Geld verdienen met je roeping

Echt met je roeping geld verdienen. Hoe doe je dat nu eigenlijk?

Ben je op zoek naar de juiste invulling in je leven? Wil je weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze in kan zetten? Heb je moeite met richting kiezen? In de workshop ‘Geld verdienen met je roeping’ ontdek je hoe je geld meer naar je toe kunt laten stromen. Hoe je jouw onmisbare talenten nog beter kunt inzetten. En hoe je uitstel gedrag en chaos kunt transformeren in focus en resultaat.

gvmjr3

 

 

 

Kortom

– Zicht op jouw onmisbare talenten en je roeping.

– Transformeren van emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen. Vermijding, angst, uitstel gedrag en chaos transformeren. En deze hernieuwde energie richten op concrete haalbare doelen.

-Zicht op hoe je je klanten het beste kunt bereiken en met welke houding je optimaal de verbinding maakt zodat ze je (meer) gaan inzetten.

– We zorgen ervoor dat je allemaal resultaat boekt met onze bijzondere en beproefde opstellingen methodiek.

HYLKE BONNEMA

familieopstellingenamsterdamOnder de begeleiding van Hylke Bonnema gaan we aan de slag met opstellingen, om te achterhalen wat jouw specifieke kracht en passie is en hoe je jezelf zo kan ondersteunen om deze passie van dag tot dag tot uiting te brengen.

Als meesteropsteller en systemsisch leiderschaps expert onderzoek ik samen met mijn klanten en partners oude patronen, om het verborgen potentieel naar boven te laten komen. Ik doe dit met particulieren, professionals en leiders in Nederland en daarbuiten. Ik nodig je uit om in beweging te komen en contact te maken met je eigen kracht, passie en inspiratie, zodat wij samen betere resultaten bereiken en daarmee de wereld mooier maken.

WANNEER

Zaterdag 2 september van 10:00 –  17:00 (inloop vanaf 9:30)

WAAR

Centrumkerk
Julianalaan 42
Bilthoven

AANBEVELINGEN

 

 

INVESTERING

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen om het nieuwe jaar zo goed mogelijk te beginnen bieden we deze dagworkshop aan voor de uiterst sympathieke prijs van 95,- incl. BTW.

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden voor 2 september

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie.

NB. Deze workshop zal hoogstwaarschijnlijk enige tijd voor aanvang zijn volgeboekt, dus als je voelt dat je hier bij moet zijn wacht dan niet te lang met je aanmelding …

Comments
 1. Interessant, leuk! Ik overweeg 2 juni mee te doen. Maar voor ik beslis, vind ik het fijn om te weten hoe groot de groep maximaal is en of iedereen een eigen opstelling kan doen.

 2. Nicky zegt:

  Ik wil super graag deelnemen aan de ws geld verdienen met je roeping.
  Maar de datum 2 juni is mijn verjaardag en ik zit dan in NY.
  Wanneer is de volgende geld verdienen met je roeping geplanned?
  Ik wil hier super graag aan meedoen.

 3. Lindsay zegt:

  Ik doe dit soort opstellingen met inzet van paarden in Brabant. Kan deze dag niet maar doe jehet ook nog een andere dag? Een frisse blik is nooit weg.

  Groetjes lindsay

 4. Andreas zegt:

  deze workshop was toch ook gepland voor do dg 22 sep?? Komt ie ook nog eens op een andere dag dan de zat dg (3dec)?? Welke?

 5. Angelique Sterkman Angelique Sterkman zegt:

  Beste Janny, Hylke heeft weer een aantal workshops ingepland staan. Op zaterdag 11 juni Leef de liefde en donderdag 16 juni Geld verdienen met je roeping. Allebei in de Muiderkerk in Amsterdam. Kijk in de agenda op de site voor meer informatie. Als je op de hoogte wilt blijven dan is aanmelden voor onze nieuwsbrief misschien een goed idee. Hylke houdt zijn workshops voornamelijk in Amsterdam. Zover is het niet van Friesland vandaan……. Fijne dag!

 6. Angelique Sterkman Angelique Sterkman zegt:

  Beste M, Hylke heeft weer een aantal workshops ingepland staan. Op zaterdag 11 juni Leef de liefde en donderdag 16 juni Geld verdienen met je roeping. Allebei in de Muiderkerk in Amsterdam. Kijk in de agenda op de site voor meer informatie. Als je op de hoogte wilt blijven dan is aanmelden voor onze nieuwsbrief misschien een goed idee. Fijne dag!

 7. Angelique Sterkman Angelique Sterkman zegt:

  Beste Marjorie, Hylke heeft weer een aantal workshops ingepland staan. Op zaterdag 11 juni Leef de liefde en donderdag 16 juni Geld verdienen met je roeping. Allebei in de Muiderkerk in Amsterdam. Kijk in de agenda op de site voor meer informatie. Als je op de hoogte wilt blijven dan is aanmelden voor onze nieuwsbrief misschien een goed idee. Er doen tussen de 50 en 80 mensen mee aan de workshop. Fijne dag!

 8. Angelique Sterkman Angelique Sterkman zegt:

  Beste Hilde, Hylke heeft weer een aantal workshops ingepland staan. Op zaterdag 11 juni Leef de liefde en donderdag 16 juni Geld verdienen met je roeping. Allebei in de Muiderkerk in Amsterdam. Kijk in de agenda op de site voor meer informatie. Als je op de hoogte wilt blijven dan is aanmelden voor onze nieuwsbrief misschien een goed idee. Fijne dag!

 9. Angelique Sterkman Angelique Sterkman zegt:

  Beste Brigitte, Hylke heeft weer een aantal workshops ingepland staan. Op zaterdag 11 juni Leef de liefde en donderdag 16 juni Geld verdienen met je roeping. Allebei in de Muiderkerk in Amsterdam. Kijk in de agenda op de site voor meer informatie. Als je op de hoogte wilt blijven dan is aanmelden voor onze nieuwsbrief misschien een goed idee. Fijne dag!

 10. m. hospers zegt:

  Ik heb zeer zeker interesse, maar helaas komt
  6 februari me erg slecht uit.
  Graag zou ik op de hoogte gehouden willen worden over data elders in het land.

 11. Janny zegt:

  Komt deze workshop ook in Friesland een keer?

 12. Brigitte Doensen zegt:

  Hoi, ik heb interesse. Alleen is 6 februari voor mij niet mogelijk. Hou me svp op de hoogte wanneer er een nieuwe datum is.

 13. Hilde Huitink zegt:

  Ik wil graag op de hoogt gehouden van data van workshops

 14. ineke van kleef zegt:

  Mijn droom passie en alles is om de psychotherapie naar een hoger plan te tillen door de psychologische anatomie en de anatomie van het trauma veel verder uit te werken en door energetische healingtools te ontwikkelen die overdraagbaar zijn en voorspelbaar inzetbaar zijn, ten einde therapeutische trajecten zowel te verkorten en kwalitatief te verhogen als ook lichter te maken. Doe al meerdere jaren onderzoek en de resultaten zijn verbluffend positief en blijvend zodanig dat ik nu mijn bevindingen en methodiek de wereld in ga zetten te beginnen met een boek. Ben zakelijk echter geen hoogvlieger.. Ik hoop in aanmerking te mogen komen voor een vrije ticket omdat ik minder werk om met schrijven tot een goed resultaat te kunnen komen. God bless you en alle gepassioneerden onder ons 🙂
  With love,
  Ineke van Kleef

 15. Mirjam Kronkelwilg zegt:

  Zou het geweldig vinden om die gratis ticket te krijgen, simpelweg omdat ik niet het geld heb om me gewoon aan te melden. Las dat geld verdienen met de band met je moeder te maken heeft. Ik heb 3 jaar geleden definitief het contact met mijn hoogbejaarde moeder verbroken. heb geen boosheid naar haar toe, maar vraag me nu wel af welke invloed zij op mijn geld verdienen heeft. Hopelijk tot ziens!

 16. Tim. zegt:

  28 april was een top dag. Prachtig hoe Hylke dat doet. Je werkt met ruim 60 mensen en toch heb je het gevoel dat Hylke er helemaal voor jou (alleen) is. Mooi inzicht gekregen. Mijn roeping is vader zijn. Hoe ik mijn geld verdien doet er niet zo toe. Dat geeft veel ruimte. Ik kan iedereen een workshop, cursus of wat dan ook van Hylke aanraden! Bedankt!

 17. Wat heeft dit veel duidelijkheid verschaft, geld, roeping zijn nog helemaal niet aan de orde, eerst moet ik nog afrekenen met oude pijn en boosheid, zaken waarvan ik dacht dat ik dát allang geruimd had. Tevens was ik verbaasd dat ondanks de grote groep -en het geroezemoes – ik tóch in staat was om in alle toebedeelde rollen, de verschillende energieën toch te ervaren, en dat alles, bijna zonder woorden. de demonstraties waren eveneens heel verhelderend. Mooi om te zien, waar afstemming, aandacht en kennis toe leidt, dank je wel Hylke, dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. hartegroet Erina.

 18. Marijke zegt:

  Zaterdag 28 maart was ik bij de workshop ‘geld verdienen met je roeping’. Ruim 60 aanwezigen, dus een volle groep. Maar wat heeft Hylke een intieme sfeer kunnen creeeren! Ik voelde me veilig en geborgen en daardoor vrij om mijn diepste kern de ruimte te geven om naar boven te komen. De vele verschillende familieopstellingen hebben mij hele mooie inzichten gegeven en er mochten blokkades getransformeerd worden. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze dag!!

 19. Lisette zegt:

  Ik was erbij zaterdag en ik vond het bijzonder om met verschillende opstellingen in verschillende ‘rollen’ mee te doen. Wel vond ik het aantal opstelling too much en de begeleiding minimaal. Ik zou ‘s ochtends meer uitleg gehad willen hebben en wat meer focus op het scherp in beeld krijgen van je roeping. De groep was prettig en de sfeer vertrouwd. Het galmde wel wat in de kerk, waardoor niet alles verstaanbaar was.
  Wat ik het meest bijzonder vond was om te ervaren hoe goed het mogelijk is om zonder woorden, puur op gevoel te werken, en hoe treffend dit is. Op dit moment heb ik het gevoel dat ik meer focus heb gekregen, minder belemmeringen. Benieuwd of dit zo blijft.

 20. Marije van den Berg zegt:

  Bij de 28 maart workshop geweest. Woow, hoe de thema’s in m’n leven met slechts 2 opstellingen zo helder werden! Ik geef mijn blokkades veel ruimte en macht door teveel energie te steken in m’n huidige werk. Het roer mag om, huidig werk bleek niet meer nodig en klanten en geld staan al klaar. 🙂 ik weet nu wat mij te doen staat.

 21. Myriam Uijtdehaag zegt:

  Als je na 28 maart nog een workshop geeft…..dan wil ik erg graag!

 22. Ik heb ook zeker interesse, maar kan 28 maart niet. Jammer genoeg zie ik het bericht nu pas voorbij komen. Zijn er nog andere data waar ik me op in kan schrijven?
  Groet, Cécile

 23. Was er de 7e bij & daar blij om 🙂 !!
  Wat voor mij het mooist was: beseffen dat ik al genoeg doe => ten volle leven wie ik ben, dus ook als ZZP-er. Hoezo altijd maar meer / groter etc…

 24. Hylke Bonnema Hylke Bonnema zegt:

  De afgelopen workshop waren er meer dan 40 mensen aanwezig. De workshop voor komende zaterdag is ook uitverkocht. Je maakt nog kans voor de workshop voor 28 maart in Amsterdam. Leuk je daar te zien!

 25. Marjorie Vlaar zegt:

  Hoeveel mensen doen er mee aan de workshop?

 26. Stuur een email naar info@familieopstellingen.nl met je adres, dan word je deelname bevestigd.
  Er is een tweede workshop op 14 februari, want 7 februari is nu vol
  groet

  Marianne

 27. Stuur een email naar info@familieopstellingen.nl met je adres, dan word je deelname bevestigd.
  Er is een tweede workshop op 14 februari, want 7 februari is nu vol
  groet

  Marianne

 28. Hylke Bonnema Hylke Bonnema zegt:

  Lieve mensen, de workshop op za 7 feb is helemaal volgeboekt! Omdat er zoveel belangstelling is hebben we besloten om 1 week later – dus op zaterdag 14 februari – de workshop nog een keer te doen. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@familieopstellingen.nl Ik kijk er naar uit je dan te ontmoeten!

 29. Hallo
  Ik wil me graag aanmelden.
  Groetjes Yvonne

 30. Alexandra Tonus zegt:

  Ik wilgraag deelnemen aan de workshop, of is dit alleen voor bedrijven ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *