Het leven heeft mij het prachtige cadeau gegeven om te werken in het opstellers vak waar ik zielsveel van hou. Een vak dat ook mijn hobby en levenspassie is.

Als meesteropsteller onderzoek ik samen met mijn klanten en partners datgene, wat nog niet genoeg stroomt in hun leven. Ik doe dit met particulieren bedrijven en leiders van over de hele wereld.

familieopstellingen amsterdam

Ik nodig mensen uit om in beweging te komen en meer contact te maken met daar waar kracht, passie en inspiratie liggen. Zodat zij dit vervolgens door kunnen pakken om nog meer te kunnen doen wat in hun hart ligt, om daarmee de wereld nog mooier te maken voor onze volgende generatie!

Dagelijks geef ik leiding aan de organisatie van de Academie voor Opstellingen en de opleidingen die we verzorgen in familieopstellingen, organisatieopstellingen en systemisch werk. Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemische Werk- heeft mij zijn persoonlijke zegen gegeven om zijn werk in zijn traditie voort te zetten.

Daarnaast houd ik me bezig met leiderschapsontwikkeling en systemisch werk. Ik ben partner in verschillende leiderschaps- en organisatie ontwikkelings trajecten, bij grote organisaties zoals de Rabobank. In deze trajecten werk ik samen met partners. Het pareltje is een schitterende leiderschapsreis naar Noorwegen. Meer informatie over mijn werk in het bedrijfsleven vind je op mijn site hylkebonnema.nl

 

 

 Individuele sessies

Een begeleide individuele sessie werkt net zo krachtig als een familieopstellingen in een groep. Bij een individuele sessie kan je desgewenst elk levensthema inbrengen. Denk hierbij aan een relatieopstelling, loopbaanopstelling, ziekteopstelling en/of bijvoorbeeld een droomhuisopstelling.
Mijn tarief is 250 euro per uur, exclusief btw. (dit is particulier tarief, voor zakelijke klanten geldt een ander tarief).

 

Relatie Sessie Extra

In deze ca. 2,5 uur durende sessie willen wij jou en je partner helpen om een diepgaande start te maken in jullie manier van relateren. Dit doen we natuurlijk om te beginnen met een relatieopstelling, om hiermee jullie dieperliggende emotionele patronen en verstrikkingen in beeld te brengen. Om ze vervolgens ook weer uit beeld te laten gaan, zodat jullie werkelijk in contact met elkaar kunnen gaan staan. Dit contact willen we jullie leren maken. Hierbij is het belangrijk dat we eerst alle oude zaken uit beeld hebben gebracht, zodat de liefde weer de ruimte kan krijgen. Voor de liefde om de ruimte krijgen heb je ruimte te maken samen. De kosten voor deze sessie zijn 300 euro per uur.

 

Opstellingen via telefoon of skype

Soms kun je even behoefte hebben aan een spiegel. Je kunt dan ook door ons telefonisch gecoacht worden. Hiervoor gelden dan dezelfde tarieven als voor een individuele sessie.

 

Meer weten en opgeven?

Opgeven voor een individueel familieopstelling of een relatiesessie? Mail naar info@familieopstellingen.nl voor een afspraak.
Voor de diverse workshops, cursussen en opleidingen van Hylke Bonnema in Amsterdam en de rest van Nederland, klik op de agenda

Heb je nog vragen? bel met +31640249042.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

Aanbevelingen

Ik ben dankbaar voor het vakmanschap van meesteropsteller Hylke Bonnema. Een fenomeen op zich. Geen “hulpverlener”. Niet iemand die je bij het handje neemt. Wel een begenadigd professional. Zijn deskundigheid en ervaring vond ik zeer prettig, zijn wijsheid en vermogen om voorbij de sluiers te kijken ronduit indrukwekkend. En, ook niet onbelangrijk, hij heeft humor. Voordat ik aan deze opleiding deelnam had ik al diverse ervaringen met systemisch werk. Veelal volgens de “klassieke” methode. Ik heb dit altijd als bekrachtigend ervaren. De manier van Hylke is anders; vrijer, intuitiever en naar mijn persoonlijke ervaring met nog meer impact. Het voelt heel zuiver en waarachtig.

Anita Steenbakkers, 8 september, 2014.

Het was een hele mooie ervaring om bij (en met) Hylke een familie-opstelling te doen. Met 100% aandacht voor ons, wist hij op een oprechte, authentieke en kwetsbare manier ons te begeleiden in dit proces. Dit was bijzonder om mee te maken en heel leerzaam. Hylke verstaat zijn vak zeer goed en in combinatie met zijn fijne persoonlijkheid, maakt hem dit een bijzondere man.

Carolien Ruijs

In januari 2012 heb ik een masterclass familie- en organisatieopstellingen bij Hylke gevolgd. Ik ben onder de indruk van de ogenschijnlijke eenvoud van zijn werk als ook van de verkregen resultaten. Hylke werkt in familieopstellingen met zeer veel zorg en bij organisatieopstellingen met grote doortastendheid.

Harry Henssen Owner Feedback Consulting Limburg

Hylke is een relaxte out of the box denker, die scherp observeert en je op een leuke manier tot denken aanzet. Hij is prettig in de omgang, laagdrempelig en een goede facilitator.

R.M.M.A. Droste algemeen directeur Rabobank Den Haag e.o.