Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEEF! ‘De eerste stap’

donderdag, 30 november, 2017 >19:30 - 22:00

20.66 euro

LEEF! ‘De eerste stap’ met Hylke Bonnema op 30 november in Bilthoven

Deze tijd worden wij overspoeld met succes denken. Voor wie leef je dat zogenaamde succesvolle leven eigenlijk? Wat gebeurt er met jou als al die zelfhulpboeken na een tijdje toch niet de oplossing blijken? Het is goed ​om die teleurstelling uit de schaduw te halen en niet net te doen alsof het niet zo is.

Ik wil jou laten zien hoe je, los van verwachtingen, gewoon gelukkig kunt zijn met dat wat er is. Zodat je eindelijk met je voeten op de grond komt te staan, aanwezig in het hier en nu, zonder te vluchten in dromen.

Daarvoor heb ik de nieuwe LEEF! reis ontwikkeld.​

Wat is LEEF!?

LEEF! gaat vooral over leren voluit te gaan leven. Luisterend naar je gevoel en je intuïtie. De wereld heeft dat ook nodig. Een wereld die het hart laat spreken en de buik hoort. Bij LEEF! leer ​je contact te maken met je intuïtie, met de bezielde levenskracht in je lijf. Negatieve patronen worden doorbroken en blokkades worden opgeheven. Met behulp van de opstellingenmethode ga je op reis door jouw eigen bestaan. LEEF! is in zijn diepste wezen een cursus leren voelen.

Iedere reis begint met een eerste stap

Is er nog iets wat je tegenhoudt om die eerst stap te zetten? Je liefde of nieuwe liefde aan te gaan? Nog meer geld of je geld te gaan verdienen met je roeping? Durf jij je roeping te gaan leven? En heb je nog een zetje nodig?
Voel je de roep van binnen? Roept de wereld jouw bijzondere ziel? Je hoort het wel, maar er is iets wat je nog net tegenhoudt?

Kom en ervaar mijn bijzondere systemische coachingstool

In een avond kan ik je echt helpen ‘door te breken’ en te LEVEN zoal je al heel lang diep van binnen voelt.
Ik wil niets liever dan de kickstarter zijn voor jouw vernieuwing. Geef je mij de kans dat voor je te zijn? Kom in beweging!

De essentie is voelen, ook als je niets voelt, voel je iets, ik had daar zelf ook heel erg last van. Nog steeds denk en handel ik af en toe anders dan wat ik echt van binnen voel. Dit doet pijn.

Ik wil echt niets liever dan jou, mij en de wereld helpen om echt goed te voelen wat je voelt.
Niet zozeer de oude verhalen onzin emoties, maar de kracht, de liefde en de inspiratie om te leven.

LEEF wie je bent, durf te voelen

Voelen wie je bent, en wat je wilt. Je weggestopte gevoelens opzoeken en ontaarden in je lijf. Ze gebruiken als brandstof voor je groei. Groei is het resultaat op het gebied van zelfliefde, partnerschap, werk en inkomen. Vertrouwen op je intuïtie. En die inzetten in de wereld ten dienste van de wereld en jezelf.

Durf jij opnieuw te leren voelen?
En te gaan vertrouwen op je intuïtie?
En durf jij uit te reiken naar de wereld, naar liefde, geld, intimiteit/seksualiteit en je diepste verlangens?

Nog niet? Ik wil je steunen samen met mijn team en de groep om je dit te leren.
Dit wil ik alvast doen in een avond.

Ik geef altijd alles en houd me niet in!
Ik wil niets liever dan dat jij VOLUIT LEEFT! Echt!

Ik heb zelf veel pijn, ellende en trauma meegemaakt. Dit heeft me geleerd dat mezelf inhouden ook al ben ik niet perfect niemand dient.
Je hebt niets te verliezen, ga ervoor! Ik wil je oprecht verder helpen.
Kom je met mij het leven, en de uitdagingen vieren?

We doen dit met onze bijzondere systemische tools, die ik verder heb door ontwikkeld als eenvoudige coachingstools.

 

 Resultaten

  • Je kunt ook andere emotionele blokkades die je ervan weerhouden om dat te doen wat je moet doen herkennen en beginnen met het maken van een eerste stap om deze te transformeren
  • Je bent een stap verder in het helen van oude pijn rond relaties
  • Je voelt je gelukkiger met jezelf en met je huidige relatie of je staat meer open voor het vinden van een relatie
  • Je richt je op concrete, haalbare eerste stap

Op deze avond kun je kennismaken met mijn manier van opstellen die echt anders is dan je misschien al kent. Misschien doe je alvast een sprong in het diepe en doe je zelf een opstelling met mij, zodat je aan den lijve kunt ervaren wat een opstelling met jou doet. Tevens zal ik je op deze avond uitgebreid informeren over de gehele LEEF! jaartraining, het programma, de blokken per seizoen en wat je er voor jezelf uit kunt halen aan resultaten.

Voor Wie is LEEF!?

LEEF! is voor iedereen van achttien tot honderd jaar die oude bagage thuis wil laten en voluit wil gaan leven.

Waarom LEEF ‘De eerste stap’

Voordat jij misschien definitief aan boord gaat van LEEF – ‘The Journey’ wil je vast eerst kennismaken. Daarvoor bied ik jou op 30 november deze eerste stap aan. Ik zal je op deze avond uitgebreid informeren over de gehele LEEF! jaartraining, het programma, de blokken per seizoen, je thuisopdrachten en wat je er voor jezelf uit kunt halen aan resultaten.

Introductieaanbieding LEEF! ‘The Journey’

Niet onbelangrijk: mocht je ​op deze avond inschrijven voor LEEF! ‘The Journey’  dan geven we je een aanzienlijke korting voor jouw grote LEEF! reis.

Heb je nog vragen?

Ook daar is op deze avond uiteraard gelegenheid voor, bijvoorbeeld na afloop, beantwoorden ik of mijn assistenten ze graag.​ Heb je nog vragen over LEEF! ‘De eerste stap’ of over LEEF! stuur dan even een mail naar info@familieopstellingen.nl, als je je telefoonnummer achterlaat bellen we jou!

Ik hoop je te ontmoeten bij LEEF!

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant. Hij integreert kennis en weten en het geloof in deze manier van werken. Daarin is hij echt een vakman. De manier waarop hij dat doet is ontwapenend. Het is authentiek. In plaats van uitleggen aan de hand van theorieën gebruikt hij de vorm van ‘het gewoon doen’.

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.In zijn opleidingen geeft Hylke alles wat hij heeft, en laat hij je helemaal zien hoe het werkt. Hij heeft het volste vertrouwen en zelfs het verlangen dat jij dit zelf ook gaat doen. Vanuit een enorme drive en geloof in de werking van opstellingen brengt hij zijn kennis en ervaring over aan anderen.

Tickets

Mini-reis LEEF! - Hylke Bonnema, 30 november 2017 20,66 excl. BTWMini-reis LEEF! Datum: 30 november 2017 Tijd: 19:30 - 22:00 uur Locatie: Centrumkerk, Bilthoven incl koffie en thee

Gegevens

Datum:
donderdag, 30 november, 2017
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
20.66 euro
Evenement Categorie:

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Overige informatie

Evenementen
Evenementen

Locatie

Centrumkerk, Bilthoven
Julianalaan 42
Bilthoven, West 3722 GR
+ Google Maps