THUIS CEREMONIE - HEALER ZIJN VOOR JEZELF IN MIDWINTER

Wat mij helpt, is mijn intentie. Ik wil dat wat ik doe betekenis heeft en zin geeft. Ik ben hier met mijn cliënt en wil vanuit mijn hart echte waarde toevoegen aan zijn leven. Dus kies ik er iedere dag weer opnieuw voor om mijn bezieling vorm te geven vanuit die intentie. Of ik nu zelf net veel gedoe heb in mijn leven of niet. Het gaat er niet om dat ik rustig zou moeten zitten. Het gaat erom dat ik voel dat ik samen met mijn cliënt op reis ga.

In welke situatie ik me ook in mijn leven bevind, het mag er gewoon zijn. En: ik hoef het niet goed te doen, want mijn dood is voor mij. Ik leef een tijdje en hoelang ik leef, weet ik niet. Ik heb de intentie dat dit zin heeft; met mijn dood voor me, mijn ouders achter me en de cliënt naast me. Vanuit daar gaan we samen iets waardevols doen. De cliënt heeft ook zijn dood voor zich, en zijn ouders en zijn systeem achter zich. Samen – ik met mijn achtergrond en relaties, de cliënt met die van hem – zijn we op reis, waarbij we allebei voelen dat het waarde moet hebben. Dat noem ik de intentionele space, de intentionele ruimte.

Praktisch, het helpt om thuis een speciaal plekje te hebben, met een kaarsje. Een fysieke plek. Elke ochtend als je opstaat – ook al heb je maar vijf minuten – doe je even een kaarsje aan. En liefst doe je nog wat oefeningen om bij jezelf te komen, bijvoorbeeld yoga of meditatie. Je kunt gebruik maken van bepaalde beeldjes die staan voor archetypen, innerlijke krachtbronnen. Wat je maar wilt. Je kunt dan daar op dat moment – net als in een opstelling – verbinding mee maken, met die kracht in jezelf, in je omgeving.

Kies vooral je eigen vorm. En maak daar zo vaak als je kunt even de tijd voor, ook al is het twee minuten. Het handigste moment is als je net wakker bent; dan ben je nog niet helemaal hier. Even wat koud water in je gezicht en de telefoon nog niet aanzetten. Je bent dan nog in die droomstaat. Misschien ken je dat wel: vlak voor je wakker wordt, bevind je je nog in een soort ruimte. Voordat je helemaal de wereld ingaat. Met dit ochtendritueel neem je even de ruimte om echt in die ruimte te zijn. 

Mag ik je inspireren met een persoonlijk verhaal van Floor? Het gaat over leren voelen, het niet weten uithouden, het nieuwe opstellen en alleen durven zijn. Kortom van angst naar kracht en liefde. Alvast ter voorbereiding op 2019.

Floor Hennekes begeleidt opstellingsceremonies in het Gooi en omstreken en is te bereiken op 06-53475265 of per mail: rfmd@xs4all.nl

Zo nu tijd voor mijn meissies, veel kerstwarmte van mij en mijn team.

PS. Vind je het leuk als ik je nog wat meer over de jaaropleiding vertel die straks in maart start? Lees dan hier verder. Tot en met t/m 31 december kun je je nog aanmelden met 1000 euro vroegboekkorting.

 

 

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

Meteen nu transformeren? Je leest vast door en gaat daarna gelijk weer verder met zogenaamde belangrijke zaken.

Maar als je blijft doen wat je altijd deed krijg je wat je altijd hebt gekregen.

Als je het echt aan wilt gaan, neem dan even de tijd.
Want daar begint groei mee. Tijd vrij nemen.

- Pak een A4-tje, voor jezelf en ga erop staan. En voel hoe het voelt om daar te zijn. 
- Schrijf op een andere blaadje je roeping? En ga ook daar op staan en voel wat er is.
- Leg de blaadjes intuïtief neer, zonder teveel na te denken, laat je lijf, je gevoel het werk doen.
- Schrijf nu op een nieuw blaadje je inkomen, verdubbeld, inclusief je nieuwe klanten. Ga ook daar op staan. En voel weer hoe het voelt. 
- En schrijf op een blaadje je tot nu net toe nog verborgen 'emotionele blokkade’ uit je achtergrond. En voel ook hoe dat voelt.

Wil je meer ontdekken? Over jezelf? En echt groeien?

Geef jezelf dan de ruimte om jezelf te ontdekken en dit ook te leren.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

PS. Volgende week vrijdag 1 maart geef ik weer een dagworkshop 'Intuïtief Systemisch Coachen' en op donderdag 16 mei een avondworkshop 'Intuïtief Systemisch Coachen': http://bit.ly/2IJyjeg Voor deze workshops geldt ook dat je een mooie korting krijgt als je met z'n tweeën komt.

PS2. De Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen start op 4 maart: http://bit.ly/2utkBVO We hebben al een mooie groep mensen, maar er zijn nog een paar plekken vrij...

Gerelateerde Berichten

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden