De mooiste reis,
is de reis in jezelf

 

Onze wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. 

Familieopstellingen maken blokkades zichtbaar. Met onze workshops en opleidingen hebben we al duizenden mensen als jij verder geholpen. En honderden professionals opgeleid om de kracht van het opstellen zelf toe te passen. Wees welkom!

 

Hoe kunnen we jou versterken?

Persoonlijke ontwikkeling

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven? Bezoek dan een van onze workshops of doe mee aan het jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven’.

Professionele ontwikkeling

De Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen en de Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen leren jou het vak van opsteller en zetten je op een innerlijke reis naar bewustzijn, die jouw leven voorgoed zal veranderen.

 Organisatie ontwikkeling

Een organisatieopstelling is een werkvorm waarmee we op een unieke manier de dynamiek en relaties tussen verschillende partijen en mensen kunnen onderzoeken.

Vierdaagse Opleiding

Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen

Leer 1 op 1 coachen met Familieopstellingen

11 t/m 14 juli, Bilthoven

De zomer, een perfect moment voor tijd voor jezelf

Neem deze zomer de tijd voor jezelf, zodat je na de vakantie meteen als coach een nieuwe koers kunt gaan varen met het 1 op 1 coachen met Familieopstellingen.

 

Wat je gaat leren…

In de 4-daagse Opleiding leer je alles wat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt op het gebied van Intuïtief Systemisch Werken, in wat ik ‘Het Nieuwe Opstellen’ noem. De Opleiding wordt heel praktisch georiënteerd. Je ontdekt stap voor stap de geheimen van het Intuïtief Systemisch Coachen. Na deze vier dagen kun je gelijk je nieuw verworven vaardigheden gaan toepassen in je eigen praktijk, met je eigen cliënten, collega’s of klanten.

Het ontdekken van de geheimen van het Intuïtief Systemisch Werken doen we door de methode ook op onszelf toe te passen. We walk our talk. We gebruiken hierbij de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen’. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor de cliënten waar je mee werkt. Goed leren voelen is echt dé weg is naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht. De 5 sleutels helpen je daarbij.

Aanbod deze zomer

Op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven met behulp van opstellingen? Als je echt zelf aan de slag wil, kom dan naar de 2-daagse workshop Opstellingen met Hylke. Duik in het diepe tijdens de heerlijke Zinderende Zomerretraite of leer 1 op 1 Coachen tijdens de 4-daagse Opleiding Intuïtief Systemisch werken.

Jaaropleiding familie- en Organisatieopstellingen

De meest intuïtieve opleiding van NL

Familieopstellingen | Organisatieopstellingen | Politiek- Maatschappelijke opstellingen

€ 1000,- vroegboekkorting t/m 4 september 2022

Start 3 en 4 oktober 2022

In mijn meerdaagse- en jaartrainingen zie ik elke keer weer dat wanneer je wat langer en intensiever op innerlijke reis gaat, je hele perspectief op de dingen kan veranderen. Daarom start op 3 oktober 2022 de Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen. Zodat jij kunt worden wie je bedoeld bent te zijn EN tegelijkertijd leert Intuïtief Systemisch te Coachen met behulp van Het Nieuwe Opstellen.

Voor coaches, trainers, consultants en andere professionals

Inspireer jezelf!

 

Hoe Je Echt ‘JA’ Kunt Zeggen Tegen Alles (Nieuwe 2-Daagse ‘De Verborgen Boodschap Van Je Ziel’ )

Hoe Je Echt ‘JA’ Kunt Zeggen Tegen Alles (Nieuwe 2-Daagse ‘De Verborgen Boodschap Van Je Ziel’ )

  Hoe Je Echt ‘JA’ Kunt Zeggen Tegen Alles (Nieuwe 2-Daagse 'De Verborgen Boodschap Van Je Ziel' )   Zal ik je eens een geheim verklappen over wat ik heb ontdekt over hoe je echt ‘JA’ kunt zeggen tegen alles? Zelfs tegen je mislukte liefde, geldstress,...