...

Durf jij in je coaching al helemaal jezelf te zijn en op je intuïtie te vertrouwen? 

Ontdek Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen

Durf jij in je coaching al helemaal jezelf te zijn en op je intuïtie te vertrouwen?

Ontdek Intuïtief systemisch Werken met Familieopstellingen

Gratis Online Miniclass ‘Ontdek Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen’

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de gratis online miniclass.

In deze miniclass ontdek je…

N

Hoe je helemaal jezelf kunt zijn tijdens het coachen.

N

Hoe je met behulp van de blaadjesmethode het systemische veld van je cliënt kunt waarnemen.

N

Hoe je erop kunt vertrouwen dat wat je vanuit je innerlijke weten en intuïtie waarneemt gewoon kunt aanreiken aan je cliënt.

N

Hoe je inzicht kunt krijgen in dat wat er in de onderstroom speelt bij je cliënt.

N

Hoe je minder hard hoeft te werken in je coachingsessies.

Na het aanmelden, ontvang je een mail met daarin de gratis miniclass (vergeet niet je spam te checken).

In de Gratis Online Miniclass Ontdek Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen, ga ik je een coachingmethode laten zien, waar je direct je voordeel mee kunt doen en die je toe kunt passen in je coachingpraktijk. Namelijk de blaadjesmethode. Daarnaast ga ik ook dieper in op de twee belangrijkste basisaspecten van 1 op 1 systemische coaching: de basishouding en het voorgesprek. Deze maken het mogelijk om in te tunen op het ‘wetende veld’. Daarin leren ontspannen gaat je helpen om op je intuïtie te vertrouwen in je coaching, waardoor je écht kunt luisteren naar wat het veld van je cliënt jou te vertellen heeft over zijn of haar stuk. Je zult daardoor veel minder hard hoeven te werken in je coachingsessies.

– Hylke Bonnema –

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf - de grondlegger van het Systemisch Werk - heeft Hylke zijn werk de laatste 25 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.