happy-new-yearWe zijn weer opnieuw begonnen. De boze geesten zijn weer verjaagd met veel vuurwerk. De goede geesten verwelkomd met veel rood papier dat bleef liggen. Een mooi oud Chinees gebruik. Veel goede voornemens zijn er gemaakt. Waarvan er ook vele binnen een paar dagen (of zelfs soms binnen een paar uur) zullen sneuvelen. Zou het niet té gek zijn als je jouw kans op succes nou toch eens gaat waarmaken? En wat heb je daarvoor nodig? Een mooie website, visitekaartjes, een businessplan, maar dan? Dan heb je een beweging nodig. Hoe krijg je jezelf in beweging? Gewoon door te beginnen zou je zeggen. Toch is dat vaak minder eenvoudig dan het lijkt.

Tussen jouzelf en jouw persoonlijke, zakelijke succes zit soms een blokkade. Je verlangt naar een baan (of een eigen bedrijf) waarmee je veel geld verdient, en waarbij je doet waar je van houdt. Waarbij je jouw werkelijke zielsroeping volgt. Iets houdt je tegen dit te bereiken. Ergens in jou, zit iets waardoor het nog klopt, op dit moment. Iets waardoor deze blokkade zit waar hij nu zit, iets waardoor het nu goed is. Die blokkade tussen jou en dat waar je naar verlangd heeft jou ook dingen gebracht. Daarom is het belangrijk om eerst te onderzoeken wat je bij deze blokkade voelt. Je kunt dit probleem pas oplossen, als je zicht hebt op wat deze blokkade inhoudt.

Is dit onrust, angst, verdriet? En waar komt dit dan vandaan? Resoneert dit gevoel met iemand uit je familiegeschiedenis? Waarom voel jij, en voelde die iemand uit jouw familiegeschiedenis, dit gevoel? Wat is de oorzaak van dit gevoel? Je oma, opa, wie dan ook, had deze persoon gebrek aan vertrouwen, geen fut om te werken? En is dit de oorzaak van jouw onrust, jouw blokkade, neem je dit gevoel over uit liefde? Door te speuren in je familiegeschiedenis, en daardoor te achterhalen waarom die blokkade daar zit, wordt de blokkade overzichtelijker.

Eigenlijk bestaat die schaduwzijde niet echt, want eigenlijk is alles vanbinnen kracht en licht en liefde. Het gaat erom dat we bepaalde dingen niet willen voelen, en omdat we deze niet willen voelen, gaan deze gevoelens in de schaduw, maar missen we ook
een soort intelligentie die in dat gevoel zit, waarmee je in de wereld juist je geld kunt verdienen, en juist voeding kunt halen uit die gevoelens. Door te leren voelen en echt weer bewust contact te maken met deze zijnskracht kun je van daaruit je roeping leven en in de wereld zetten. Alles wat niet gezien is, ligt in je emotionele lichaam vast. Als we het zichtbaar maken kan het loslaten. Als het loslaat kan de stroom op gang komen. De stroom van geld, de stroom van liefde, de stroom van jouw roeping.
Het begint met 1 stap. Welke stap neem jij?

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hylke Bonnema

PS. Op zaterdag 21 januari geef ik voor de eerste keer dit jaar weer de dagworkshop ‘Geld verdienen met je Roeping’ in Amsterdam, dus als je dit jaar echt goed wilt beginnen grijp die kans …

Gerelateerde Berichten

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden