BEN JE KLAAR VOOR DE ONTMOETING MET JE SOULMATE?

We verlangen allemaal naar onze soul mate. Die ene unieke persoon, met wie de liefde zich moeiteloos en als vanzelf ontvouwt? Die man of vrouw met wie je lief en leed kan delen. Vraag je je af waarom je die ene maar niet tegen het lijf loopt? En hoe lang het nog gaat duren voordat je diegene eindelijk vindt? Draai het eens om. 

Magneetkracht

Stop met wachten en smachten! Laat je vinden, laat je soulmate vanzelf naar je toe komen door gebruik te maken van je natuurlijke magneetkracht. Want diep in ieder mens, in ons hart en onze ziel zit een natuurlijke aantrekkingskracht. Deze diepe liefde is heel krachtig en puur, maar vaak toegedekt door allerlei negatieve overtuigingen. Ik hoor altijd veel mensen roepen: “Er zijn gewoon geen leuke mannen of vrouwen of ze zijn al bezet". Of: "Ik ben niet aantrekkelijk genoeg, te verlegen, raar, niet interessant genoeg".

De pijn is de sleutel

Al dat soort overtuigingen vormen een stevige blokkade. Ze zorgen dat je niet echt durft te leven of lief te hebben. Je bent bang om je echt bloot te geven. Onder die belemmerende overtuigingen zit oude pijn en angst. En daar zit de sleutel tot geluk en de bevrijding uit die vastgeroeste patronen. Die pijn is de sleutel waarmee je jouw magneetkracht kunt ontketenen.

Niemand gaat graag daarheen waar de oude pijn zit. We vluchten er liever van weg. We vluchten in te veel televisie kijken, te veel chocola eten, obsessief op social media kijken, noem maar op!
Durf jij het aan, om met jezelf op reis te gaan? Het begint bij onderzoeken welke pijn jou belemmert en laat wegvluchten van jezelf.

Opleider & Opsteller

In onze maatschappij zijn we gewend om eerst een structuur te krijgen, vanuit het hoofd. Bij Hylke word je gestimuleerd om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je gaat vertrouwen op je eigen gevoel.

Dit is een doeltreffende methode waarmee je zonder omwegen direct naar je diepere gevoelslagen afdaalt.

De nieuwe man van Suzie

Al meer dan 15 jaar werk ik met ‘Het nieuwe opstellen'. Dit is een doeltreffende methode waarmee je zonder omwegen direct naar je diepere gevoelslagen afdaalt. Zoals Suzie bij ons deed. Al jaren was ze op zoek naar die ene lieve man. Van alles probeerde ze: Relatieplanet, Tinder, speed daten, dansen, op single reis gaan. Haar verstand wilde niets liever dan een fijne relatie.

Maar in de opstelling bleek dat iets in haar, haar toch tegenhield. Haar verzet zat ergens diep weggestopt. Ze had nog onverwerkte pijn van de scheiding van haar ouders en ook van haar vorige relatie. In de opstelling die ze bij ons deed, kwam die oude pijn aan het licht, en kon ze deze voor het eerst echt toelaten en voelen.

Verborgen schat opgraven

Pas daarna durfde en kon zij haar verborgen schat, haar magneetkracht, langzaam uitgraven. Zij bracht belangrijke dingen aan het daglicht en voelt zich bevrijd. Binnen een paar maanden vond ze haar levenspartner, met wie ze nu nog steeds samen is.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Hylke

PS. Ben jij bereid echt voor de liefde te gaan? Durf jij daarvoor te werken aan jezelf, jezelf echt te onderzoeken? Je pijn los te laten? Is voor jou nu de tijd gekomen om je soul mate te ontmoeten? Kom dan naar onze workshop 'Leef de Liefde' op zaterdag 21 oktober.

PS2. Heb je je soulmate al wel gevonden, maar is er wat werk te doen? In de Relatie intensive voor Stellen die ik samen met Dechen eind oktober geef gaan we hiermee aan de slag.

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

Gerelateerde Berichten

GRATIS videotraining 'Geld Verdienen met je Roeping'

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

GRATIS videotraining 'Systemisch coachen'

Hylke leert je te vertrouwen op je intuïtie. Hij laat je ervaren hoe jij bij jezelf blijft en jouw gevoel kunt inzetten in de coaching.

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS 'Handboek Familieopstellingen'

Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met hulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. 

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden