Wij faciliteren familieopstellingen in Den Haag

Op zoek naar familieopstellingen of opstellingen rondom vrouwenthema’s in de regio Den Haag? Familieopstellingen Den Haag worden gegeven door onze partner Jet Centeno.

Familieopstellingen zijn een bijzondere en uiterst krachtige manier om inzicht te krijgen in allerlei uitdagingen. Wij zijn een netwerk onder inspiratie van Hylke Bonnema. We werken dagelijks op gebied van familieopstellingen, zowel in individuele sessies als met groepen. Daarnaast geven we ook een aantal opleidingen familieopstellingen.

Wij werken veel in Den Haag en hebben daar workshops waarbij we mensen laten kennis maken familieopstellingen. Op deze workshops kun je ook een vraag inbrengen als je wilt. Als je liever niet in een groep werkt of meteen geholpen wilt worden dan kan dat in onze individuele sessies.

Familieopstellingen Den Haag door Jet Centeno

Mijn fascinatie voor het leven is het best te omschrijven als verwondering. Er ligt een mateloze nieuwsgierigheid aan ten grondslag. In mijn werk als opsteller komt alles samen; wie ik ben in het nu als vrouw, partner, moeder en dochter met al mijn voorouders achter mij, mijn levenservaring en mijn passie om mensen te begeleiden om bij zichzelf thuis te komen en zien hoe hun levensenergie weer kan stromen.

Ons diepste verlangen gaat zoals ik steeds weer ervaar over het thuiskomen bij onszelf. Hoe langer de reis is die we hebben afgelegd langs uitreiken of terugtrekken, vechten of vluchten, hard werken of apathie, verantwoordelijkheid of machteloosheid, des te sterker dit verlangen. Als we vervreemd zijn van onszelf, onszelf niet meer herkennen, leven op de automatische piloot of continu in de controle stand staan, komt dat wat buiten ons plaatsvindt, niet binnen en andersom. Wat ons van binnen raakt, komt er niet uit. Dat is vaak het moment dat we ons realiseren, ‘ik wil dit niet meer, het moet anders’, ‘ik kan het niet langer wegdrukken, ik moet het aangaan’.

In een opstelling krijgt een verlangen de ruimte om er te zijn. Wij krijgen toegang tot de onderstroom waarin patronen en blokkades zichtbaar zijn. Zichtbaar wordt waar de levensenergie stroomt en waar zij stokt. In de erkenning van al dat wat is en was, krijgen wij de mogelijkheid om binding en verstrikking los te laten en ons te verbinden met ons verlangen. Onze ziel wordt geraakt.

Deze krachtige manier van werken, waarin woorden een ondergeschikte rol spelen is niet meer weg te denken in mijn werk als coach en trainer. Ik organiseer  maandelijks avonden voor familieopstellingen, moeder-dochter opstellingen en opstellingen om je roots te onderzoeken vanuit het migratieperspectief.

Adres

Familieopstellingen Den Haag

2514 AB 'S-GRAVENHAGE
Koninginnegracht 28
Telefoon: +316 2536 0018
Secundaire telefoonnummer: +31640249042
E-mail: info@familieopstellingen.nl

Jouw Bijdrage

Het tarief bedraagt 115,- euro per uur voor particulieren. Zakelijk betaal je 195,- euro per uur. Alle bedragen zijn excl. BTW.

Aanmelden en vragen

Wil je je opgeven voor een individuele familieopstelling vul dan s.v.p. even het Inschrijfformulier Sessies in. Voor workshops en opleidingen check de agenda. Hier kun je je direct inschrijven bij de workshop of opleiding naar keuze.

Heb je vragen? Gebruik dan het contact formulier of bel met +31640249042.