Lenteaanbieding voor ‘De Reis van je Leven’ t/m Koningsdag (zo kun je leren dansen in de regen)

Ken je die uitdrukking? ‘Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain’. Op de een of andere manier krijg ik er zelf altijd een lichte grijns van op m’n gezicht. Omdat ik er wel van hou. Van dat dansen in de regen. En omdat ik er – in alle bescheidenheid – inmiddels best goed in geworden ben. 

Dat is wat ik iedereen gun. Onafhankelijk geworteld in het leven staan, zonder erin te verdwijnen.

Ik heb daarom een prachtig mooie lenteaanbieding voor ‘De Reis voor je Leven’ voor je bedacht. Omdat de lente bij uitstek de periode is om te gaan bloeien en groeien ook. Maar eerst nog even over dat dansen in de regen. 

Ontdek hoe je kunt dansen in de regen

Voor mij gaat dat over het echt leven van je leven. Niet telkens maar weer wachten op het juiste moment. Niet over het vermijden van de storm. En al helemaal niet over wachten tot de storm voorbij is.

Soms is het gewoon niet mogelijk om dingen te doen zonder nat te worden. Dan helpt het echt enorm als je hebt ontdekt hoe je kunt dansen in de regen. Om te doen wat je moet doen. Regen of geen regen. 

Hoe zit het met de stormen in jouw leven op dit moment? Zijn er stormen in je gezinsleven? In je vriendenkring? Stormen op je werk of tussen je bedrijf en je klanten? 

Hoewel we allemaal onze redenen of excuses hebben, doen we uiteindelijk dingen in het weer of we doen ze niet. Wat kies jij, dansend in de regen of wachtend?

Lenteaanbieding ‘De Reis voor je Leven’

Eind september start de (persoonlijke ontwikkeling) jaartraining De reis voor je Leven. Met behulp van opstellingen ga je verhalen en verborgen familiegeschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en nog veel belangrijker voelen. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen. 

Klik hier voor meer info over De Reis van je Leven en om je aan te melden ook

Kortom:

– Blijven staan in storm en tegenslag
– Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn
– Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde

Omdat ik het iedereen gun om aan de Reis voor je Leven deel te nemen heb ik dus een mooie lente aanbieding voor je bedacht. 

Nu speciaal lenteaanbod t/m Koningsdag za 27 april

– Als je met z’n 2-en komt ontvang je nu t/m de 27e een mooie dubbelkorting. Per persoon ontvang je dus 250 euro korting.
 GESCHENK – Neem vanaf nu gratis deel aan alle workshops t/m de zomer. (op die mannier kun je al direct aan de Reis van je Leven beginnen!)
 GESCHENK – Online training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ (we hebben de online training ‘Op Reis met Hylke hernoemd’)
 GESCHENK – Boek ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Klik hier voor meer info over De Reis van je Leven en om je aan te melden ook

Onafhankelijk geworteld in het leven staan, zonder erin te verdwijnen, dat is wat ik iedereen gun.

Summerschool en de Jaaropleiding

Als je zelf echt het systemische vak wilt leren kun je beter deelnemen aan de Summerschool Intuitief Systemisch Coachen of de Jaaropleiding Familie- en OrganisatieopstellingenEen voorwaarde om mee te kunnen doen met deze opleidingen is dat je al echt stappen gemaakt hebt in jezelf met persoonlijke ontwikkeling. Mocht dat nog niet het geval zijn dan kun je beter deelnamen aan de jaartraining ‘De Reis voor je Leven’ aan. Begin dan bij jezelf, voordat je het vak leert, dat legt een beter fundament. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

PS. Over dansen gesproken aanstaande zaterdag 20 April Opstellingen & Ecstatic Dance met Hylke Bonnema & Kareem Raïhani in de prachtig mooie van Houtenkerk in Weesp (een soort klein Paradiso). Diepgaan op de dansvloer met familieopstellingen, muziek, lichaamswerk en dans, een innerlijke reis maken in een prachtige, intieme meditatie space. 

PS2. Kun je zaterdag niet dan heb ik nog een mooie online training voor je. Deonline training ‘Op Reis met Hylke’ biedt een diepe persoonlijke reis, waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk. Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. T/m 7 mei kun je meedoen met 50% introductie korting.

 

 

 

 

 

OPSTELLINGEN ONTDEKKEN?

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen en maak een doorbraak in werk, liefde en leven.

Download nu het thuisgids Thuisgids Opstellen. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.

 

 

 

 

 

[et_bloom_inline optin_id="optin_2"]

Gerelateerde Berichten

Lezen

Het Nieuwe Opstellen

Meer info >>

Geld Verdienen met je Roeping

Meer info >>

Van Spanning naar Spirit

Meer info >>

Luisteren

Muzieklijst

Er is een lijst op spotify waar Hylke ook nummers in zet die hij mooi vindt. De lijst heet Terug in je Lijf.

De metamorfose Podcast

Iris Sturgeon maakt de Metamorfose Podcast. Zij heeft een interview met Hylke gehad en deze is terug te luisteren via deze link.

Kijken

YouTube

Om alvast meer materiaal te bekijken kan je een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.