Stefanie Bussing (Haarlem)

_MG_3115Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingswerk is de eenvoud en de helende werking die ervan uit kan gaan, wanneer we ons over kunnen geven aan ‘het niet weten’. De eenvoud van enkel waarnemen en luisteren naar wat ‘het veld’ aan informatie geeft over hardnekkige patronen en complexe vragen in ons leven.

Van huis uit sociale wetenschapper werkte ik een aantal jaar op het gebied van organisatieverandering. Al snel bleek dat mijn passie zich vooral richtte op het welzijn van mensen in een veranderende context. Hoe kun je vol energie zijn en het beste uit jezelf halen, zelfs als de context dat niet lijkt te ondersteunen? Het beantwoorden van deze vraag begon bij mijzelf en was het begin van een innerlijke reis, die waarschijnlijk de rest van mijn leven zal voortduren. Ondersteund door diverse opleidingen op het gebied van counseling, opstellingen en healing, leidde dit tot mijn eigen coaching- & counselingpraktijk; ‘Be all you can Be ~ Voor een nieuw perspectief’.

In de begeleiding van mens en organisatie richt ik me op drie stromen die me na aan het hart liggen, te weten: ‘leven met kanker’, ‘persoonlijke ontwikkeling’ en ‘vitaliteit in organisaties’. Het werken met verschillende vormen van opstellingen (familie/ziekte/organisatie/loopbaan) ervaar ik daarbij als zeer waardevol. Hoewel, of juist omdat, het niet altijd te begrijpen is met ons hoofd, leidt het vaak tot een nieuw perspectief en (een transformerende) beweging. Wil je contact met haar opnemen dan kun je mailen naar info@familieopstellingen.nl

Share This