...

MASTERCLASS

Relatieopstellingen met Hylke

Leer werken met Relatieopstellingen

Een open hart

Het is zo belangrijk om te kijken hoe je echt in verbinding blijft met elkaar. Hoe hou je je hart open en blijf je bij jezelf? Kun je in die verbinding blijven, samen in jezelf, in jezelf en samen?

– Hylke Bonnema –

Willen jouw cliënten de liefde leven, maar lukt het ze niet zo goed samen? Alsof er iets tussen hen in staat, een onzichtbare blokkade die ze tegenhoudt in de intieme verbinding die ze zo graag willen. Wil jij ze op maat en op een duurzame manier verder helpen?   

Dan wil ik graag samen met jou kijken hoe je je hierin kunt specialiseren tijdens mijn 2-daagse Masterclass Relatieopstellingen. We nemen relatieproblematiek onder de loep via systemisch werken met familieopstellingen. Zo onderzoeken we de diepere emotionele blokkades, patronen en communicatie van je cliënt en partner. Zodat zij weer richting aan de liefde in hun leven kunnen geven.  

Relatieopstellingen zijn vaak de mooiste opstellingen, omdat we voorbij onze bullshit onszelf en de ander weer echt gaan zien. 

 

Na de masterclass:

N

Kun je je cliënten in 1 sessie tot de kern van hun relatieproblematiek brengen.

N

Kun je helderheid brengen in de waarde van de relatie voor je cliënten.

N

Kun je een stel vanuit verbinding, begrip en compassie richting geven op het wel/niet doorgaan met elkaar.

N

Kun je partners handvaten geven om de verbinding in hun relatie te hervinden en te versterken.

Systemisch werk en relatieopstellingen 

Systemisch werk gaat over het helen van zowel onze trauma’s, als de trauma’s die onbesproken zijn gebleven in onze familiegeschiedenis. Vaak zien we dat de huidige blokkades in de liefde geworteld zijn in het verleden. Met behulp van familieopstellingen krijg je deze goed helder, zodat jouw cliënten met een open hart de volgende stap kunnen zetten in het hervinden van de verbinding in hun liefde.  

Als je anderen wil helpen, is het belangrijk dat je zelf ook bereid bent om de deur naar je hart open te zetten en je eigen relatie met jezelf, je partner en/of je ex aan te kijken deze dagen. We walk our talk. Tijdens de masterclass oefen je namelijk op jezelf en zul je leren wat je persoonlijk kunt doen om meer ruimte te maken voor liefde, intimiteit en partnerschap. Als coach ben je altijd ervaringsdeskundige, daarin ligt volgens onze school juist ook jouw kracht als coach.  

 

Dit is wat we in de masterclass relatieopstellingen gaan doen 

Speciaal voor coaches die al ervaring hebben in systemisch werk hebben we een nieuwe masterclass relatieopstellingen gemaakt. Maar ook geïnteresseerde partners zijn van harte welkom om zo samen stappen te kunnen maken in liefde, intimiteit en communicatie. Ik ga een aantal relatieopstellingen live voor de groep doen met deelnemende stellen. Daarnaast gaan we oefenen met relatiedynamieken.

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor mensen die al ervaring hebben als coach of healer met systemisch werk, met name in relatie opstellingen. De masterclass is niet geschikt voor beginners. Het is noodzakelijk dat je opgeleid bent bij onze Academie voor Opstellingen of vergelijkbare opleiding hebt gevolgd. De masterclass is gericht op het verdiepen van je vaardigheden en kennis over het gebruik van relatie opstellingen in coaching en heling, daarom verwachten we dat de deelnemers al over bepaalde basiskennis en ervaring beschikken.

Data en investering

Datum:

 • Op dit moment staat er geen Masterclass Relatieopstellingen op de agenda. Mocht je interesse hebben in deze bijzondere Masterclass stuur dan even een mailtje naar info@hylkebonnema.nl dan laten we je weten als er een nieuwe datum bekend is.

  Veelgestelde vragen

  Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

  Vooropleiding & Kennis

  Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de Masterclass Relatieopstellingen? 

  Om de Masterclass te kunnen volgen heb je al eerder bij ons de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen afgerond of ben je elders opgeleid en heb je aantoonbaar ervaring met familieopstellingen. Deze Masterclass is bedoeld voor coaches en geïnteresseerden die zich verder willen bekwamen op het gebied van systemisch werken en organisatieopstellingen.

  Groep & Activiteiten

  Hoe kan ik me het beste voorbereiden?
  Neem mee wat jou comfortabel maakt. Dekentje, evt. warme sokken. Verder hoef je niks voor te bereiden.

  Hoe groot is de groep?
  Maximaal 50 personen.

  Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?
  Alhoewel de meerderheid vrouw is, nemen ook mannen geregeld deel aan onze programma’s. Het programma is voor beiden heel geschikt. De gemiddelde leeftijd ligt de tussen de 40-55 jaar. Steeds meer jonge mensen nemen deel aan onze Opleiding, en het percentage mannen ligt inmiddels gelukkig ook al op 25%.

   

  Bereikbaarheid & Vervoer

  Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?
  De Hofkerk in Amsterdam ligt gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Parkeren in de buurt is beperkt mogelijk en kost € 3,- per uur. De dichtstbijzijnde parkeergarage (Middenweg 69) ligt op 3 minuten loopafstand.

  Ik kom met het Openbaar Vervoer.
  De Hofkerk is gevestigd aan het Linneaushof 94 in het oosten van Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij halte Hogeweg kun je met tram 19 of de bussen 41 en 287 uitstappen. Vanaf daar ben je in 2 minuten lopen bij de kerk.

  Reserveren & Annuleren

  Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?
  Je kunt nog tot voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
  Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

  Financieel

  Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
  Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

  Zijn er verder nog bijkomende kosten?
  Nee. Wel vragen we je om je eigen lunch mee te nemen (lunchen in de omgeving is ook mogelijk). Koffie, thee, water en wat lekkers zijn voor onze rekening.

  Kan ik gespreid betalen?
  Voor deze 2-daagse Masterclass is het niet mogelijk om gespreid te betalen.

  Over Hylke

  Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.