In 2018
voluit leven?
Begin vandaag

Ik hoop dat je een goede en mooie tijd hebt gehad en dat je af en toe jouw bladeren even kon laten vallen en tijd had voor het voeden van je wortels. Dat je in deze winterperiode af en toe wat meer rust, reflectie en ook wat warmte en dichtbij mag ervaren.

Voeding voor je wortels, iets waar wij als familieopstellers jou ook echt in willen ondersteunen, deze krachtbron van binnen. Dat het licht weer mag terugkeren. Helemaal als jij het moeilijk hebt gehad. Soms is het leven even alleen, donker, koud en kil. Laten we aan iedereen denken van binnen en van buiten (ook uit onze eigen familie en voorouders) die zich alleen en afgesloten heeft gevoeld. Gelukkig wordt het altijd beter en groeien en leren we om nog meer te leven en alles te omarmen zowel ons licht als ons donker.

Kortom, ik wens jou dit jaar een jaar van voluit leven en bloeien met alles wat daarbij hoort!

Een korte vooruitblik

Bij de Academie voor Opstellingen gaat er binnenkort van alles bloeien. Mijn boek ‘Geld Verdienen met je Roeping’ is bij de drukker, de online cursus ‘Familieopstellen met Blaadjes’ staat in de startblokken, evenals onze nieuwe persoonlijke ontwikkelreis LEEF! – the journey die in maart start. En ook voor de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen die in mei weer start komen de aanmeldingen alweer binnen. Ik en mijn team kijken ernaar uit jou te mogen steunen om voluit te leven of voluit te werken als opsteller.

De LEEF! Challenge

Om het jaar gelijk maar vast goed te beginnen met leven vanuit gevoel en intuïtie hebben we de ‘LEEF! Challenge’ ontwikkeld.De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. Wil je alvast goed beginnen doe dan mee aan deze uitdaging. Ik daag jou en/of een vriend(in) uit de komende 7 dagen om met behulp van eenvoudige opstellingen even helemaal vanuit je gevoel te gaan leven en naar je intuïtie te luisteren. Doe je mee aan de Challenge?

Klik hier om je aan te melden voor de ‘LEEF! Challenge’

Opleider & Opsteller

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.

Kom uit je schulp en laat mij je daarbij helpen en begin 2018 goed!

LEEF! – de eerste stap meets SHiNE (feest!)

Zelf beginnen we het nieuwe jaar op zaterdag 20 januari met onze eerste LEEF! – ‘De eerste stap’ workshop, inclusief met voor wie wil een dansfeest erna (ook heel gezellig als je niet van dansen houdt). Kom je ook? Omdat we echt graag gezellig met jou het nieuwe jaar willen vieren bieden wij de LEEF! – ‘De eerste stap’ workshop + SHiNE dansfeest met Kareem Raïhani in Amsterdam eenmalig aan tegen kostprijs. Kom uit je schulp en laat mij je daarbij helpen en begin 2018 goed!

Klik hier om je aan meer info en ook om je aan te melden voor LEEF! – de eerste stap meets SHiNE. 

Zie ik je op de dansvloer?

Hylke.

P.S. Op donderdag 18 januari geef ik een GRATIS online seminar LEEF! ‘De eerste stap’ en op maandag 29 januari een online seminar ‘Geld verdienen met je Roeping’.  

 

Gerelateerde Berichten