Geert Graveland (Dreumel, Gld)

Ik had als kind al het gevoel dat we niet wezenlijk wakker zijn.

Dat heb ik nog steeds.

Ik geloof erin dat we allemaal in ons diepste wezen en essentie zo krachtig en liefdevol zijn en dat dat hervinden of verstevigen ook de enige weg is naar een wezenlijk waarachtig en eerlijk leven met elkaar op deze mooie aarde. Er ligt zoveel moois verborgen en te sluimeren in ons, dat haal ik graag met jou samen naar boven. En ondersteun je er graag in om daar vervolgens ook iets mee te doen.

Dat er soms pijn en modder naar boven komt zie ik als de voeding van een mooi en noodzakelijk proces naar een vruchtbaar authentiek krachtig bezield wezen, dat jij gewoon bent en die we nodig hebben! Doe je mee?

Liefs Geert

Hoe werkt Geert Gaveland?

Geert is een inspirerende man met diepgang en effectiviteit. Werkt met aanstekelijke humor. Geert put naast zijn opleidingen ook uit het beste van wat ‘het westen’  (analyse, modellen structuren) en ‘het oosten’ (emotioneel, spiritueel, fysiek, mindfull) te bieden heeft en spreekt tastbaar en overtuigend vanuit zijn eigen brede ervaring. Hij is op een luchtige maar duidelijke manier confronterend. Combineert een zeer persoonlijke en toegankelijke stijl met een concrete en nuchtere aanpak. Weet in te spelen op wat deelnemers in het moment nodig hebben en is flexibel met zijn programma. Zet zich in met heel zijn hebben en houden en schroomt niet om issues uit zijn eigen leven in te brengen om het leerproces te ondersteunen. Dat maakt dat je je op je gemak voelt als deelnemer en de vrijheid ervaart om datgene te zeggen wat je echt wilt zeggen. En in beweging wilt komen zonder je onveilig te voelen om jouw eigen opstelling te doen, te ervaren en te onderzoeken.

Ervaring

Geert Graveland (1970) is van huis uit psychotherapeut, coach en trainer. Heeft o.a. een hypnotherapie- en een familie en organisatie opstellingen opleiding gevolgd en heeft zich daarnaast ook geschoold in het werken met ceremonie en natuur. Geert heeft veel trainingen ontwikkeld en verzorgd in het bedrijfsleven. (Op het gebied van teamontwikkeling en leiderschap).   Voor organisaties en leiders verzorgt Geert trainingen met o.a. de trail, vision quest en sweatlodge om tot wezenlijke inzichten en kracht te komen.

Alles wat Geert doet is dienend aan het hervinden of bekrachtigen van bron. Leven en creëren vanuit je werkelijke aard en bezieling is waar Geert voor staat in deze tijd van transitie. Het verbinden van de innerlijke ervaring en het innerlijke weten aan het alledaagse leven en werk is voor Geert van groot belang. En zowel zichzelf als ieder ander daagt hij daar graag toe uit.