...

HET BOEK

 

Geld Verdienen met je Roeping

Laat het nieuwe opstellingen je de weg wijzen

Ben jij op zoek naar meer geluk in je werk?

Veel mensen die bij mij komen, zijn niet gelukkig in hun werk. Sommigen leven hun roeping maar leveren continu strijd om er voldoende mee te verdienen. Anderen verdienen voldoende, maar voelen zich niet op hun plek. Ze zoeken nog naar hun roeping, naar wat ze eigenlijk willen. Als we allemaal werken vanuit liefde EN voldoende verdienen zal de wereld er mooier uitzien. Een opstelling is een weergaloze stap in de ontdekkingsreis naar je roeping. Je krijgt compleet nieuwe inzichten op een diep niveau. In dit boek deelt Hylke zijn eigen verhaal. Hij is je reisleider. Ga je mee?

Als ik naar de wereld om me heen kijk, zie ik veel mensen kiezen voor veiligheid, zeker nu. Niet helemaal vreemd, want zonder veiligheid kunnen we niet functioneren. Ik heb geen oordeel over de weg die jij kiest. Niets is goed of fout, of beter of slechter dan iets anders. Waar het mij om gaat is dat het leven zoveel mooier is als jij je op je plek voelt in wat jij doet. De tijd van grote zielloze corporaties die de wereld plunderen, behoort dan tot het verleden. Ik zet me graag in voor bezielde ondernemers die houden van hun werk, hun klanten en hun omgeving. Zelf krijg ik veel energie van wat ik doe. Dat gun ik jou ook!

Met dit boek wil ik je laten zien hoe je erachter kunt komen wat je roeping is, wat jij nu echt van harte wilt.

Hylke

Magisch en toch realistisch.

Pieter 
Pieter

Ik heb het in één ruk uitgelezen, hier ga ik zeker mee aan de slag

Mariska 
Mariska

In deze periode van de grote ommekeer is het van het allergrootste belang dat mensen wakker worden gemaakt en gaan leven vanuit hartekracht. Dit boek helpt je daarbij.

Elselien 
Elselien

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday