Geld verdienen met je Roeping

Wat heb jij te doen in de wereld? Wij merken dat veel mensen in hun werk niet het beste uit zichzelf halen. En dat veel anderen wel hun hart volgen, maar niet voldoende verdienen. Hylke Bonnema helpt je jouw missie en talent in balans te brengen met voldoende verdienen voor een goed leven? Als meester-opsteller geeft hij je nieuwe inzichten in jouw relatie met geld.

Hylke Bonnema

Opleider en Meester opsteller

Dagworkshop Geld verdienen met je Roeping

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze twee vragen, die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Deze dagworkshop Familieopstellingen is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Programma

De hele dag door doe je opstellingen. We werken veel in thematische opstellingen. Dat doen we centraal, Hylke Bonnema begeleidt die opstellingen zelf. We werken ook in kleinere groepen van 3 of 4 mensen. Je krijgt een aantal keren de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook deel als representant.

Resultaten

  • Je hebt zicht op jouw talenten en je roeping.
  • Je kunt uitstelgedrag, angst en chaos transformeren in focus en resultaat.
  • Je kunt ook andere emotionele blokkades (die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen) herkennen en transformeren.
  • Je richt je op concrete, haalbare doelen.
  • Je hebt een nieuwe visie op geld verdienen.

Workshop Events

sep 01

Vader-Dochter Relatie

vrijdag, 1 september, 2017 >10:00 - 16:30
|
€78.51
Den Haag
Organisator: Jet Centeno
+31625360018
okt 27

Vader-Dochter Relatie

vrijdag, 27 oktober, 2017 >10:00 - 16:30
|
€78.51
Den Haag
Organisator: Jet Centeno
+31625360018
Share This