Najaar 2016 – ‘Geld Verdienen met je Roeping Intensive’ met Hylke Bonnema en Ilonka de Haan

gvmjrintensiveIs het tijd dat jouw roeping het volle licht mag zien? 

We gaan 4 dagen aan de slag met een kleine groep mensen, die echt voelen dat ze nu stappen willen maken. Je voelt dat je van binnen iets waardevols te bieden hebt dat er nog net niet uitkomt. Je hebt hierop al echt geïnvesteerd. Je komt niet vanuit valse hoop of vlucht, maar vanuit een diep weten dat je bestemming nu een kickstart nodig heeft. Dan is dit iets voor jou!

Met twee senior trainers gaan we intensief aan de slag met max. 10-12 personen. Hylke Bonnema pakt met je door op de diep gewortelde overtuigingen. Waar houdt jouw angst je nog tegen? Hoe kun je die angst transformeren naar brandstof om nou juist die niche te pakken die jij te brengen hebt.

Ilonka de Haan heeft zich erin gespecialiseerd om de kern concreet in de vorm zetten met behulp van haar methode Soulbranding®. Zij zal je uitdagen de inzichten praktische te vertalen naar actie, want in de actie ontstaat de beweging. Hierin word je ondersteunt door een online opdrachtentool (in totaal 18 opdrachten), een personal branding survey en het boek ‘Het Merk IK’. We werken toe naar jouw etalage voor de komende periode (in de vorm van een profiel, CV of een briefing voor jouw website).

Kortom

– Zicht op jouw onmisbare talenten en je roeping.

 Transformeren van emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen.

– Vermijding, angst, uitstel gedrag en chaos transformeren. En deze hernieuwde energie richten op concrete haalbare doelen.

 Zicht op hoe je je klanten het beste kunt bereiken en met welke houding je optimaal de verbinding maakt zodat ze je (meer) gaan inzetten.

Wil je dit jaar een doorbraak maken op het gebied van geld verdienen met je roeping? Samen met een kleine groep gelijkgezinden gaan oogsten wat je misschien al langere tijd op wacht.

WANNEER

Workshopdata: 22 en 23 sept, 14 okt, 4 nov van 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

Tussendoor: 18 opdrachten in online Soulbranding-tool

WAAR

Lichtcentrum Schellingwoude, Schellingwouderdijk 337, 1023 NK Amsterdam.

INVESTERING

Investering: 1485 euro excl. BTW (= 1797,- incl.BTW)

Dit is inclusief: lunch, online opdrachtentool, personal branding survey en het boek ‘Het Merk IK’

‘Geld verdienen met je roeping Intensive’

Kleine groep, max 10 tot 12 deelnemers

Data: 22 en 23 sept, 14 okt, 4 nov

Tijd: 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden

TRAINERS

hbOnder de begeleiding van Hylke Bonnema gaan we aan de slag met opstelling gedaan, om te achterhalen wat jouw specifieke kracht en passie is en hoe je jezelf zo kan ondersteunen om deze passie van dag tot dag tot uiting te brengen.

Als meesteropsteller en systemsisch leiderschaps expert onderzoek ik samen met mijn klanten en partners oude patronen, om het verborgen potentieel naar boven te laten komen. Ik doe dit met particulieren, professionals en leiders in Nederland en daarbuiten. Ik nodig je uit om in beweging te komen en contact te maken met je eigen kracht, passie en inspiratie, zodat wij samen betere resultaten bereiken en daarmee de wereld mooier maken.

ilonka

Ilonka de Haan

Ik geloof erin dat iedereen een unieke bijdrage levert aan anderen. Als mens, coach en trainer ben ik er voor professionals en organisaties die hier een stap mee willen maken.  Ik hou ervan om de kern van de vraag te vertalen naar concrete acties.

VRAGEN

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie.

Comments

Reacties zijn gesloten.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *