Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEEF!

donderdag, 22 maart, 2018 >10:00 - vrijdag, 23 maart, 2018 >18:00

2995 euro

Zit je tussen relaties, tussen banen, tussen oude overtuigingen en je ware zelf? Heb je nog een beetje de rem erop en wil je nog meer voluit leven? Ga dan met ons mee op reis! Leid je eigen leven. 

Doorbreek je negatieve patronen. Leer ze te zien en los te laten. Met onze bijzondere nieuwe opstellingenmethode. We helpen je er graag bij in ons vernieuwde programma: LEEF

Misschien ben je vastgelopen door alle hoge verwachtingen die jij zelf of je omgeving had opgebouwd? Wij mensen creëren allerlei verwachtingen vanuit het succes denken waarmee we de laatste tijd worden overspoeld. Op het moment dat je merkt dat je daar niet aan kunt voldoen, wat gebeurt er dan met jou? Wat gebeurt er als al die zelfhulpboeken na een tijdje toch niet de oplossing blijken? Ik zie veel mensen die zich daarna ongelukkig voelen, misschien nog wel ongelukkiger dan daarvoor. Ik zie nog steeds veel depressie om ons heen.

 

De mooiste reis is de reis in jezelf…

Het is goed die teleurstelling, jouw ongelukkig voelen, uit de schaduw te halen en niet net te doen alsof het niet zo is. Voor wie leef je die verwachtingen? Welke blokkades zijn hiermee verbonden? We gaan je blokkades aankijken en jij transformeert ze in krachtbronnen.

Ik wil jou laten zien hoe het anders kan. Hoe je, los van verwachtingen, gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je uiteindelijk met je voeten op de grond komt te staan, geworteld in de aarde. Aanwezig in het hier en nu, zonder te vluchten in dromen en het leven van je verlangens. Dat is waar je staat aan het einde van LEEF

Jouw eigen persoonlijke systemische reis!
LEEF je roeping en verdien er geld mee!
LEEF je liefde en je intimiteit!
LEEF jouw vitaliteit in je lijf!
LEEF écht vanuit je gevoel en je intuïtie!

Wat kun je verwachten?

We gaan samen op een innerlijke reis. Naast opstellingen werken we met dj’s, intervisiegroepen, coaching, meditatie en lichaamswerk  en je krijgt oefeningen mee voor thuis.… Ik nodig live muzikanten uit om ons te inspireren.

Begeleiding door Hylke Bonnema en Team

Coaches: Op alle live events zullen er meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen. Naast de 4 x 2 dagen live events krijg je ook:

 • Onze hele online cursus
 • Online onderdelen tussen elk blok (webinars; video’s)
 • Telefonisch en/of skypecontact met 1 van de begeleiders (optioneel)
 • Een buddy
 • Een livecommunity
 • Een facebookcommunity

Heb jij zin om mee te gaan? Durf je het aan? Neem je eigen plek in op deze wereld en ontdek jezelf. We kijken er enorm naar uit je te ontmoeten.

Voor wie?

LEEF is voor iedereen van achttien tot honderd jaar die oude bagage thuis wil laten voluit wil gaan leven.

Waar ben jij na LEEF?

 • Je ervaart vrijheid van zijn, voelen en denken
 • Je hebt contact met je gevoel en intuïtie en kunt van daaruit handelen
 • Je voelt je meer verbonden met je lichaam
 • Je hebt een diepere band met jezelf en je geliefden
 • Je seksleven is rijker met meer intimiteit en plezier samen
 • Je durft ook te ontvangen
 • Je doet werk en verdient je geld met energie en inspiratie.
 • Je kent je grotere levensmissie en draagt deze uit.

Praktische info (data)

Live Event 1: 22 en 23 mrt 2018
Live Event 2: 14 en 15 juni 2018
Live Event 3: 27 en 28 sept 2018
Live Event 4: 29 en 30 nov 2018

Aanbieding!

We snappen dat jezelf aanmelden best een stap is en dat je nu misschien ook nog niet goed kunt overzien of LEEF! echt bij je past. Hier willen we je graag mee helpen. Als je overweegt om mee te doen neem dan voor 5 november even contact met ons op via mail: info@familieopstellingen.nl, je kunt ook je telefoonnummer achterlaten dan bellen we jou, óf bel 06-40249042. Dan kunnen we samen kijken of LEEF! echt iets voor jou is. Tevens willen we je dan graag een bijzondere aanbieding doen …

Er is plek voor maximaal 100 mensen, dus reserveer snel je plek. VOL – VOL !

Wij zorgen voor koffie, thee, water, koekjes en fruit. Neem zelf je lunch mee of haal/gebruik hem in de buurt. Je hebt ruim te tijd om even lekker naar buiten te gaan in de pauze.

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Tickets

LEEF! met Hylke Bonnema; start 22 maart 2018 2.995,00 excl. BTWLEEF! Organisator: Hylke Bonnema Data: Blok 1 22 en 23 maart 2018 Blok 2 14 en 15 juni 2018 Blok 3 27 en 28 sept 2018 Blok 4 29 en 30 nov 2018 Locatie: Amsterdam incl. koffie, thee, water & koekjes en fruit excl. lunch

Gegevens

Begin:
donderdag, 22 maart, 2018 >10:00
Einde:
vrijdag, 23 maart, 2018 >18:00
Kosten:
2995 euro
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Overige informatie

Opleidingen
Opleidingen