Ben Jij Bereid Alles Op Te Offeren?

Geld Verdienen met je Roeping, hoe doe je dat nu eigenlijk in de praktijk? Omdat mijn boek ‘Geld Verdienen met je Roeping’ (incl. interview met Inez van Oord) eindelijk uit is ben ik nogmaals langs geweest bij Inez om hier met haar nog wat dieper op in te gaan. Het werd een heel leuk en mooi gesprek over roeping, geld en offers …  

 

Opleider & Opsteller

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.

Je kunt niet op alle kermissen tegelijk zijn.

Ik geloof dat iedereen het verdient te werken vanuit zijn of haar roeping. Daarnaast geloof ik ook dat iedereen het verdient voldoende inkomen te genereren.

Op zaterdag 19 mei zal ik mijn nieuwe boek lanceren op een speciale editie van de workshop ‘Geld Verdienen met je Roeping’ in Diemen (bij Amsterdam): http://bit.ly/2KJQEVR Wat maakt jou echt gelukkig in werk? Deze workshop helpt je om je blokkades te transformeren in krachtbronnen om juist dat te gaan doen wat je werkelijk wilt, om daar vervolgens ook voldoende geld mee te gaan verdienen.

Wanneer je die zaterdag boek Geld Verdienen met je Roeping tijdens de workshop koopt, schrijf ik er speciaal voor jou iets in over wat ik bij jou voel op dat moment, op het gebied van je roeping of je eventuele blokkade op geld.

Klik hier voor meer info over deze workshop en om je aan te melden.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Hylke.

 

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten