...

DE 5 SLEUTELS

van het Intuïtief Systemisch Coachen

Leer de 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen kennen en laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

In het handboek ‘de 5 sleutels’…

N

Ontdek je de 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen

die je keer op keer kunt toepassen tijdens al je coachsessies waardoor je veel minder hard hoeft te werken.

N

Ervaar je de kracht van de 5 sleutels

door ze toe te passen op één van jouw persoonlijke uitdagingen zodat je op een heel diep niveau kunt voelen wat dit werk met je doet.

N

Lees je over het verschil tussen het oude en het nieuwe opstellen

en ontdek je waarom Intuïtief Systemisch Coachen geen kunstje is van je hoofd, maar dat het ambachtelijk bewustzijnswerk is.

Ja, ik ontvang graag het handboek

Deze masterclass over organisatieopstellingen en leiderschap heeft me nieuwe inzichten en vaardigheden gegeven om mijn cliënten te helpen bij het creëren van effectievere, meer geïnspireerde en meer betrokken organisaties. Ik voel me veel zelfverzekerder in mijn werk nu ik deze kennis heb opgedaan. Bedankt, Hylke!

Karin 
Karin

De masterclass organisatieopstellingen en leiderschap van Hylke was fantastisch. Hij heeft me geleerd hoe ik de verborgen dynamieken in organisaties kan begrijpen en hoe ik mijn cliënten kan helpen bij het oplossen van complexe organisatorische problemen. Ik raad deze masterclass ten zeerste aan!

Suzanne 
Suzanne

Hylke is een meester in organisatieopstellingen en leiderschap. Zijn masterclass was een echte game-changer voor mij. Ik heb geleerd hoe ik de onderliggende patronen en blokkades in organisaties kan ontdekken en hoe ik mijn cliënten kan helpen bij het transformeren van hun organisatiecultuur. Bedankt, Hylke!

Bob 
Bob

Als je wilt leren hoe je organisatieopstellingen kunt gebruiken om jouw cliënten te helpen bij het ontwikkelen van sterker leiderschap en meer effectieve organisatieculturen, dan is deze masterclass een must. Hylke is een geweldige leraar en zijn lessen hebben mijn praktijk veranderd.

Jim 
Jim

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday