Opstellingen & Ecstatic Dance

Met Hylke Bonnema en Kareem Raïhani

En nu gaan we een stukje dieper…

Ik organiseer een speciale Opstellingen & Ecstatic dance middag samen met Kareem Raïhani op 20 april in Weesp

 We laten los wat niet meer dient, we bekrachtigen datgene wat ons levendig maakt.

Dansen is voor mij altijd een manier geweest om vrij te worden, te helen en even gek te mogen doen. Kortom echt mijn leven, mijn ‘kundalini’ levenskracht voelen.

Diepgaan op de dansvloer

En nu gaan we een stukje dieper…

Vele duizenden jaren (en waarschijnlijk nog veel langer), wisten we de krachten van ritme, muziek, dans en rituelen te gebruiken voor heling en viering. Tot zo’n 2000 jaar geleden het “geloof” het als zonde bestempelde, met alle gevolgen… 2000 jaar later zijn er ontelbare mensen op deze planeet die geloven: “dansen is niks voor mij”. 

Familieopstellingen heeft zich al jaren bewezen als een krachtig middel en wordt al in vele lagen van de maatschappij gebruikt. Het is een techniek om jou te laten zien waar je hier en nu bent. Het laat duidelijke en verborgen (familie) lijnen zien en het wordt op werk, relatie en de velen onderwerpen van het leven toegepast. Het geeft een helder inzicht van verleden, heden en toekomst.

Kareem en ik hebben al lange tijd hier over gekneden, laten broeden, weer opgepakt, verfijnt, weer laten broeden… tot het moment is gekomen dat we dachten: ja, nu! We bundelen onze harten, krachten en ervaringen om met Familie Opstellingen, Muziek, Lichaamswerk en Dans een reis te maken in een prachtige, intieme meditatie space. 

We laten los wat niet meer dient, we bekrachtigen datgene wat ons levendig maakt, we begrijpen en omarmen waar we vandaan komen, we verrijken ons toekomstig pad met liefde en bewustzijn, voor onszelf, voor onze geliefden en voor onze gehele aarde.
Geen zorgen je hoeft niet te kunnen dansen, mediteren of opstellen. Het enige wat nodig is, is je bereidheid om te reizen in jezelf.

Zaterdag 20 april 2019

 Investering: 1 ticket € 77,-
Duur: 12:00 – 18:00 (inloop 11:30)
Plaats: Weesp

Locatie:
van Houtenkerk
Oudegracht 69
1381 XX Weesp

 

Een aantal opstellingen heb ik meegemaakt met Hylke. Dit waren stuk voor stuk bijzondere dagen. Verhelderend, scherp en kwetsbaar. Hylke beheerst het vak van opsteller volledig, waardoor hij razendsnel tot de kern komt.

Jaap Duin - Psycholoog

Het onzichtbare zichtbaar maken en daarmee verlichting, inzicht en oplossingen bieden voor vraagstukken waar ik rationeel geen antwoord op vind, dat is voor mij de grote kracht van systemisch werken en de opstellingen van Hylke.

Lianne van Liere - coach

Onder leiding van Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland en wereldwijd. Met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode heeft hij al duizenden mensen begeleid en opgeleid. Deze bijzonder inspirerende man heeft een eigenzinnige manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij wordt gestempeld als een echte vakman en meesteropsteller die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Kareem Raïhani

Shaman of Dance, Ecstatic Dance Master, Dance Floor Magician…
Kareem Raïhani has been called many names for the ecstatic journeys he creates world wide on festivals, gatherings, retreats and ceremonies.
The only way to understand what all those dancers feel thru Kareem’s music and dance is to simply experience it!
For more then 20 Years, Kareem Raïhani shares his music throughout Europe and beyond and mixes like no other different styles of dance music into a happening of body shaking rhythms, shamanic vibes, heart opening sounds, spiraling melodies and contagious grooves. His sets are containing many of his own productions and remixes. Being close to the heart and Mother Earth. Respecting ancient knowledge and conscious of modern technology.
Kareem’s Dj sets are setting dance floors on fire! He is always reaching for that moment when the trance kicks in and the dancer becomes the dance…

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.