Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De reis van de Heldin

vrijdag, 10 november, 2017 >10:00 - 16:30

€1648,76

De 10-daagse cursus 'De reis van de Heldin' met Jet Centeno start op 10 november in Den Haag.

Een eigentijds Persoonlijk Leiderschaps Programma voor vrouwen die willen groeien op de levensgebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit.

Deze cursus heet de Reis van de Heldin omdat het staat voor de archetypische reis van de Held. In ons geval van de vrouwelijke held, gaat de heldin op zoek naar haar heelheid, haar persoonlijke krachtbron en moet daarvoor haar beschermde en veilige basis verlaten, beproevingen doorstaan. Zij ontdekt haar scheppingskracht en weet deze vervolgens mee terug te nemen naar haar leven van alledag. In haar avontuur zitten precies die fasen die wij als stervelingen doorlopen als wij ons bewustzijn vergroten en persoonlijke groei doormaken.

Wij kunnen in ons leven allemaal de reis van de heldin afleggen. Zodra we gehoor geven aan de roep om de schat in onszelf te ontdekken en onze comfortzone verlaten, beginnen we aan dit grote avontuur van beproevingen, dwalingen, verlies van iets dat ons dierbaar was en de ontdekking van de schat. Met als grootste uitdaging om als we de schat eenmaal gevonden hebben haar niet achter slot en grendel veilig te stellen, maar haar overal mee naar toe te nemen, aan iedereen te laten zien, haar te eren en soms zelfs voor haar te strijden. Persoonlijke leiderschap als vrouw in de meest pure vorm.

In deze cursus kan ik je gidsen en inspireren, leren wij van en met elkaar terwijl wij reizen door de levensgebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit. Je leert geen trucjes, maar je krijgt toegang tot jouw bron van leiderschap zodat jij jouw plek in kan nemen. Inzicht, bewustwording, ervaring en transformatie.

Doorbreek de cirkel, kies voor groei en bloei voor jezelf, je gezin, familie, werk en de wereld om je heen! Luister naar je innerlijke stem, die roept en begin de heldinnen reis naar de bron die jou in staat stelt ten volste te leven. Een eigentijds Leiderschapsprogramma voor vrouwen die willen groeien op de levensgebieden werk, relaties, lichaam en spiritualiteit.

Programma

De Reis van de Heldin bestaat uit 5 blokken van 2 dagen. Tijdens de blokken is er volop ruimte om je eigen casussen in te brengen. We werken zowel met archetypische als familie- of maatschappelijke opstellingen. Het is dan ook een uitermate geschikte manier om kennis te maken met het vak van opsteller.

Blok 1 Basisrelaties

De relatie met onze moeder en vader zijn de basis relaties in ons leven. Systemisch zeggen we ‘als je het leven wil nemen dan kun je niet om hen heen’. Daarnaast geldt ook dat je er niet onderuit komt om te erkennen dat je bij een familiesysteem hoort waarbij jouw ouders de kinderen van hun ouders zijn. De wortels van onze voorouders reiken ver en diep, voorbij de grenzen van gezin, familie, gemeenschap of zelfs landsgrenzen.

Inzicht in jouw oorsprong en dynamiek in jouw familiesysteem, maakt helder waarom bepaalde patronen zich herhalen in jouw leven en wat er door jou nog gezien mag worden of juist losgelaten.

Blok 2 Bezieling en persoonlijk leiderschap

Doe jij je werk vanuit volle overgave en alle potentie die in jou zit? Ervaar jij de impact die je daarmee kunt hebben? Wil je weten wat jouw vrouw zijn jou in je werk te bieden heeft? In dit blok maak je verbinding met waar jij werkelijk voor staat en ontdek je hoe je jouw onmisbare waarden en talenten, je vrouw zijn nog beter kunt inzetten. Je maakt verbinding met je bezieling en persoonlijk leiderschap en leert je gedrag en belemmeringen herkennen en hoe je chaos en verkramping kunt transformeren in focus en resultaat.

Blok 3 Laat de liefde stromen

Wil je weten hoe de liefde en het leven in jouw relatie weer kan stromen? Ben je op zoek naar een liefdesrelatie? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden?

In dit blok laten we het licht schijnen op barrières tussen jou en je liefdes-, familie-, werk- of vriendschapsrelaties. We onderzoeken de obstakels rondom liefde en hoe deze te transformeren. In dit blok als ook in het blok over Levenskracht in je lichaam zal intimiteit en seksualiteit onderdeel van ons onderzoek zijn. Je krijgt zicht op jouw seksuele kern en de invloed daarvan op je partner relatie. Dit kan jouw ontdekking worden van de spirituele dimensie van je seksualiteit.

Blok 4 Levenskracht in je lichaam

Je lichaam kennen, er goed voor zorgen, je vitaliteit voeden en de vormende kracht van je ziel volgen is fundamenteel voor je levensenergie. Tijdens dit blok gaan we onze relatie met ons lichaam onderzoeken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. We luisteren naar het verhaal dat ons lichaam ons vertelt. We leren haar te eren als onze bron voor nieuw leven, genot en intimiteit.

Blok 5 De bron van innerlijke rust

In dit laatste blok gaat het over innerlijke rust vinden. En die innerlijke rust als een voedingsbodem laten werken voor jezelf. Het gaat hier over diep opladen. Je mind leren verstillen en je liefde versterken. We vinden loslaten zo moeilijk, maar hoe kunnen we onszelf, ons werk en onze liefde nieuw leven inblazen als we het oude nog niet hebben losgelaten. In deze tijd van veranderingen, hoge werkdruk en veel ‘leefstress’ vinden we de rust in onszelf. In de leegte en stilte wordt zichtbaar wat we werkelijk zoeken. Het is helend voor geest en lichaam.

Door deze reis samen met andere vrouwen te maken, herinneren wij elkaar niet alleen aan ons vrouw zijn, maar bekrachtigen wij ook onze vrouwelijke energie. De kring van vrouwen biedt veiligheid en verdieping in het vrouw zijn. Voor hen die liever onder de mannen zijn is dit een unieke kans om je eigen plek onder vrouwen te (her)vinden.

 

Resultaten

Voelen, ontdekken, uitdaging aangaan en eigen kracht hervinden.

  • Vitaal op het gebied van lichaam, relaties en werk.
  • Zicht op jouw potentie en hoe vol overgave te leven.
  • Zingeving en contact met het grotere geheel waar wij allen onderdeel van uitmaken.
  • Kennismaking met de basishouding, theorie en methode van familieopstellingen.
  • Intervisiegroep tijdens de reis.
  • Afsluiting met certificaat

De ‘Reis van de Heldin’ is tevens te zien als ‘kickstart’, die je afhankelijk van je vooropleiding en ervaring verder brengt in het begeleiden van cliënten. Deze korte cursus is natuurlijk voor de meesten onvoldoende om het vak te leren. Zie het als een eerste kennismaking. Na deze cursus weet je of je verder wil met het vak en kun je besluiten onze jaaropleiding te volgen.

Data

Blok 1 – vrijdag 10 en zaterdag 11 november 2017

Blok 2 – vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2018

Blok 3 – vrijdag 2 en zaterdag 3 maart 2018

Blok 4 – vrijdag 4 en zaterdag 5 mei 2018

Blok 5 – vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018

Tijden: inloop 9:45, aanvang 10:00 uur tot 16:30 uur.

Kortingsactie

Als je je voor 21 oktober inschrijft krijg je 2 BONUS workshops van mij (Jet Centeno) cadeau
Deze aanbieding geldt voor de moeder-dochter relatie workshops en de vader-dochter relatie workshop in 2017. Bij de aanmelding voor de Reis ontvang je de kortingscode voor de twee workshops.
Besluit je na afloop van een workshop mee te gaan op de Reis van de Heldin dan krijg je diezelfde workshop nog cadeau. Je ontvangt van mij een kortingscode waarmee je je kan inschrijven voor de Reis van de Heldin. Deze kortingsactie geldt tot 6 november.

Jet Centeno, Opleider/Opsteller

Jet Centeno

Jet Centeno heeft 20 jaar gewerkt op HR werkgebied met focus op talentontwikkeling. Daarna is zij overgestapt op begeleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap. Sinds 2009 werkt zij als zelfstandig coach en trainer en vanaf 2014 is zij verbonden als partner aan de Academie voor Opstellingen. Zij heeft naast diverse masterclasses op het gebied van systemisch werk, de jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen aan de Academie gevolgd en de jaaropleiding Systeemdynamieken in Organisatie aan het Bert Hellinger Instituut.

Jet’s manier van werken kenmerkt zich door bewust zijn in voelen. Zij laat je op een veilige manier ontdekken wat je voelt, en maakt je bewust van de toegedekte pijn en je verborgen kracht. Je lichaam is de toegangspoort tot de onderstroom en je innerlijke wijsheid. Jet laat je ervaren hoe jij zelf deze weg steeds weer kunt bewandelen en dichtbij jezelf kunt blijven. In verbinding met jezelf, de ander en het grotere geheel.

Gegevens

Datum:
vrijdag, 10 november, 2017
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€1648,76
Evenement Categorie:

Organisator

Jet Centeno
Telefoon:
+31625360018
E-mail:
jet@familieopstellingen.nl

Locatie

Bloom – House of Health
Koninginnegracht 28
Den Haag, West 2514 AB Nederland
+ Google Maps

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden