Individuele opstellingen

Je voelt dat dit de juiste stap is voor je, al weet je niet precies waarom, maar je vertrouwt op je gevoel.

Bij wie en waar kan je Individuele Opstellingen doen?

De partners van de Academie voor Opstellingen bieden individuele opstellingen aan op diverse locaties in het land.

 

Thema Liefde, relaties en seksulaiteit

Jet Centeno (Den Haag). Zij is gespecialiseerd in vrouwenthema’s, moeder-dochter/vrouwenlijn, vader-dochter vragen of issues.

Dechen Radovic (Amsterdam). Zij is gespecialiseerd in vrouwenthema's rond relaties en seksualiteit.

 

Thema Gezondheid, Lichaam en Ziekte

Stefanie Bussing (Haarlem). Naast familieopstellingen kun je bij haar terecht wanneer je een specifieke vraag hebt met betrekking tot je gezondheid of ziekte, of wanneer je jouw vraag in een opstelling in en via het lichaam wilt onderzoeken.

 

Thema Werk (Organisaties, Loopbaan, Leiderschap).

Martijn Haan (Heiloo) werkt met loopbaanopstellingen en werkgerelateerde vragen.

Jet Centeno (Den Haag). Met een focus op de weg van de vrouw. De vrouwelijke kwaliteit van de aandacht voor de bezieling weer helder te maken.

 

Thema Mannen (Vader/Zoon)

Geert Graveland (Dreumel, Gld) werkt met mannenthema's.

Jouw financiële bijdrage voor een individuele opstelling is € 115,- per uur (excl. btw).

 

Hoe kies je?

Kijk op de pagina’s van de partners voor meer informatie. Kies voor degene die jou het beste kan helpen. Kijk niet alleen naar de thema’s maar kies ook vanuit je hart, wie jou aanspreekt of bij wie je moet zijn volgens je eigen gids.

Relatieopstellingen

Hylke Bonnema begeleidt samen met zijn partner Dechen Radovich relatieopstellingen. In deze ca. 2,5 uur durende sessie kijk je samen met je partner naar dieperliggende emotionele patronen en verstrikkingen. Door ze in een opstelling fysiek te doorleven kan er ruimte ontstaan om het achter je te laten en te veranderen, en kun je in werkelijk contact met elkaar komen. Hierbij is het belangrijk dat je via een opstelling eerst alle oude zaken in beeld hebt gebracht, zodat de liefde weer de ruimte kan krijgen. Je kijkt ook naar jullie communicatie, een struikelblok in veel relaties.

Hoe gaat zo'n individuele opstelling?

Je begint te vertellen over je vraag. Omdat je echt aan het werk wilt, hebben we je intentie al snel boven water en begint het veld zich te openen. In hoeverre ik toegang heb tot het krachtenveld wordt bepaald door jouw bewustzijn, intentie en openheid.

Ik open het veld, omdat ik niet zozeer luister naar je verhalen, maar meer naar de kleur en toon van je wezen eronder. Vanuit mijn wezen ontmoet ik je. Daarin ben je altijd een spiegel. Daarnaast luister ik over welke mensen je praat en welke feiten je benoemt. Dit zijn de ingangen van het veld. De feitelijke realiteit vormt de poort naar een hoger bewustzijn.

We beginnen met opstellen. Jij schrijft op A4tjes de namen van de mensen of zaken die je net genoemd hebt. Bijvoorbeeld: moeder, vader, partner, broers/zussen, kinderen, een ziekte of een ongeval. Of als het over werk gaat: managers, cliënten, partners, medewerkers, nieuwe baan, oude baan of droombaan. Het maakt niet uit, we kunnen bijna alles opstellen.

Vervolgens vraag ik je om, zonder veel nadenken, intuïtief de blaadjes op de grond te leggen en te gaan staan op het eerste blaadje; die van jezelf , want die waren we nog vergeten?

Stapje voor stapje gaan we naar binnen. We nemen de tijd om alles te voelen en waar te nemen. Ik help je daarbij. De ruimte begint zich te vullen met dat wat is. Ik neem je op een zachte manier mee en zorg dat je niet aan jezelf kunt ontkomen. Iedere verplaatsing die we doen en elk nieuw element dat we inbrengen helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Het veld doet zelf zijn werk en wanneer we zien en voelen dat het iets nodig heeft dan doen we dat. Hiermee gaan we net zolang door, totdat jij je helemaal goed voelt en op je plek staat. Een uur of iets meer is verstreken en jij bent op je plek en je vragen zijn beantwoord. Je bent stil geworden en de tijd was even helemaal weg.

Dit is een voorbeeld. Hoe het in de praktijk zal gaan, is afhankelijk van verschillende factoren ( o.a. jouw vraag; de werkwijze van de opsteller). Er zijn vele individuele systemische werkvormen.

Jaaropleiding Events

jan 31

Jaaropleiding Familie- en Organisatie opstellingen

woensdag, 31 januari, 2018 >16:00
Oterleek
Nederland
Organisator: Hylke Bonnema
+31640249042
mrt 22

LEEF!

donderdag, 22 maart, 2018 >10:00 - vrijdag, 23 maart, 2018 >18:00
Organisator: Hylke Bonnema
+31640249042
mei 14

Jaaropleiding Familie- en Organisatie opstellingen

maandag, 14 mei, 2018 >10:00 - dinsdag, 15 mei, 2018 >18:00
Amsterdam
Nederland
Organisator: Hylke Bonnema
+31640249042