In februari 2015 gaat de 10e jaaropleiding van Hylke Bonnema van start.  Hylke Wat betekent het voor jou, de 10e jaaropleiding?

Een mooi moment om vooral ook de vele medereizigers op deze bijzondere zielsreis te bedanken voor de mooie reis die we samen hebben gemaakt. Iedere opstelling, iedere moment heeft mij geraakt en verder gebracht tot waar we nu zijn. De jaaropleiding heeft het opstellingenwerk echt verder gebracht tot de bijzondere en verdiepende manier van werken die bij onze academie hoort. Ik kijk uit naar meer. En wat wij samen als groep met het systemische veld nog meer kunnen ontdekken.
familieopstellingen met hylke bonnema
Wanneer zou iemand deze opleiding bij jou moeten doen?

Als je dat zelf van binnen voelt. Ervaring heeft me geleerd dat de juiste mensen op ons pad komen die echt met hart en ziel de reis naar binnen willen maken en vandaaruit dit mooie ambacht willen leren

Wat is er specifiek aan deze jaaropleiding?

Dat je zoals ik hierboven al beschrijf naast het leren van het vak, zelf een bijzondere zielsreis maakt. En onze vernieuwende leading edge opstellingen techniek.

Beschrijf de studenten eens, die jij voor je ziet in deze opleiding.

Eigenwijze mensen die durven het met zichzelf aan te gaan.

Is de opleiding voor mensen die het opstellen willen leren? of voor mensen die zelf willen leren?

Voor beide (nog wel). Dit is de laatste kans om deze gecombineerde opleiding te maken. Met het oprichten van onze Academie voor Opstellingen, gaan we de jaaropleiding specifiek richten op opstellers, coaches, mensen uit het vak, die het opstellen willen leren om te gebruiken in hun werk. Daarnaast ontwikkel ik op dit moment de zielsreis, die zich helemaal gaat richten op het eigen proces van de mensen.

Hoe ga je verder, na 10 jaar, Zie je een ontwikkeling?

Zeker, we zijn druk bezig onze vernieuwde manier van werken ook meer handen en voeten te geven. Daarvoor zijn we de Academie voor Opstellingen gestart samen met een aantal oud leerlingen. We gaan in deze academie onze werkvormen en ons vak borgen door middel van boeken.

Herinner je je iets, dat je altijd bij is gebleven?

Iedereen die bij mij geweest is heeft een plekje in mijn hart. En vooral de echte transformatie die ze hebben doorgemaakt, dat hoe ze echt nog meer zichzelf en hun kracht geworden zijn. En vooral ook hoe dat in hun leven tot mooie vruchten heeft geleid, zoals kinderen, nieuw werk, betere relaties, gezonder leven.

Heb je nog vragen, wil je je aanmelden voor de jaaropleiding of wens je een voorgesprek met Hylke Bonnema? mail naar  info@familieopstellingen.nl

Voor meer informatie ga naar de pagina jaaropleiding

Gerelateerde Berichten

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden