...

Lesmethode Academie

Wij geloven dat je eerst zelf een diepgaande transformerende ervaring hebt door te maken voordat je anderen deze kunt laten ervaren. Onze leerlingen gaan daarom eerst zelf op zielsreis. We zien al 20 jaar hoe leerzaam en heilzaam dit is.

Lesmethode Academie

Wij zien dat onze leerlingen echt leren door zelf eerst op reis te gaan. Wij geloven dat je eerst zelf een diepgaande transformerende ervaring hebt door te maken om vervolgens andere mensen door deze ervaring te brengen.

Bij ons staat dan ook de eigen ervaringsreis en het trainen van de intuïtie voorop. Theorie is volgend op waarneming en ervaring. Je leert zelf het veld voelen, waarnemen en kennen. De Academie leidt al 20 jaar mensen op. Keer op keer krijgen we bevestigd dat onze methode werkt.

Onze studenten leren met de eenvoudige opstellings-methode, die in een paar uur uit te leggen is, werkelijk transformerend werk te doen.

 

Ethische Code

Wij hebben onze eigen ethische code. Wij zien het zo dat ethiek iets is tussen mensen, ligt in de unieke respectvolle kwaliteit van samen zijn tussen mensen. Leerlingen, opleiders, partners en medewerkers van de Academie voor Opstellingen houden zich ook aan de ethische code van de NOBCO. NOBCO is de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches. Wij behouden ons het recht voor een sessie af te breken. Wij zijn aanspreekbaar als mens. Wij vertrouwen erop dat als jou als klant of student iets niet zint, je dit met ons deelt, op de juiste tijd en plaats. Wij kunnen ‘fouten’ maken en willen daar graag van leren.

Het nieuwe opstellen

Een nieuwe dimensie aan het Opstellingenwerk.

Geld Verdienen met je Roeping

Werk is Liefde zichtbaar gemaakt.

Van Spanning naar Spirit

Maak van je Trauma je Talent.