Wij geloven dat leiderschap moet veranderen en we geloven dat hoe we nu met de aarde omgaan die verandering nodig heeft. Deze wereld heeft leiders nodig die de weg naar binnen durven te bewandelen, hun bezieling durven te volgen. Dit in synchronisatie met de weg naar buiten. In zichzelf voelen wat de wereld van hun nodig heeft. Omdat echte transformatie niet alleen in de wereld buiten ons plaatsvindt maar ook binnen in ons. Het is de missie van de academie van opstellingen om deze visie en transformatie vorm te geven bij de leiders in Nederland in het bedrijfsleven, de politiek en haar omgeving. Opstellingen helpen erbij om de weg naar binnen te begeleiden.

Bezieling is alsof je geroepen wordt door iets groters, je hart, je talent en vaardigheden worden samengepakt en dat samen kun je dan verder geven. Het is hetgeen wat je gaat doen als je de loterij wint, hetgeen wat op je grafsteen komt te staan, wat mensen van je vonden.

Onder ons doen, onze vaardigheden zit ons denken, onder ons denken zit voelen, onder ons voelen zit ons zijn. Daarbinnen zit de bezieling. Datgene wat anderen van ons waarderen. Van durven voelen naar nog dieper. Zelf bij je bezieling komen is heel lastig zonder spiegels en feedback van anderen. Het is het stukje in je wat het meest kwetsbaar en het meest krachtig is.

Bezield leiderschap is echt voor je bezieling gaan en dat dan in de wereld zetten. Hoe jij de vertaling kan maken van persoonlijke bezieling naar de wereld toe is aan jou en je netwerk. Wat lukt ons om werkelijk impact en invloed op te hebben op de fysieke wereld. Op de verbetering van de wereld. Naar leiderschap zoeken in je eigen agenda geeft hier bewustwording op, zodat je hier stappen in gaat maken. Welke dingen zijn bezield, en welke leiden tot werkelijke veranderingen/transformaties in de wereld in je agenda? waar kan ik mijn impact vergroten? Ik streef ernaar dit te vergroten via de academie en andere dingen die ik doe.

Bezield leiderschap is het manifesteren van je droom met alle fysieke aspecten hiervan. Het Amerikaanse Collega IJshockeyteam had de droom om Olympisch Kampioen te worden in 1980 en het zette alles op alles om deze droom te verwezenlijken. En het team won van de Russen, de gedoodverfde kampioen tijdens de Olympische Spelen. Dit Amerikaanse team was echt een team, meedogenloos en volledig voor elkaar gaand. Terwijl de russen individueel een veel grotere klasse hadden. Maar het bezielde team won van de experts.

Als je net zoiets wilt bereiken moet je je eigen superego loslaten, terug naar je bezieling gaan en van daaruit je intrinsieke kracht samen opbouwen.

In onze huidige maatschappij werken we vaak in overdrive. We zitten gezamenlijk in een haastfabriek. Wakker worden, je richten op wat er echt voor je toe doet en hiervoor gaan is een eerste stap uit de overhaastheid. Waar kan ik op de zakelijke as meer toegevoegde waarde bieden? Dit is omzet, winst, kwaliteit en klanttevredenheid. Waar kan ik resultaat boeken? Waar kan ik op de innerlijke as meer mijzelf zijn. Het mogen geven van mijn bezielde talent in de wereld?

Mijn Boeddhistische leraar zei; ‘Als je na het slapen wakker wordt, dan heb je nog contact met een hele diepe ruimte’. Dus niet opstaan en dan tak meteen het hoofd vol zetten met dit moet ik doen, dat moet ik doen, dan vult die ruimte zich onmiddellijk. Het is de kunst om in die diepe ruimte zo lang mogelijk te blijven’.

Wat je manifesteert komt van binnen naar buiten. Van binnen; Ik met mijn lichaam en geest. Daaromheen ons gezin, en steeds verder van je af komen de dingen naar je toe. Bezieling gaat de andere kant op. Dit komt uit het universum naar mij toe. Een levende organische krachtbron die stroomt in ons lichaam. Bezield leiderschap ontstaat als we dit echt kunnen ervaren en weer terug nemen de wereld in.

Ik kan niet wachten je mee te mogen nemen op de ontdekkingsreis naar binnen, daar waar je bezielde leiderschap is. Tijdens de aankomende workshop ‘Bezield Leiderschap voor Ondernemende Mensen  – de 7 systemische geheimen van groei’ – op donderdag 19 mei gaat Hylke je hier van alles over vertellen. Leuk als je er ook bij bent! Hylke geeft je dan de zeven systemische geheimen die hij in de laatste 15 jaar heb ontdekt, zodat je die in je koffer van je verdere reis kan meenemen.

Gerelateerde Berichten

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden