...

Verbind je met je wortels, vind je pad

Ontdek je ware roeping met familieopstellingen

Gratis Online Miniclass Ontdek je Roeping in je Werk en Leiderschap met Familieopstellingen

Voel je dat er meer in je zit dan je nu laat zien in je werk? Wil je echt van betekenis zijn en je roeping volgen, maar weet je niet hoe? Deze miniclass is speciaal ontworpen om je te begeleiden op deze ontdekkingsreis.

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de gratis training.

In deze Miniclass ontdek je

N

Bewustzijn: Hoe je dieper contact maakt met je lichaam en gevoel, zodat je beter kunt luisteren naar wat echt belangrijk voor je is.

N

Innerlijke Kracht: Ontdek de kracht die in je schuilt en hoe je deze kunt inzetten in je werk en leiderschap.

N

Eerste Stappen: Leer hoe je de wachtkamer van je leven kunt verlaten en actief stappen kunt zetten richting je ware roeping.

Na je aanmelding, ontvang je een mail met daarin de gratis training (check altijd je spam).

Stroomt het financieel niet of loopt het niet zoals je wil op het gebied van werk, roeping en je leiderschap? Dan kan systemisch werk wat voor jou betekenen op een diepere laag. Vaak komt hieruit naar voren dat verborgen loyaliteiten in je familiesysteem jou tegenhouden. Alsof jouw familie je onbewust van je pad afleidt. Via systemisch werk maak jij helder wat vanuit jouw hart en ziel jouw roeping is & waar je diepere kracht ligt. Waarmee jij meer inkomen kunt genereren, meer mensen kunt helpen en los kunt komen uit de greep van je verborgen loyaliteit.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.