Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Systemisch Coachen

donderdag, 22 februari, 2018 >19:00 - 21:30

49.00 euro

De avondworkshop Systemisch Coachen met Hylke Bonnema wordt op donderdag 22 februari gegeven in Bilthoven.

Ben jij coach, trainer of therapeut? Dan ken je ongetwijfeld de kracht van opstellingen. In deze workshop leer je hoe jij jezelf inzet in systemische coaching.  De systemische coach is altijd zelf aanwezig, met zijn hele persoon, gemoed, gevoel. Er bestaat geen rol als helper, niemand staat erboven. Je bent zelf onderdeel van het veld en de ontmoeting.

De kunst van het observeren

Een opstelling is een transformatieve ceremonie. De kunst is om niet te oordelen en alleen te observeren wat er gebeurt. Non-verbaal krijgt ons lichaam de meest zuivere weerspiegeling van het zielsveld. Als we gaan praten, maken we altijd een vertaalslag, waarin bepaalde onzuiverheden kunnen optreden. Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

De blaadjesmethode is een effectieve methode in systemische coaching. Je helpt je cliënt verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen proces, en brengt hem van denken naar voelen.

Programma

Hylke laat zien hoe je systemisch werk effectief in kunt zetten in 1-1 coaching. Je kunt zien en ervaren hoe je eenvoudig toepasbare systemische coachings methoden kunt inzetten, zoals systemische gesprekstechnieken en de blaadjes-methode.

Je zet zelf stappen in systemisch werk en waarneming met anderen.

Resultaten

  • Je weet het verschil tussen het werk van een systemisch coach en van een therapeut.
  • Je hebt een systemisch voorgesprek gezien.
  • Je kunt aan de slag met de blaadjesmethode.
  • Je hebt een stap gemaakt in de training van je intuïtie.

Praktische informatie

De zaal gaat open om 18:30 uur. We starten om 19:00 uur. Rond 21:30 ronden we af.

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller zijn kennis en weten kan integreren en overbrengen.

Tickets

Systemisch Coachen, 22 februari 49,00 excl. BTWSystemisch Coachen; Organisator: Hylke Bonnema; Datum: 22 februari 2018; Tijd: 19:00 - 21:30; Locatie: Centrumkerk, Bilthoven

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
donderdag, 22 februari, 2018
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
49.00 euro
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Overige informatie

Workshops
Workshops
Werk
Werk

Locatie

Centrumkerk
Julianalaan 42
Bilthoven, West
+ Google Maps