Dagworkshop Leef de Liefde

relatie crisis

Op veler verzoek in het midden van het land

Gratis parkeren en op 5 minuten loopafstand van station Bilthoven

Ben jij al gelukkig in de liefde?

Wat blokkeert mij toch zo dat ik niemand ontmoet? Waar is die lieve levens partner? Ik voel me vaak zo alleen.

Hoe weet ik of ik moet blijven of gaan? Is dit wel de juiste man / vrouw voor mij?

Mijn relatie bloed dood. Help!  De passie is weg.

Hoe blijf ik bij mezelf in de relatie? Ik heb een leuke partner, maar voel de liefde niet.

Relatie dag

Vind je levens partner en leef de liefde echt!  Doorbreek de cyclus. Doorbreek de emotionele blokkades.  Durf te voelen. Spring in de levensrivier van de liefde. Ja! Ja! Ja! Liefde bestaat echt!

Ga het aan. Je droom man of vrouw bestaat! Je ligt zelf alleen dwars. Hij of zij staat op je te wachten.

Vind de liefde in jezelf voor de ander. Van alleen naar samen. Van seks naar liefde. Van afstand naar dichtbij.DSC_5050#2_610x411

Ga je mee op reis?

Relaties zijn de spiegel van de ziel. Ze confronteren je met je zelf, je liefde en je schaduw. Dit aangaan voor jezelf, voor je lief en je leven, dat is de moed die je nodig hebt. Moed is vertaald in het engels ‘courage’ dat betekent hart.

Relaties leren ons over echte liefde voor de ander en onszelf. Ze verteren ons ego. Ze dwingen ons op de knieën. En nemen ons mee om het leven voort te geven, op wat voor manier dan ook. Het is de ultieme spiegel van de ziel, het mooie, maar ook het pijnlijke!

Leer je eigen blokkades kennen! En bevrijd jezelf uit de negatieve dynamiek. En uit de emotionele ‘trance’ van jouw verleden. Heb jij de moed, dan kun je met ons mee op reis, op weg naar meer rust, liefde, helderheid, vrijheid en (com)passie

HYLKE BONNEMA

marijke3Als meesteropsteller en systemisch leiderschaps expert onderzoek ik samen met mijn klanten en partners oude patronen, om het verborgen potentieel naar boven te laten komen. Ik doe dit met particulieren, professionals en leiders in Nederland en daarbuiten. Ik nodig je uit om in beweging te komen en contact te maken met je eigen kracht, passie en inspiratie, zodat wij samen betere resultaten bereiken en daarmee de wereld mooier maken.

Hylke heeft de laatste 15 jaar vele mensen geholpen met zijn bijzondere opstellingen. Kom kennismaken met Hylke en zijn krachtige werk.

– Echte bewustwording, contact met jouw onderliggende emoties en gevoelens, van bijvoorbeeld pijn, teleurstelling, woede, boosheid en verdriet. Contact maken met jezelf in het hier en nu in je lichaam.

– Transformeren van de diepere onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in relaties. Vlucht gedrag, vermijding, angst, vasthouden, klein zijn, ommuurd zijn, verstijving of wat dan ook?

– En deze hernieuwde inzichten en energie richten op het doorbreken van de negatieve relatie dynamiek en/of het ontwikkelen van compassie. Denk hierbij aan gelukkiger worden met jezelf, het gelukkiger worden in je huidige relatie, het vinden van een relatie, die goed genoeg is en/of het helen van de oude pijn rondom een verbroken relatie.

WANNEER

Zaterdag 26 augustus 2017 van 10:00 – 17:00 (zaal open vanaf 9:30)

WAAR

Julianalaan 42, 3722 GR Bilthoven

Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder winkelcentrum de Kwinkelier aan de Merellaan en ook bijvoorbeeld in de Koperwieklaan. Tevens is de Julianalaan minder dan 5 minuten lopen vanaf station Bilthoven.

Omdat we graag zoveel mogelijk mensen willen helpen om de liefde echt te laten stromen in hun leven bieden we deze dagworkshop aan voor de uiterst sympathieke prijs van 95,- incl. BTW.

AANMELDEN VIA

>> Klik hier om je aan te melden <<

Email info@familieopstellingen.nl voor vragen of meer informatie.

NB. Deze workshop zal hoogstwaarschijnlijk enige tijd voor aanvang zijn volgeboekt, dus als je voelt dat je hier bij moet zijn wacht dan niet te lang met je aanmelding ..

AANBEVELINGEN

 

 

AANMELDEN

>> Click om te mailen voor volgende workshop datum <<

 

 

Comments
 1. Iris zegt:

  Courage betekend toch geen hart?

 2. jirina tjepkema zegt:

  Dit jaar heb ik mezelf beloofd en toestemming gegeven om te houden van mijzelf. Telkens weer vind ik een stok om mijzelf mee te slaan. Ontzettend graag win ik een kaartje voor deze ongetwijfeld schitterende dag! Jirina

 3. Irene zegt:

  …. zou met liefde de liefde willen onderzoeken… maar hoe sympathiek ook, 95 euro … is 2 weken eten… is een noodzakelijk bezoek aan mijn chinese dokter… is… is nu.. net een beetje teveel. Ik parkeer dit voor later 😉

 4. Wilma zegt:

  Leer mij de liefde voor mijzelf kennen
  Zodat ik deze mag delen met mijn medemens
  Liefde is het enige dat zich vermenigvuldig door het te delen.

 5. Georgina Smith zegt:

  Ik ben een vrouw van 62 jaar. Ben jong getrouwd met iemand waar ik niet van hield en ontdekte een jaar of vijf geleden dat dat was omdat ik dacht dan niet gekwetst te kunnen worden. Na 26 jaar ben ik weggegaan bij hem en gescheiden. Een paar jaar daarna ontmoette ik een man waar ik met hart en ziel van heb gehouden. Maar in die relatie ben ik helemaal vergeten wie ik werkelijk ben. Na acht jaar beindigde hij de relatie en kwam ik voor het eerst in de situatie waarbij ik volledig voor mezelf moest gaan zorgen. Achteraf een prachtig kado! Ik heb geleerd om volledig verantwoordelijk te zijn voor mezelf. Onafhankelijk en vertrouwend dat alles wat ik nodig heb er ook zal komen. En tot nu toe is dat ook wat ik telkens weer ervaar.
  Een van de mooiste lessen die ik heb geleerd van mijn laatste relatie is dat ik in staat ben oprecht en met hart en ziel van iemand te houden. Ik heb altijd gedacht dat ik dat niet kon. Ik zou nu zo graag iemand ontmoeten waarmee ik een liefdevolle en gelijkwaardige relatie zou kunnen leren hebben waarbij ik echt kwetsbaar kan en mag zijn van mezelf zonder bang te zijn dat de relatie beëindigd wordt zodra ik mezelf echt durf te laten zien. Ik zou heel graag een gratis kaartje krijgen. Ik heb al een half jaar geen inkomen, maar heb per 1 jan weer gedeeltelijk werk gevonden. Mocht ik in aanmerking komen dan zou ik er erg blij mee zijn maar ik ga me zowieso aanmelden voor de workshop. Wil er erg graag aan meedoen en ervaren wat het me brengt. Warme groet, Georgina

 6. Renia zegt:

  Afgelopen zaterdag naar de workshop leef de liefde geweest. Wat een bijzondere dag vol liefde en saamhorigheid. Ik heb mijn pijn omarmd en losgelaten waardoor er ruimte is ontstaan voor een nieuwe lief.Ik ben nog aan het nagenieten.

 7. jeske zegt:

  Ik zou graag 2 tickets willen winnen…voor mij en mijn mamma…maar ik ben nog
  maar zes jaar…Dus vast te jong. Toen ik 4 maanden in
  de buik van mijn mama zat heb ik mijn papa al verloren. Mijn mama is de allerliefste mama voor mij van
  de hele wereld…echter lieve mam…ik mis een papa die ook s met mij voetbalt,
  naar zwemles brengt…of de avond4daagse met mij loopt…We mannedingen doen.
  Ik ben nu groter. begrijp het wat beter..Dus mama wordt t niet tijd voor een lieve papa voor ons?

 8. Nannette zegt:

  Als de liefde keer op keer mij iets duidelijk wil maken, maar de angst nog steeds…
  Het over neemt.
  Zou ik graag contact willen maken.
  Met mijn twijfel!
  Zodat de liefde die er altijd al was.
  Weer stromen mag:)

 9. Monique zegt:

  Na een jeugd met een overheersende vader, een huwelijk met een overheersende man ben ik 10 jaar geleden op zoek gegaan naar mezelf. Ik denk dat ik mezelf inmiddels een beetje heb leren kennen maar heb nog geen liefde gevonden die daar bij past….

 10. Hadewich Gerlach zegt:

  De liefde! Dat is de mooiste vorm van energie die er is.
  Ikzelf heb pas mijn relatie verbroken, moeilijk maar ik sta er achter.
  Ik koos hierin voor mezelf en voor mijn weg, ook dat is liefde. Ennn
  er is een nieuwe liefde, een paard! Hij kwam op mijn pad & liet me weten dat hij met mij de samenwerking aan wil gaan. Dat wil ik uiteraard ookal brengt dat ook de confrontatie met mezelf of juist mede daarom 🙂 en samen hopen we andere mensen te gaan begeleiden om ze terug te brengen naar de boodschap van hun hart.
  Deze workshop leek ook beschreven alsof die recht uit het hart komt en lijkt me dus zeer de moeite waard!

 11. Mariska zegt:

  Al een geruime tijd samen met mijn lief.
  Waarom wij heel graag de kaartjes willen winnen?
  Wij versterken elkaar met onze angst, angst om dieper te gaan, angst om echt voor elkaar te kiezen, angst om los te laten, angst om zonder blokkades lief te hebben.
  We zijn nu op een punt gekomen gaan we verder met elkaar, of gaan we ieder onze eigen weg omdat angst ons in de wegstaat.
  Met het gevaar dat we wederom tegen de angst aanlopen!
  De liefde tussen ons is zeker aanwezig en we willen zo graag verder met elkaar, maar dan wel zonder angst.
  Deze kaartjes kunnen een mooi cadeau zijn voor de rest van onze toekomst.

 12. annemiek zegt:

  Zoveel mensen zoveel versies van verhalen.
  Mijn verhaal waarom ik zo graag een ticket wil winnen is omdat ik zielsveel van iemand houd die ik nu al 9 jaar ken. .en met wie ik niet zonder en niet met kan zijn als partners. Al eerder opstelling over gedaan. .en is nog niet doorgrond en opgelost.

 13. Ergens voel ik dat we bij elkaar horen; Bas en ik (Petra), maar we weten niet zo goed hoe..Hoe doe je dat; je hart openen zonder bang te zijn voor afwijzing en angst om elkaar te verliezen..Hoe doe je dat; elkaar onvoorwaardelijk lief hebben en de ander accepteren zoals hij of zij is…Hoe kunnen we de liefde laten stromen in onze relatie en elkaar vooral laten zijn met alles erop en eraan! Ik vind het een hele klus!! Bas en ik zijn ongeveer 9 jaar samen en hebben een zoontje van 3 jaar. Tijdens mijn zwangerschap veranderde alles. Mijn zwangerschap verliepen zeer moeizaam; stemmingswisselingen, angsten, Burn-Out en uiteindelijk straatvrees. Het was wel meteen de ommekeer in mijn leven en wist dat ik kon kiezen voor liefde in plaats van angst; van hoofd naar hart <3. Ik startte mijn spirituele reis en kwam van alles moois tegen op mijn pad, maar mocht tegelijkertijd ook de diepte in met mijn angsten, diepe pijn en verdriet. De afgelopen drie jaar heb ik enorm veel doorleeft, geheeld en losgelaten..Enorm pittige tijden! Ik kwam Samantha Kee (centrum puur) tegen op mijn pad en volgde bij haar een opleiding tot Multi Energetisch Essentie Therapeut. Ook daar de diepte in en enorm gegroeid op persoonlijk en spiritueel gebied. Tijdens mijn reis had en heeft mijn partner Bas moeite om me bij te benen en me te blijven volgen…Ik ga zo snel en zo diep dat het bijna niet te volgen is voor hem. Hij wil wel, maar weet niet goed hoe…Op relationeel gebied verliezen we elkaar en gaan we vooral allebei onze eigen weg..Het gaat, maar niet vol liefde en passie. Daarnaast projecteren we veel op elkaar. Ik heb een heftige jeugd gehad en projecteer deels vaderstukken op Bas. Hier heb ik al iets aan gedaan, maar voel dat er nog meer zit…waarschijnlijk ook vorige levens, want heb enorme moeite met intimiteit..En ik voel dat Bas moederstukken op mij projecteert…en waarschijnlijk ook nog wel meer…We zijn nu op een punt aangekomen dat onze relatie aandacht nodig heeft en verdiend. Ik zou heel graag samen met Bas naar jou toe willen komen om te voelen en ervaren hoe we nu echt 😉 de liefde kunnen laten stromen…Met toestemming van Bas uiteraard ;)…Die gaat ook graag mee, ondanks dat hij het toch wel heel spannend vindt..Dus wij willen graag twee tickets winnen!! Graag tot zaterdag 18 april :)!!

  Lieve groet,

  Petra van der Schoot

 14. Kimberly zegt:

  Zou graag tickets willen winnen voor mij en mijn man. Na een heftig jaar, moeilijke zwangerschap, verlies dierbaar persoon, strubbelingen in de relatie naar zoontje van 4 met als klap op de vuurpijl een postnatale depressie zijn wij op zoek naar een nieuwe balans. Ik sta in het systeem op de plek van het familiehoofd na verlies van mijn oma waar ik een hele speciale band mee heb. 8 weken later is onze dochter geboren. Zij heeft een moeilijke start gehad. Door alle gebeurtenissen zijn we dichter naar elkaar toegegroeid, maar ook een eind verwijderd! Therapie lost de blokkades niet op en ik zou graag de balans in onze relatie terugbrengen!

 15. Marianne zegt:

  Hi…

  Jij daar…
  Ik ben niet van hier
  En ik ken jou
  Herken jou van vele levens terug
  Ooit waren wij 1
  Zo voelde het vanaf het begin
  Daarom glijd ik zo makkelijk onder je huid
  Fysiek mentaal dichtbij op afstand
  Ik heb door levens heen geleefd
  Met 1 doel
  Jou te vinden
  weer samen te zijn
  Ja ik weet ik ben raar:)
  Het erge is
  I have to live with it
  Want het gaat niet weg
  Het verplaatst zich alleen naar een realistischer nivo
  Ik snap dat dit surreal klinkt voor jou
  Toch draag jij ook een enorme spirituele ziel met je mee
  Je voorgevoelens
  Je buikgevoel
  Je sensualiteit
  Drive
  Inzichten
  De
  Tantrische vereniging van man en vrouw
  In je
  En buiten je
  In sensuele zin
  Ademen ze elkaars adem in en uit
  Spontaan natuurlijk bewegend op golven die door het lijf / leven heen stromen
  Er zijn nagenoeg geen mensen in deze wereld die dat zo intens in zich zelf en met elkaar kunnen beleven
  Die vereniging
  Van sappen
  Cellen
  Energieen
  Het is iets heiligs
  En uniek
  En wil je daarom ook met niemand anders beleven
  Koesteren
  Alleen met die ene
  Maar wellicht zie jij ervaar jij er heel iets anders bij
  Ik weet dat ik je de afgelopen 4 jaar op de nodige fronten getriggerd heb
  Met zo’n intens gedreven focus voor ogen
  Voor je auto ben gesprongen
  Rare dingen heb gedaan en gezegd
  In de hoop dat je mij/ons weer zou herkennen
  Iets eindigt nu
  Zo voelt het
  Bij mij
  Bij jou ook?
  Als het goed is
  Is de druk er nu af
  neem ik niet zoveel plek meer in
  ben je los en vrij van mij
  Kan ik jou los laten?
  Zonder jou zijn
  Jou laten zijn
  Zou je nog 1x met me willen afspreken
  Saying goodbye
  Daar waar het ooit is begonnen?
  Hoe heette dat ook alweer?

 16. jan pieter van veen zegt:

  Als ik niet mijn huis moest verkopen om uit mijn schulden te komen was ik hier beslist heen gegaan. Boeiend werk en altijd goed om aan mee te doen!

 17. Florence Doorgeest zegt:

  Het lijkt goed te gaan in de liefde met mij. Ben al bijna drie jaar met mijn partner Okke samen in een lat relatie. Ik mis af en toe de harmonie en balans en het goed kunnen en willen luisteren naar elkaar, ook omdat we beide een heel leven met de nodige bagage achter de rug hebben. Ik heb het gevoel diep in mijzelf wel de liefde en partner van mijn leven ontmoet te hebben en dat heb ik in de afgelopen 50 jaar (ik ben net op 22 februari 50 geworden) niet gedacht of gevoeld, kwam altijd in hele moeilijke relaties terecht waarin de balans heel ver te zoeken was! De eerste twee jaar met Okke waren ook erg veel met pieken en dalen en de nodige angsten, we hebben meerdere keren een time out moeten inlassen. De afgelopen paar maanden lijkt het erop dat we elkaar nu eindelijk een klein beetje leren kennen. Dit is dus nog maar het begin. We hebben elkaar ontmoet voor mijn deur en bleken buren van elkaar te zijn. Hij zwaaide vaak naar mij en ik dacht steeds waarom zwaait deze leuke man naar mij. Op een dag na een aantal weken zwaaien kwamen we allebei terug van boodschappen doen van twee verschillende supermarkten. Toen sprak hij mij aan en ben ik meteen van mijn fiets gestapt en hebben we een afspraakje gemaakt en zijn we samen naar het strand van Wijk aan Zee geweest. Dit was op 12 augustus 2012. Ik zou echt heel graag samen met hem de workshop willen doen om sowieso van anderen en ons zelf te leren en ons meer te verdiepen om meer balans en harmonie te kunnen en willen creëren. Kunnen bloeien en groeien in harmonie en balans en ook niet bang meer te hoeven zijn als het eens stormt!

 18. Louise zegt:

  In synchroniciteit zal het wel of niet de bedoeling zijn om wel of niet tickets te winnen, vertrouwen op wat er komt.
  Zonder verwachtingen komen de mooiste dingen op ons levenspad.

 19. Mink zegt:

  Mijn lieve zoon
  mijn lieve kindje

  zo ver ik weet
  al minstens vier generaties lang
  staan onze ouders alleen

  zo nu ook de jouwe
  terwijl zo graag
  ik wil beminnen

  jou tonen wat een man is
  hoe hij liefde geeft

  zo dat wij samen dit patroon
  kunnen doorbreken

  en
  voelen wat er in ons leeft

 20. Astrid zegt:

  Drie relaties en 15 jaar verder, besef ik dat mijn partners mij eigenlijk lieten zien wat er bij mij speelde. Ik neem nu de verantwoordelijkheid voor wat ze mij eigenlijk spiegelden, ik kan niet meer naar een ander wijzen. Ik wil open en liefdevol naar mezelf kijken en ontdekken wat er nog te ontdekken valt aan blinde vlekken en onbewuste blokkades. Ik wil heel graag mee op (liefdes) reis! 🙂

 21. andrea zegt:

  Ik win graag een ticket omdat ik nu eerst op zoek ben naar de liefde in mezelf. Voor de liefde voor een ander staat mijn eigenliefde op de eerste plaats, want als die overstroomt kan ik ook de liefde ook aan een anders schenken. Het is net als een fles wijn…… als er niets in zit kan ik ook niets geven, maar als ie overstroomt……….dan deel ik graag! <3

 22. Natasja zegt:

  Nieuwsgierig….
  Eerste stap naar…
  Waag ik de sprong.. ?
  Is it true… ? Is this the next step 2 take?
  Courage… Get me 2 tickets.. And i start to believe is..
  … La vita è Bella…

 23. suzy zegt:

  ik zou graag 2 gratis kaartjes willen winnen omdat ik de workshop graag zou willen bij wonen maar het geld er op dit moment niet voor heb !!! it is what it is :'(

 24. N. Metsen zegt:

  Ik zou graag willen meedoen omdat jaren bezig ben om van mijn negatieve gedachten af te komen. Helaas is dit nog niet gelukt. Maar ik blijf doorgaan, vechten!!! voor mezelf, maar vooral voor mijn kind, mijn gezin!

 25. Leonie zegt:

  Eigenlijk verdienen al bovenstaande vrouwen een gratis kaartje! Ondanks het verdriet allemaal waardevolle verhalen.
  Groet Leonie

 26. Alexandra van Slochteren zegt:

  Graag wil ik een keer in mijn leven een liefde meemaken. Ik ben 42 jaar, leuk om te zien, ik heb humor en ik ben gezellig. Toch heb ik nog nooit een liefde meegemaakt, ben ik nooit echt verliefd geweest, heb ik nooit samengewoond en ben ik nooit getrouwd geweest. Ik kom dan graag samen met mijn mooie (in alle opzichten) moeder die nu 68 is en ook al vanaf haar 50e alleen is.

 27. Linda Berkeveld zegt:

  Ik zou zo graag weer eens echte liefde willen voelen. En mijn gevoel en intuitie weer leren vertrouwen. En niet “verliefd” worden op het leven dat iemand leeft. En vervolgens teleurgesteld worden omdat ik me er volledig in stort en ontdek dat het “leven van die ander” niet goed voor me is.

 28. Chazia zegt:

  Al meer dan 15 jaar ben ik aan het stuggelen met liefdesrelaties. Het voelt alsof ik al 15 jaar keer op keer liefdesverdriet heb. Laatst kwam er een diep verdriet boven van de relatie die ik 15 jaar geleden verbroken. Ik bleek dat nooit goed verwerkt te hebben. Het was wel de mooiste relatie die ik ooit had en ik wou dat ik het goed kon maken. Beetje laat alleen. Graag wil ik al die oude pijn helen zodat mijn liefde weer vrijuit kan stromen en ook echte liefde aantrekt.
  Daarom zou ik dus graag een kaartje winnen. Om dit aan te gaan. Ik kom komende maand in de wia vanwege de nasleep van een naar ongeluk, dus een beetje geluk kan ik wel gebruiken 🙂 Maar ook al win ik geen kaartje, vertrouw ik erop dat het me op een andere manier financieel mogelijk wordt gemaakt om de kunnen komen 🙂

 29. Nardy zegt:

  Om te mogen aanvaarden waar de weg voor mij zich mag openen in de liefde….

 30. helma zegt:

  Ik zou graag 2 kaartjes willen winnen zodat ik samen met een vriendin kan komen. Ik ben nu net 50 geworden, heb 2 lieve zoons, de jongste nu 4. Ik heb het gevoel dat ik op een keerpunt in mijn leven ben aangekomen. Geen baan meer, relatie over, gestopt met roken en gevoelens en emoties te over. Ik heb het besluit genomen vanaf nu het anders te doen zodat ik grip op mijn leven krijg. Mijn eigen keuzes kan maken en blokkades opheffen die dat in de weg staan. Dit zou voor mij een stap in de goede richting kunnen zijn. Lieve groetjes Helma

 31. Natacha zegt:

  Ik zou graag de tickets winnen voor mij en mijn nieuwe lief omdat ik eerder altijd onzichtbaar was voor mijn partners bleek uit opstellingen. Nu heb ik mijn tweelingziel gevonden en alle onnodige ballast en blokkades wil ik graag bewust opruimen die dit patroon instand houden zodat ik na een moeilijke periode een degelijke kans krijg om echt de Liefde haar werk te laten doen.

 32. Marja zegt:

  Leef vanuit liefde en verwacht wonderen! Wat je uitstraalt krijg je terug.

 33. urja zegt:

  Verlangen

  De Liefde is mooi
  De Liefde is heelmakend
  De Liefde maakt vrij

  Heb ik De Liefde
  Dan is zingeving mijn lot
  In creatief ‘zijn’…

  De Liefde is ‘zien’..
  In mededogen buigen
  Naar een groter zelf..

  Laat mij De Liefde
  Ervaren in hart en ziel
  Verlies en herwin

  Alles en niets is
  In De Liefde geen maskers
  Jij en ik.. Samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our mailing list

* indicates required Emailadres * Voornaam *