw relaties en te doen wat je moet doen. Vlucht gedrag, vermijding, angst, vasthouden, klein zijn, ommuurd zijn, verstijving of wat dan ook.
• Ontwikkelen van compassie. Denk hierbij aan gelukkiger worden met jezelf, het gelukkiger worden in je relatie met jezelf en je relaties in zowel werk als privé.

We zorgen ervoor dat je resultaat boekt met onze bijzondere opstellingen methodiek.

Deze eendaagse kan een opstap zijn naar een van de opleidingen van de academie.

JOUW BIJDRAGE: € 95,- incl. btw

TIJD: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

WANNEER EN WAAR: 23 juni in Zwolle, Dominicanen klooster (15 minuten lopen van station).

AANMELDEN:

>> Om je aan te melden klik hier <<

VRAGEN:
Voor vragen stuur een mail naar Geert Graveland, geert@familieopstellingen.nl of bel naar 06-15052126.

Tickets

Gegevens

Datum:
vrijdag, 23 juni, 2017
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€78.51
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Geert Gaveland
Telefoon:
+31615052126
E-mail:
geert@familieopstellingen.nl

Locatie

Dominicanenklooster, Zwolle
Assendorperstraat 29
Zwolle, Oost 8012 DE
+ Google Maps

Wie zijn aanwezig

Eén persoon heeft zich aangemeld voor Dagworkshop ‘Familieopstellingen’ met Geert Graveland

  • Mirjam Peppelman
Share This