Onze visie

Onze academie is het meest intuïtieve, gevoelsmatige, lichaamsgerichte, spirituele opleidingsinstituut op het gebied van systemisch werk in Nederland.

Verbinding met onszelf, elkaar en de natuur

  • Hoe kunnen we een fijne relatie hebben?
  • Hoe kunnen we omgaan met chronische ziektes?
  • Hoe kunnen we meer bezieling voelen in ons werk?

We zitten vol vragen. Tegelijkertijd raken we steeds meer weg van iets wat religie ons vroeger gaf. We zoeken daarom naar een niet-religieus antwoord op de diepe vragen die we hebben.

In onze moderne wereld worden we voortdurend uitgedaagd. We hebben meer dan ooit een goed antwoord nodig op onze ecologische, economische en politieke uitdagingen.  Kortom we hebben een manier nodig die onze fundamentele verbinding met onszelf, elkaar en de aarde herstelt en die snel en effectief werkt.

Dit is waar onze manier van systemisch werk voor bedoeld is. Het fundamenteel herstellen van onze verbinding met onszelf, elkaar en de natuur. Kortom liefde voor het leven.

In onze Academie bezien wij de wereld vanuit een breder kader. Ook ons verleden, de aarde, de natuur en de universele eenheid van de mens, dier en planten nemen we mee in onze beslissingen van alledag in het hier en nu. Dat gaat veel verder dan alleen de ratio.

Je potentieel leven

Vanuit bovenstaande kaders kunnen wij ons bewustzijn verruimen. We boren ons potentieel aan om te doen waarvoor we bedoeld zijn in wie we zelf zijn, ons werk, onze relatie en onze gezondheid. Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken en leiden daarom ook professionals op om het systemisch gedachtegoed op hun beurt door te geven. Wij volgen en beïnvloeden de maatschappelijke discussie. Wij helpen mensen om met opstellingen meer liefde, kracht en wijsheid te vinden in werk, relaties en gezondheid. Wij leiden mensen op om andere mensen op een waarachtige manier terug te brengen naar hun eigen liefde, kracht en wijsheid.

Wij geven diepgaande Jaaropleidingen met vervolgopleidingen, basiscursussen, thematische verdiepingscursussen,
dagworkshops en individuele sessies. Hierin werken wij samen met professionals uit diverse vakgebieden en landen. Wij willen ons gedachtegoed zo laagdrempelig mogelijk maken, zodat zoveel mogelijk er kennis mee maken. We hebben daarom ook online producten aan en werken internationaal.

Onze kernwaarden: Bezield, Echt, Samen, Vakmanschap, Organisch.

Share This