Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dagworkshop Familieopstellingen

zondag, 24 september, 2017 >10:30 - 17:00

78.51 euro

Op 24 september geeft Geert Graveland een dagworkshop Familieopstellingen in Zwolle.

Zoek je helderheid en inzicht? Wil je kennis maken met opstellingen werk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling? Overweeg je de jaaropleiding te doen of een andere cursus van ons? Ben je op zoek naar de juiste invulling in je leven? Heb je moeite met richting kiezen of voel je je gestagneerd ergens in? Kom dan meedoen, en weet je welkom!

Opstellingen dringen door de mentale en emotionele lagen van ons brein en ons lichaam en openen de weg naar ons diepste verlangen, de plek van onze bezieling. Het systemisch gedachtegoed spreekt de taal van onze eigen wijsheid die diep in ons verborgen zit.

Dat er soms pijn en modder naar boven komt is de voeding van een mooi en noodzakelijk proces naar een vruchtbaar authentiek krachtig bezield wezen, dat jij gewoon bent en waar we je ook in nodig hebben in de wereld! Doe je mee?

De groepsgrootte is maximaal 14 personen. De nadruk zal liggen op persoonlijke vraagstukken. We weten uit ervaring dat dit de vertrekpunten zijn voor opstellingen die voor ons allen van betekenis zijn. We werken met verschillende soorten opstellingen en oefeningen hierin en meditatie en sharing. Het programma staat niet volledig vast, maar vormt zich vanuit de ingebrachte casussen.

Resultaten

  • Een mooie kennismaking met opstellingen werk.
  • Inzicht in jezelf en je belemmerende patronen
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw familielijn en in jezelf
  • Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de lijn waar je vandaan komt.
  • Transformeren van onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in jouw relaties en te doen wat je moet doen. Vlucht gedrag, vermijding, angst, vasthouden, klein zijn, ommuurd zijn, verstijving of wat dan ook.
  • Ontwikkelen van compassie. Denk hierbij aan gelukkiger worden met jezelf, het gelukkiger worden in je relatie met jezelf en je relaties in zowel werk als privé.

We zorgen ervoor dat je resultaat boekt met onze bijzondere opstellingen methodiek.

Deze eendaagse kan een opstap zijn naar een van de opleidingen van de academie..

Praktische informatie

Deze workshop is inclusief koffie en thee. Neem zelf je lunch mee, een kom soep wordt verzorgd.

Geert Graveland, Opleider/Opsteller

Geert Graveland

Geert is een inspirerende man met diepgang en effectiviteit. En werkt met aanstekelijke humor. Geert put naast zijn opleidingen ook uit het beste van wat ‘het westen’ (analyse, modellen structuren) en ‘het oosten’ (emotioneel, spiritueel, fysiek, mindfull) te bieden heeft en spreekt tastbaar en overtuigend vanuit zijn brede ervaring.

Hij is op een luchtige maar duidelijke manier confronterend. Combineert een zeer persoonlijke en toegankelijke stijl met een concrete en nuchtere aanpak. Weet in te spelen op wat deelnemers in het moment nodig hebben en is flexibel met zijn programma. Zet zich in met heel zijn hebben en houden en schroomt niet om issues uit zijn eigen leven in te brengen om het leerproces te ondersteunen. Dat maakt dat je je op je gemak voelt als deelnemer en de vrijheid ervaart om datgene te zeggen wat je echt wilt zeggen. En in beweging wilt komen zonder je onveilig te voelen om jouw eigen opstelling te doen, te ervaren en te onderzoeken.

Tickets

Gegevens

Datum:
zondag, 24 september, 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
78.51 euro
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

Geert Gaveland
Telefoon:
+31615052126
E-mail:
geert@familieopstellingen.nl

Locatie

Dominicanenklooster, Zwolle
Assendorperstraat 29
Zwolle, Oost 8012 DE
+ Google Maps