Leiderschap en Organisatie Intensive

Hoe neem ik leiderschap in mijn werk en zorg ik dat het gaat stromen?

Hoe ga je echt doen wat je zelf bent en vanuit wie je bent? Of je nu ondernemer bent of in loondienst, dat maakt niets uit, het gaat erom dat je leert jouw authentieke kracht naar buiten te brengen. Hoe doen wij dat?

Neem mij als voorbeeld. Jij bent nu mijn potentiele klant. Hoe jij naar mij kijkt is wat jij nu ziet in mij. Welke levendige magneetkracht schijnt door mij heen en raakt jou? Het gaat echt om mijn zijnskracht, die jou ook vanbinnen raakt.  Probeer het maar eens te voelen. Het gaat niet om mijn verhaal, om mijn website, dat is de bovenstroom. Dit is ook wel belangrijk, maar ergens is iets in mij wat jou raakt. Dat is belangrijk, want dat werkt hetzelfde bij jou, iets van magneetkracht, ligt als een schatkist verborgen in jou. En dat proberen we met opstellingen te activeren.

Die manifestatiekracht is door aanpassingen en overleving afgedekt. Maar die authentiek leiderschapskracht wil ik met jou gaan vinden. Hoe doen we dat nou? Door te gaan kijken waarom dat nu nog niet lukt. Uit loyaliteit of uit liefde voor wie? Voor de samenleving, voor je vader, of dat je moeder je nog bevestigt doe je nu nog dat wat je doet, zodat die kist blijft afgedekt. Daar wil ik met je naar gaan kijken. Ga je mee op reis naar jouw leiderschap en authentiek organiseren?

Hylke Bonnema
Opleider en Opsteller

 

Resultaten

  • Met mijn unieke methode van stilteopstellingen gaan we tijdens de training werken op drie assen. Op de as van persoonlijke bewustwording, de as van zakelijke bewustwording vertaald naar je zelf, en de as van algehele bewustwording waaronder maatschappelijke en organisatie. Op al deze assen zal je inzichten krijgen die je leiderschap en organiseren verder brengen
  • Je leert waarom organisaties wel of niet veranderen
  • Je leert welke aspecten voor verandering zorgen en welke niet
  • Je krijgt inzicht in het toepassen van systemisch kijken en denken binnen jouw werkveld. Hierdoor kun je goed adviseren of ingrijpen op de uitvoering van de juiste aspecten welke goed werken bij het uitvoeren van leiderschap en cultuurprogramma’s
  • Je leert anders kijken naar de organisaties welke je wenst door het inbrengen van eigen casussen en daarmee aan de slag te gaan. Dit mag zijn voor de organisatie waar je werkt, of waar je als externe bij betrokken bent en iets in te brengen hebt

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland