Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verdiepingsgroep Familie- en Organisatieopstellingen – VOL!

maandag, 5 maart, 2018 >10:00 - 18:30

1995 euro

De verdiepingsgroep Familie- en Organisatieopstellingen met Hylke Bonnema start op 5 maart 2018 in Amsterdam

Ben jij al opsteller? En wil je verder je persoonlijke reis met ons en onze werkvormen verdiepen? Wil je vooral verder met jezelf en je eigen levensthema’s en tegelijkertijd jezelf als mens, als opsteller en ondernemer meer vormgeven in de praktijk?
In de vervolgopleiding leren we je alles over het Nieuwe Opstellen en hoe dat toe te passen. Hylke neemt je mee in zijn allerlaatste, nieuwste inzichten.

LET OP:  De verdiepingsgroep is alleen toegankelijk voor opstellers die bekend zijn met Het nieuwe opstellen.

Programma

Deze opleiding is verdeeld over 4 blokken van 2 dagen. De blokken zijn verspreid over de seizoenen. We werken in een groep van maximaal 25 deelnemers. De hele opleiding wordt begeleid door Hylke Bonnema. Deelnemers zijn bijna uitsluitend afgestudeerden van de jaaropleiding van de Academie.

Blok 1: 5 en 6 maart 2018

Verdieping van de verbinding met je bron. In dit  blok zetten we onze intentie neer voor de reis. We kijken naar het vormgeven van jouw nieuwe ideeën en impulsen en wat jij nog nodig hebt daarvoor. In het voorjaar wordt alles voorzien van nieuwe energie. Hoe vind jij de balans tussen de ruimte voor nieuwe impulsen en de vaste vormen in jouw bestaan. Speels en pretentieloos genieten van deze energie en vertrouwen op jouw talenten is de uitdaging.

Blok 2: 4 en 5 juni 2018

Relaties, liefde en seksualiteit. In de aanvang van de zomer nodigen we de liefde uit. We werken aan de liefde, aan de diepe verbinding met het herrijzende leven. We her-voelen opnieuw waarvoor we willen leven. Welke essentie ligt er in onze levensstroom. Vanuit welke kwetsbare, ontvangende staat, vanuit oorspronkelijke trilling, vanuit welke diepe afgeweerde angst durven we deze keer wel te openen naar de liefde. Het is goed om nu helemaal eerlijk te zijn in de liefde. Dat brengt risico’s met zich mee. Welke risico’s durf jij te nemen.

Blok 3: 12 en 13 november 2018

Leiderschap, organisatie en loslaten. Nu de herfst voorbij is en we net de winter instappen gaan we kijken wat we moeten loslaten, en wat we hebben geoogst. Zo midden in de herfst, gaan we naar binnen in onszelf. In oogst maken we ruimte voor ons werk en wat het heeft opgeleverd. In het loslaten kijken we naar welke zaken van binnen en van buiten we niet meer nodig hebben. We offeren onze illusies, wat hebben we niet meer nodig. We kijken naar ons werk, ons liefde en ons leven, we onderzoeken de stroom, wat heeft het gebracht en wat kunnen we loslaten.

Op het hoogtepunt van de winter zoeken we naar de stilte van binnen, oefenen in alles loslaten, niks meer vast houden, alle illusie voorbij, diep spiritueel bewustzijn ontdekken. Tijd nemen voor voeding vanuit de wortels, niets meer hoeven. Alles laten, echt, oefenen in sterven, in de leegte gaan. Vormloos vertrouwen, ‘all inclusive’, niets, keer op keer op keer durven loslaten, meditatief zijn, stilte, lichaam, heling en liefde. Durven alles los te laten, om terug te keren naar je eigen kern.

Blok 4: 11 en 12 februari 2019

Roeping, geld en manifestatie Voorzichtig begint er een nieuwe lente. De manifestatie van dat wat we gezaaid hebben, begint langzaam op te komen, we komen opnieuw naar buiten, we gaan ervoor, we oefenen in opnieuw uitrekken, stretchen, nog verder, laten groeien van binnen en van buiten. We omarmen het nieuwe, we openen ons om dat ook te ontvangen. Ontvangen vanuit mededogen, vanuit zachtheid en vanuit kracht. De ziel in de vorm, genieten van nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe stromen, alles mag er zijn. Je gaat ervoor!

RESULTATEN

  • Je bent dusdanig vertrouwd met onze manier van opstellingen, dat je snel tot de kern kunt komen
  • Je hebt je verder ontwikkeld als opsteller en je hebt je het vak eigen gemaakt.
  • Je hebt stappen gezet op je pad als spiritueel ondernemer
  • Je bent gegroeid in de liefde met je partner of in je zoektocht naar een partner

VOOR WIE

Voor iedereen die bekend is met het Nieuwe Opstellen, en vooral zij die al eerder de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen bij Hylke Bonnema hebben afgerond.
Ben je al opsteller én bekend met het Nieuwe Opstellen maar heb je je opleiding ergens anders gedaan, neem dan eerste even contact met ons op.

Data:

Blok 1  5-6 mrt 2018
Blok 2  4-5 juni 2018
Blok 3  12-13 november 2018
Blok 4  11-12 februari 2019

Tijden

Maandag en dinsdag inloop 9:30, start programma 10:00 tot 18:30 (eindtijd bij benadering) Er wordt elke dag een warme lunch geserveerd en we sluiten de dag af met een broodmaaltijd met soep.

Deze verdiepingsgroep zit al helemaal vol met allemaal enthousiaste mensen die na de Jaaropleidingen op reis willen blijven.
Als je belangstelling hebt voor een volgende groep, neem dan even contact met ons op via de mail info@familieopstellingen.nl of bel even met Karin op: (+31) 06 – 402 490 42.

 

Hylke Bonnema, Opleider/Opsteller

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller zijn kennis en weten kan integreren en overbrengen.

Tickets

Niet op voorraad!Verdiepingsgroep Familie- en Organisatieopstellingen; Hylke Bonnema; start 5 maart 2018 1.995,00 excl. BTWVerdiepingsgroep Familie- en Organisatieopstellingen; Organisator: Hylke Bonnema; Data: 5- 6 maart 2018 4-5 juni 2018 12-13 nov. 2018 11-12 febr. 2019

Gegevens

Datum:
maandag, 5 maart, 2018
Tijd:
10:00 - 18:30
Kosten:
1995 euro
Evenement Categorie:

Organisator

Hylke Bonnema
Telefoon:
+31640249042
E-mail:
info@familieopstellingen.nl

Locatie

Hofkerk
Linnaeushof 94
Amsterdam, West 1098 KT Nederland
+ Google Maps