Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Moeder – Dochter – Vrouwenlijn – VOL

zaterdag, 9 december, 2017 >10:00 - 16:30

€78,51

De dagworkshop Moeder-Dochter-Vrouwenlijn met Jet Centeno wordt bij Bloom - House of Health in Den Haag gegeven.

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. En hoeveel invloed heeft deze op ons dagelijks leven; je goed genoeg voelen, vervullende relaties aangaan, je relatie met je eigen kinderen, rust voelen en je eigen plek innemen.

In deze workshop staat jouw vrouwenlijn centraal. Jij bent één van hen en velen zijn jou voorgegaan. Jouw moeder neemt echter een zeer belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Bij haar heb jij jouw eerste kennismaking met liefde opgedaan. Dat kan in overvloed zijn geweest, maar ook in een tekort.

Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er dan ook alles aan om aan liefde c.q aandacht of bevestiging te komen. De uitdrukking ‘als mijn kinderen blij zijn, ben ik ook blij’ geldt in mijn ogen ook zeker andersom ‘als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’. De relatie met onze moeder is daarmee in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Door onze kinderen of creaties. Ze heeft ook impact op onze relaties (familie, liefdes, vriendschappelijk, werk, ontspannen etc.). Welke plek wij innemen, hoe wij geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Drie systemische basisprincipes in familiecontext. Door inzicht en bewustzijn te vergroten ten aanzien van hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was enzovoort, kun jij jezelf en je daarmee ook je vrouwenlijn bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

DE WORKSHOP

Tijdens deze dag werken we met verschillende soorten opstellingen afgewisseld met meditatie en sharings. Door inzet van archetypische opstellingen kan iedereen op deze dag zijn eigen relatie en verlangen exploreren. Persoonlijke vragen kunnen we eventueel verder uitdiepen in een individuele opstelling.

Ondanks dat het een dag-workshop is, zijn de ervaringen van eerdere deelneemsters dat het nog lange tijd doorwerkt. Een dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid in een intieme setting met andere vrouwen.

RESULTATEN

  • Je krijgt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf
  • Je ontmoet rust en ontspanning op je eigen plek in de vrouwenlijn

Jet Centeno, Opleider/Opsteller

Jet Centeno

Jet Centeno heeft 20 jaar gewerkt op HR werkgebied met focus op talentontwikkeling. Daarna is zij overgestapt op begeleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap. Sinds 2009 werkt zij als zelfstandig coach en trainer en vanaf 2014 is zij verbonden als partner aan de Academie voor Opstellingen. Zij heeft naast diverse masterclasses op het gebied van systemisch werk, de jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen aan de Academie gevolgd en de jaaropleiding Systeemdynamieken in Organisatie aan het Bert Hellinger Instituut.

Jet’s manier van werken kenmerkt zich door bewust zijn in voelen. Zij laat je op een veilige manier ontdekken wat je voelt, en maakt je bewust van de toegedekte pijn en je verborgen kracht. Je lichaam is de toegangspoort tot de onderstroom en je innerlijke wijsheid. Jet laat je ervaren hoe jij zelf deze weg steeds weer kunt bewandelen en dichtbij jezelf kunt blijven. In verbinding met jezelf, de ander en het grotere geheel.

Tickets

Gegevens

Datum:
zaterdag, 9 december, 2017
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€78,51
Evenement Categorie:

Organisator

Jet Centeno
Telefoon:
+31625360018
E-mail:
jet@familieopstellingen.nl

Locatie

Bloom
Koninginnegracht 28

Den Haag, NH 2514 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)70 - 205 74 74
Website:
www.bloomdenhaag.nl

Tickets

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden