Individuele opstellingen

Je voelt dat dit de juiste stap is voor je, al weet je niet precies waarom, maar je vertrouwt op je gevoel.

Bij wie en waar kan je Individuele Opstellingen doen?

De Academie voor Opstellingen biedt individuele opstellingen aan op verschillende specialistische thema's.

  • Thema Vrouwen, intimiteit, relaties, opvoeden
  • Thema Gezondheid, lichaam en ziekte
  • Thema Werk (organisaties, loopbaan, leiderschap)

Maar ook als je een meer algemene vraag hebt is een Individuele opstelling een mooie stap om helderheid te krijgen. Samen gaan we op zoek naar jouw échte vraag, jouw échte verlangen. Soms vergt het moed om jouw werkelijke vraag aan te gaan.
Een belangrijke eerste stap om écht in het leven, op jouw plek te gaan staan. Om zichtbaar te maken wat tot nu toe niet gezien werd.

Jouw financiële bijdrage voor een individuele opstelling is € 115,- per uur (excl. btw).

 

Relatieopstellingen

Hylke Bonnema begeleidt samen met zijn partner Dechen Radovic relatieopstellingen. In deze ca. 2,5 uur durende sessie kijk je samen met je partner naar dieperliggende emotionele patronen en verstrikkingen. Door ze in een opstelling fysiek te doorleven kan er ruimte ontstaan om het achter je te laten en te veranderen, en kun je in werkelijk contact met elkaar komen. Hierbij is het belangrijk dat je via een opstelling eerst alle oude zaken in beeld hebt gebracht, zodat de liefde weer de ruimte kan krijgen. Je kijkt ook naar jullie communicatie, een struikelblok in veel relaties.

Hoe gaat zo'n individuele opstelling?

Je begint te vertellen over je vraag. Omdat je echt aan het werk wilt, hebben we je intentie al snel boven water en begint het veld zich te openen. In hoeverre ik toegang heb tot het krachtenveld wordt bepaald door jouw bewustzijn, intentie en openheid.

Ik open het veld, omdat ik niet zozeer luister naar je verhalen, maar meer naar de kleur en toon van je wezen eronder. Vanuit mijn wezen ontmoet ik je. Daarin ben je altijd een spiegel. Daarnaast luister ik over welke mensen je praat en welke feiten je benoemt. Dit zijn de ingangen van het veld. De feitelijke realiteit vormt de poort naar een hoger bewustzijn.

We beginnen met opstellen. Jij schrijft op A4tjes de namen van de mensen of zaken die je net genoemd hebt. Bijvoorbeeld: moeder, vader, partner, broers/zussen, kinderen, een ziekte of een ongeval. Of als het over werk gaat: managers, cliënten, partners, medewerkers, nieuwe baan, oude baan of droombaan. Het maakt niet uit, we kunnen bijna alles opstellen.

Vervolgens vraag ik je om, zonder veel nadenken, intuïtief de blaadjes op de grond te leggen en te gaan staan op het eerste blaadje; die van jezelf , want die waren we nog vergeten?

Stapje voor stapje gaan we naar binnen. We nemen de tijd om alles te voelen en waar te nemen. Ik help je daarbij. De ruimte begint zich te vullen met dat wat is. Ik neem je op een zachte manier mee en zorg dat je niet aan jezelf kunt ontkomen. Iedere verplaatsing die we doen en elk nieuw element dat we inbrengen helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Het veld doet zelf zijn werk en wanneer we zien en voelen dat het iets nodig heeft dan doen we dat. Hiermee gaan we net zolang door, totdat jij je helemaal goed voelt en op je plek staat. Een uur of iets meer is verstreken en jij bent op je plek en je vragen zijn beantwoord. Je bent stil geworden en de tijd was even helemaal weg.

Dit is een voorbeeld. Hoe het in de praktijk zal gaan, is afhankelijk van verschillende factoren ( o.a. jouw vraag; de werkwijze van de opsteller). Er zijn vele individuele systemische werkvormen.

Afspraak maken?

Vul het onderstaande formulier in en geef aan over welk thema je graag een individuele opstelling wil doen en waar je woont.
Wij koppelen je dan aan een van de, bij de Academie opgeleide, opstellers die met ons samenwerken.
Jullie kunnen dan samen contact maken om een afspraak te maken.

Ook een relatiesessie kan je via dit formulier aanvragen.

12 + 7 =