Familieopstellingen en loopbaanopstellingen in Heiloo

Op zoek naar een familieopstelling of loopbaanopstelling in Heiloo in de buurt van Alkmaar? Familieopstellingen worden hier gegeven door onze partners Martijn Haan en Marianne van Vliet.

Familieopstellingen zijn een bijzondere en uiterst krachtige manier om inzicht te krijgen in allerlei uitdagingen. We werken met zowel individuele sessies als met groepen. Maandelijks geven wij een zondagmiddagworkshop Familieopstellingen, waarbij we mensen laten kennis maken met familieopstellingen. Op deze workshops kun je een vraag inbrengen. Als je liever niet in een groep werkt of meteen geholpen wilt worden dan kan dat in onze individuele familieopstellingen.

Opstellingen zorgen voor inzichten die je helpen in je dagelijks leven en balans brengen in denken, doen en voelen. Ze hebben een helende werking in het hier en nu. Vaak weet je dat er iets niet klopt, maar kun je er niet bij. Een opstelling kan hierbij helpen. Hoe dichter je leeft en handelt bij je gevoel en handelt volgens dit gevoel hoe meer geluk je zult ervaren in het leven. Oerwijsheden die van generatie op generatie via de onderstroom overgedragen zijn. Inzicht hierin helpt je je leven verbeteren!

 Ik help graag mensen om weer terug te komen bij hun hart en waar mogelijk iemand weer goed op zijn/haar eigen pad te zetten. Dit door scherp te interviewen en je in verbinding te brengen met je diepere zelf en je familiesysteem.

Martijn heeft  een achtergrond in informatiesystemen. De laatste 10 jaar houdt hij zich bezig met de menselijke processen achter informatiesystemen. Sinds 2011 is Martijn bekend met het fenomeen familie- en organisatieopstellingen en onmiddellijk bij de eerste dag ontstond er een hartsverbinding. Martijn beschrijft zijn opstellingenstijl als: “Direct, vanuit verschillende perspectieven belichten van het hier en nu, scherp interviewen, en het veld te laten werken waarbij liefdevol de huidige keuzes van de client geëerd worden. Je doet niets zonder reden, maar de reden erachter kan vanuit de onderstroom wel eens een andere reden zijn dan je vanuit vanzelfsprekendheid denkt.

Marianne van Vliet is yogadocent en theatermaker. Het kijken naar mensen in beweging is haar specialiteit. Zij heeft in 2014 de jaaropleiding Familieopstellingen bij Hylke Bonnema afgerond. Zij is vooral geinspireerd door het lichaam, de stem en de ademhaling. ‘Via ademhaling meditatie en lichaamswerk verbinden wij met onszelf en leren wij luisteren naar de ziel en opent het veld van de opstelling.’

Martijn Haan en Marianne van VlietEenmaal per maand op zondagmiddag van 1300 tot 1700 uur geven Marianne en Martijn samen de workshop Familieopstellingen in Heiloo.  Kijk op de agenda en meld je aan via info@familieopstellingen.nl

In stilte laat het veld meer zien en horen.  Laat je verrassen en je zult verrijkt worden.

Locatie

Willibrordus Business Center, ruimte 2.007

Kennemerstraatweg 464

1851 NG Heiloo   tel. 06 24548104

 

 

Contact en aanmelden Familieopstellingen Heiloo

Voor familieopstellingen Heiloo ben je van harte welkom in onze praktijk.

Wil je je opgeven voor een individuele familieopstelling? Wil je je opgeven voor een workshop ?Heb je vragen? mail met info@familieopstellingen.nl of bel met +31624548104.