Geld verdienen met je Roeping

Wat maakt jou echt gelukkig in werk? Wij geloven dat iedereen het verdient te werken vanuit zijn of haar roeping. Daarnaast geloven we ook dat iedereen het verdient voldoende inkomen te genereren. Deze workshop helpt om blokkades te transformeren in krachtbronnen om juist dat te gaan doen wat je werkelijk wilt en daar voldoende geld mee te verdienen.

Hylke Bonnema

Opleider en Meester opsteller

Dagworkshop Geld verdienen met je Roeping

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze twee vragen, die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Deze dagworkshop Familieopstellingen is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Programma

We doen een inspirerende kick-off, waarbij Hylke je uitnodigt zelf echt stappen te nemen op dit gebied. Hij neemt geen genoegen met slechts kennis overdracht. Hij wil jou echt helpen in de diepte een stap te nemen. Daarnaast vertelt hij je verhalen over de geheimen  van het Geld Verdienen met je Roeping. Hylke doet opstellingen in de groep waarbij het thema iedereen raakt. Daarna opent hij het proces en begeleidt hij je om op een veilige manier zelf met je eigen thema aan de slag te gaan, in de structuur van opstellingen doen met kleine groepen. Dit werkt wonderbaarlijk goed en brengt iedereen veel nieuwe bewegingen en inzichten.

Resultaten

  • Je hebt een doorbraak ervaren op het gebied van Geld verdienen met je Roeping.
  • Je hebt blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.
  • Je hebt ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping aangekeken, omarmd en getransformeerd.
  • Je maakt kennis met en ervaart onze bijzondere systemische coachingstool.
  • Je hebt een inspirerende dag met Hylke die dit thema echt zelf leeft.

Het nieuwe opstellen

Systemisch werken gaat over voelen en ervaren. Hylke Bonnema is een zeer ervaren opsteller uit de school van Bert Hellinger. Hylke werkt met het nieuwe familieopstellen. Daarbij wordt minder gepraat en voorgeschreven. We werken veel meer vanuit intuïtie en stilte. Het nieuwe opstellen is een continu proces, dat altijd in beweging blijft. Tijdens deze dag zal Hylke zijn laatste inzichten rond opstellen met je delen.

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland