Familieopstellingen als spiegel. Doorbreek de schil en kijk in de spiegel met familieopstellingen. Durf jij je open te stellen voor jezelf en je eigen kracht, lees dan verder? Er is een moment dat je geconfronteerd wordt met jezelf, met je onvermogen! Dat kan liggen op het terrein van: geld verdienen en/of werk, relaties aangaan en/of behouden, ziekte en/of gezondheid, je thuis, welkom en goed genoeg voelen in jezelf.

Er is dat moment dat we in de spiegel kijken en zien dat we zelf iets hebben gecreerd dat niet fijn is? Waarom doen we dat? Belangrijker dan waarom is hoe doen we dat?Familieopstellingen als spiegel

 

De sleutel van ons creatieve potentieel door familieopstellingen.

De sleutel is in het leren zien we niet alleen zijn met onszelf en onze worsteling? Als voorbeeld zal ik wat vertellen van mezelf, iets wat familieopstellingen mij heeft opgeleverd! Ik kon door de opstellingen zien en voelen, dat ik in een groter verband bestond. Dat mijn thema’s direct verbonden waren met het leven van mijn voorouders. Dat ik letterlijk uit diepe liefde voor hun bepaalde staten van bewustzijn had aangenomen. Denk hierbij aan je diepe levenshouding als in gevoels- en emotie lagen, die de bron vormen voor ons denken, ons gedrag en de manier waarop we in relatie staan. Wat is er nu werkelijk bij jou?

Met familieopstellingen onder je alledaagse masker.

Wat is er nu onder je alledaagse masker van denken en doen? Wat voel je diep van binnen, wat beweegt er nu in je hart, in je ziel? Dit is de eerste vraag, waarop geen echt antwoord is, maar toch de vraag die we te stellen hebben? Als je hier nog geen verbinding mee kunt maken, concentreer je dan even op jezelf, op je ademhaling. Laten we dat nu even doen. Neem even een paar minuten om je aandacht te verplaatsen naar je lichaam, naar je ademhaling. Sluit je ogen en luister even naar wat je voelt. Laat je niet afleiden, sta jezelf toe om dieper naar binnen te zakken. Ontspan, adem langzaam uit…..Volg je adem weer als die naar binnen komt en volg de adem weer als die langzaam naar buiten komt, ontspan. Wacht totdat de adem als vanzelf weer begint….

Nu zijn we aangeland in een ruimte waarbij we ons levensthema, waar we op dit moment mee spelen weer opnieuw onder ogen kunnen komen, kijk in de spiegel, de magische familieopstellingen spiegel en wie zie je nog meer naast je staan, die met jou mee in dit gevoel zitten?

Gerelateerde Berichten

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden