Het Boek

Geld Verdienen Met Je Roeping

Veel mensen zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar hun roeping, naar wat ze eigenlijk willen. Als we allemaal werken vanuit liefde EN voldoende verdienen, zal de wereld er mooier uitzien. Een opstelling is een weergaloze stap in de ontdekkingsreis naar je roeping. Je krijgt compleet nieuwe inzichten op een diep niveau. In dit boek deelt Hylke zijn eigen verhaal. Hij is je reisleider. Ga je mee?
Veel mensen die bij mij komen, zijn niet gelukkig in hun werk. Het valt me op dat er grofweg twee groepen zijn: Mensen die hun roeping hebben gevonden en met plezier werken, maar continu een strijd leveren om genoeg geld te verdienen. En mensen die wel voldoende of (heel) goed verdienen, maar nog op zoek zijn naar hun roeping, naar wat ze nu eigenlijk willen.

Dat is jammer, want de wereld wordt veel mooier als zoveel mogelijk mensen werken vanuit hun roeping en daaruit inkomen kunnen halen. Werken vanuit je roeping betekent voor mij met liefde iets doen. Als we dat met z’n allen doen: werken vanuit liefde, zal dat merkbaar zijn in het dagelijks leven en op ons werk. De wereld zal er anders uitzien.

Geld verdienen met je roeping

Er zijn momenteel nog geen aankomende events ingepland

De methode van Hylke Bonnema
We hebben allemaal een verhaal, van hoe het ons is vergaan. In mijn werkmethode gebruik ik de kracht van dat verhaal om je verder te brengen. Door een opstelling krijg je nieuwe inzichten, je gaat je verhalen op een andere manier beleven. Soms stuit je op blokkades die je eerder niet had gezien. Door de opstelling leer je zo’n blokkade om te zetten in een krachtbron. Wat je eerst tegenhield, gaat dan juist voor je werken.

Wat lezers ervan vinden:

  • ‘Ik heb het boek in één ruk uitgelezen, hier ga ik zeker mee aan de slag.’
  • ‘Het is zeer toegankelijk en vernieuwend vanwege het nieuwe opstellen en de handvatten die je krijgt aangereikt werken door en geven nieuwe inzichten.’
  • ‘In deze periode van de grote ommekeer is het van het allergrootste belang dat mensen wakker worden gemaakt en gaan leven vanuit hartekracht. Dit boek helpt daarbij.’
Boekhandels kunnen contact opnemen met
Eveline Hansen
Alpha Boeken
06-16424873

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden