Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geld Verdienen met je Roeping

donderdag, 9 november, 2017 >10:00 - 17:00

78.51 euro

De dagworkshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ met Hylke Bonnema wordt op 9 november gegeven in Bilthoven.

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze vragen die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Deze dagworkshop familieopstellingen is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Geld, trekt het je aan of stoot het je af?

Wat betekent geld voor jou en hoe beïnvloedt het je leven op dit moment? Lukt het je om moeiteloos geld te verdienen of is het juist lastig? Ben je zuinig, durf je niet te investeren? Of neem je te grote risico’s en maak je alles op? Vraag je genoeg geld voor wat je levert of is dit moeilijk voor je? Wat is geld voor jou? Een statussymbool,een sexy droom? Of een taboe, een noodzakelijk kwaad? Hoe kijk je naar geld?

Roeping, Wat wil jij het allerliefste?

Misschien gaat geld verdienen makkelijk bij je en wil je iets anders met je leven, maar je weet niet goed wat. Of je zit vast in je huidige werk maar durft niet te veranderen. Je leven is nog niet geworden wat je wilde en je voelt ergens dat er meer in zit. Je voelt de drive maar hebt geen invulling. Wat wil je echt in je leven?

Doe mee en kom er achter dat geld en roeping uit dezelfde bron putten!

Programma

Dit is een actieve dag, waar je de hele dag mee doet in opstellingen. Je krijgt een aantal keren de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken veel in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met geld te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Resultaten

  • Je hebt zicht op jouw talenten en je roeping.
  • Je kunt uitstelgedrag, angst en chaos transformeren in focus en resultaat.
  • Je kunt ook andere emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen herkennen en transformeren.
  • Je richt je op concrete, haalbare doelen.
  • Je hebt een nieuwe visie op geld verdienen.

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller zijn kennis en weten kan integreren en overbrengen.

TESTIMONIALS

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Priscilla Raadsen vertelt wat de workshop "Geld Verdienen met je Roeping" voor haar heeft betekent.

Priscilla Raadsen

Workshop, Geld Verdienen met je Roeping

Desiree Castillo Gosker vertelt wat de workshop "Geld Verdienen met je Roeping" voor haar heeft betekent.

Desiree Castillo Gosker

Workshop, Geld Verdienen met je Roeping

Leonka Balduk vertelt wat de workshop "Geld Verdienen met je Roeping" voor haar heeft betekent.

Leonka Balduk

Workshop, Geld Verdienen met je Roeping

Tickets

Gegevens

Datum:
donderdag, 9 november, 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
78.51 euro

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Locatie

Centrumkerk
Julianalaan 42
Bilthoven, West
+ Google Maps