Familieopstellingen Haarlem

Op zoek naar familieopstellingen Haarlem? Familieopstellingen Haarlem worden gegevens door onze partner Stefanie Bussing.

_MG_3115Wat me vanaf het begin heeft geraakt in het opstellingenwerk is de eenvoud en diepe helende werking die ervan uitgaat. De kracht van waarnemen vanuit een niet weten. Het luisteren naar wat de onderstroom ons aan informatie geeft over hardnekkige patronen en complexe vragen in ons leven, los van de verhalen en in overgave aan wat is. Dan kan zich een nieuw perspectief openen in verbondenheid met de levensstroom.

Van huis uit sociale wetenschapper werkte ik enkele jaren op het gebied van organisatieverandering. Al snel bleek dat mijn passie zich vooral richtte op het welzijn van mensen in een veranderende context. Hoe kun je vol energie zijn en het beste uit jezelf halen, zelfs als de context dat niet lijkt te ondersteunen? 

Be all you can Be: leef jij jouw volledige potentieel? Ik geloof erin dat we alles in ons hebben om een vervuld leven te leiden en dat we vanuit ons zielspotentieel allemaal een missie hebben om een unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Alleen soms raken we verstrikt in het leven en raken we het contact met onze essentie kwijt. Situaties in ons leven kunnen, in combinatie met oude overtuigingen en emoties, dan zoveel stress geven, dat het voelt als dat het fundament onder ons is weggeslagen. In een veilige omgeving nodig ik je op mijn eigen wijze uit om de verbinding met jouw essentie en kracht opnieuw te maken, om van daaruit weer zelf verder te kunnen. Ik werk intuïtief vanuit een breed palet aan kennis en levenservaring en op thema’s die me na aan het hart liggen. Hieronder licht ik de 2 belangrijkste thema’s eruit.

Leven met Kanker. Zo mooi om met mensen met kanker en hun naasten op een andere manier contact te maken met de kanker en de boodschap die deze ziekte wellicht voor ieder van hen heeft. Regelmatig geef ik opstellingenworkshops rondom de thema’s ‘Ziekte’ (in brede zin) en ‘Verlies’. De komende tijd zal dit opstellingenwerk met ziekte een verdieping krijgen met een ‘tak’ gezondheid binnen het platform.
Daarnaast werken Hylke Bonnema en ik nauw samen met de gerenommeerde arts Henk Fransen rondom opstellingen met kanker. Henk Fransen heeft ruim 20 jaar ervaring met een breed spectrum aan behandelingen op het gebied van kanker en heeft diverse boeken hierover geschreven. We zijn zeer dankbaar voor deze mogelijkheid om in samenwerking met hem dit mooie werk verder de wereld in te kunnen brengen.

Vrouw en Kracht. Sinds ik de Female Leaderships Journey van Microkrediet voor Moeders naar Indonesië maakte, werk ik veel met vrouwen rondom het thema: Vrouw en Kracht. Vanuit deze reis is ook het drieluik ‘Vrouw Zijn’ en het 12 weekse programma ´Vrouw Zijn: Je Roeping Leven´ontstaan. In beide cursussen kijken we met behulp van opstellingen naar vragen rondom thema’s als bijvoorbeeld: ´Jij als Dochter´, ´Jij en het Moederschap´ en ´Jij als Wijze Vrouw´.

Voor familieopstellingen Haarlem ben je van harte welkom in mijn praktijk

Adres

2022CP HAARLEM
Zaanenstraat 18
Nederland
Telefoon: +31 (0)6 48 10 27 16
E-mail: info@familieopstellingen.nl

Jouw Bijdrage

Het tarief bedraagt € 115,- per uur, exclusief btw. (dit is particulier tarief, voor zakelijke klanten geldt een ander tarief).

Aanmelden en vragen

Wil je je opgeven voor een individuele familieopstelling vul dan s.v.p. even het Inschrijfformulier Sessies in. Voor workshops check de agenda. Wil je je opgeven voor een workshop gebruik dan het Inschrijfformulier Workshops, Cursussen en Opleidingen.

Heb je vragen? Gebruik dan het contact formulier of bel met +31 (0)6 48 10 27 16.