Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEEF! – De mooiste reis in jezelf

vrijdag, 15 juni, 2018 >10:00

2475.21 euro

Zit je tussen relaties, tussen banen, tussen oude overtuigingen en je ware zelf? Heb je nog een beetje de rem erop en wil je nog meer voluit leven? Ga dan met ons mee op reis! Leid je eigen leven. 

Doorbreek je negatieve patronen. Leer ze te zien en los te laten. Met onze bijzondere nieuwe opstellingenmethode. We helpen je er graag bij in ons vernieuwde programma: LEEF!

Je krijgt: 4 x 2 dagen écht aan het werk met jezelf tijdens de live events; een boek; en een heleboel extra's waarmee je thuis aan de slag kunt.

Misschien ben je vastgelopen door alle hoge verwachtingen die jij zelf of je omgeving had opgebouwd? Wij mensen creëren allerlei verwachtingen vanuit het succes denken waarmee we de laatste tijd worden overspoeld. Op het moment dat je merkt dat je daar niet aan kunt voldoen, wat gebeurt er dan met jou? Wat gebeurt er als al die zelfhulpboeken na een tijdje toch niet de oplossing blijken? Ik zie veel mensen die zich daarna ongelukkig voelen, misschien nog wel ongelukkiger dan daarvoor. Ik zie nog steeds veel depressie om ons heen.

De mooiste reis is de reis in jezelf...

Het is goed die teleurstelling, jouw ongelukkig voelen, uit de schaduw te halen en niet net te doen alsof het niet zo is. Voor wie leef je die verwachtingen? Welke blokkades zijn hiermee verbonden? We gaan je blokkades aankijken en jij transformeert ze in krachtbronnen.

Ik wil jou laten zien hoe het anders kan. Hoe je, los van verwachtingen, gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je uiteindelijk met je voeten op de grond komt te staan, geworteld in de aarde. Aanwezig in het hier en nu, zonder te vluchten in dromen en het leven van je verlangens. Dat is waar je staat aan het einde van LEEF!

Jouw eigen persoonlijke systemische reis!

LEEF jouw vitaliteit in je lijf!
LEEF je roeping en verdien er geld mee!
LEEF je liefde en je intimiteit!
LEEF écht vanuit je gevoel en je intuïtie!

Wat kun je verwachten?

We gaan samen op een innerlijke reis. Naast opstellingen werken we met dj’s, intervisiegroepen, coaching, meditatie en lichaamswerk  en je krijgt oefeningen mee voor thuis.… Ik nodig live muzikanten uit om ons te inspireren.

Begeleiding door Hylke Bonnema en Team

Coaches: Op alle live events zullen er meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen. Naast de 4 x 2 dagen live events krijg je ook:

 • Onze hele online cursus
 • Online onderdelen tussen elk blok (webinars; video's)
 • Telefonisch en/of skypecontact met 1 van de begeleiders (optioneel)
 • Een buddy
 • Een livecommunity
 • Een facebookcommunity

Heb jij zin om mee te gaan? Durf je het aan? Neem je eigen plek in op deze wereld en ontdek jezelf. We kijken er enorm naar uit je te ontmoeten.

Voor wie?

LEEF is voor iedereen van achttien tot honderd jaar die oude bagage thuis wil laten voluit wil gaan leven.

Waar ben jij na LEEF?

 • Je ervaart vrijheid van zijn, voelen en denken
 • Je hebt contact met je gevoel en intuïtie en kunt van daaruit handelen
 • Je voelt je meer verbonden met je lichaam
 • Je hebt een diepere band met jezelf en je geliefden
 • Je seksleven is rijker met meer intimiteit en plezier samen
 • Je durft ook te ontvangen
 • Je doet werk en verdient je geld met energie en inspiratie.
 • Je kent je grotere levensmissie en draagt deze uit.

Praktische info (data)

LEEF je Lijf Intensive:              15 en 16 juni 2018
LEEF je Roeping Intensive:     28 en 29 september 2018
LEEF de Liefde Intensive:        30 november en 1 december 2018
LEEF je Zelf Intensive:             25 en 26 januari 2019

Investering

Als je je aanmeldt voor 1 mei betaal je geen € 2995,- maar € 2495,- (incl. btw).
Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.
Gebruik in het winkelmandje de code leeflef1, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Als je ondanks echte toewijding geen stappen maakt krijg je je geld terug. En daar mag je mij persoonlijk op aanspreken. Ik weet zeker dat het ook voor jou echt gaat werken.

Gespreid betalen

Als je gespreid wil betalen neem dan even contact op met Karin (info@familieopstellingen.nl of 06-40249042). Dan overleggen we wat er mogelijk is.

We snappen dat jezelf aanmelden best een stap is en dat je nu misschien ook nog niet goed kunt overzien of LEEF! echt bij je past. Hier willen we je graag mee helpen. Als je overweegt om mee te doen neem dan even contact met ons op via mail: info@familieopstellingen.nl, je kunt ook je telefoonnummer achterlaten dan bellen we jou, óf bel Karin op 06-40249042. Dan kunnen we samen kijken of LEEF! echt iets voor jou is. Tevens willen we je dan graag een bijzondere aanbieding doen ...

De inwendige mens

Wij zorgen voor koffie, thee, water, koekjes en fruit. Neem zelf je lunch mee of haal/gebruik hem in de buurt. Je hebt ruim te tijd om even lekker naar buiten te gaan in de pauze.

Eerst kennismaken?

Als je nog niet bekend bent met mij en mijn manier van opstellen, dan kan ik me voorstellen dat het een erg grote stap is om je meteen in te schrijven voor het jaarprogramma.

Voel je welkom op een gratis online seminar over LEEF!
Óf kom naar een van de avondworkshops LEEF je Levenskracht die ik dit voorjaar geef in Eindhoven, Zwolle en Amsterdam.
Data en mogelijkheden om aan te melden vind je in de agenda.

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

* Wij behouden ons het recht voor deze training bij onvoldoende deelname te wijzigen of te annuleren.

Tickets

LEEF! met Hylke Bonnema; start 15 juni 2018 2.475,21 excl. BTWLEEF! Organisator: Hylke Bonnema Data: Blok 1 15 en 16 juni 2018 Blok 2 28 en 29 september 2018 Blok 3 30 november en 1 december 2018 Blok 4 25 en 26 januari 2019 Locatie: Amsterdam incl. koffie, thee, water en koekjes en fruit excl. lunch

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
vrijdag, 15 juni, 2018
Tijd:
10:00
Kosten:
2475.21 euro
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Overige informatie

Opleidingen
Opleidingen

Locatie

De Hoop
Hartveldseweg 23
Diemen, 1111 BG Nederland
+ Google Maps