Moeder - Dochter - Vrouwenlijn

Wat een mooie, kwetsbare, lastige relatie is dat toch, die met je moeder. Een relatie bovendien met een enorm invloed op je dagelijks leven. Hoe oud je ook bent. Voel jij je goed genoeg? Durf jij je plek in te nemen? En wat geef je door aan je eigen kind(eren)?

Jet Centeno
Opleider en Opsteller

Dagworkshop Moeder - Dochter - Vrouwenlijn

Jouw vrouwenlijn staat in deze dagworkshop centraal. Jij bent één van hen, velen zijn jou voorgegaan. Jouw moeder neemt in die lijn een zeer belangrijke plek in. Van haar heb jij het leven gekregen. In haar buik en in verbinding met haar is jouw bewustzijn gegroeid. Zij is jouw eerste kennismaking met liefde. Was er overvloed of tekort? Liefde is essentieel in ons leven. Als kind doe je er alles aan om liefde c.q aandacht of bevestiging te krijgen. En 'Als mijn moeder gelukkig is, ben ik ook gelukkig’.

Impact op al onze relaties
De relatie met onze moeder is in grote mate bepalend voor hoe wij het leven nemen en doorgeven. Via onze kinderen of creaties. Ze heeft ook impact op onze relaties (familie, liefdes, vriendschap, werk, ontspanning enzovoort). Welke plek wij innemen, hoe wij geven en nemen en in welke mate wij ergens bij horen. Er gelden drie systemische basisprincipes in familiecontext. Door je inzicht en bewustzijn te vergroten over hoe jij je verhoudt tot deze basisprincipes in je relatie met je moeder en de moeder die haar moeder was en zo verder, kun jij jezelf en daarmee ook je vrouwenlijn bekrachtigen. Het laat je verder groeien in wie jij bent en waar jij voor staat in je leven, relaties en werk.

Programma

Ik nodig je van harte uit voor deze dag van verbondenheid met je eigen kracht en kwetsbaarheid, in een intieme setting met andere vrouwen. We werken met verschillende soorten opstellingen, afgewisseld met meditatie en sharings. Door archetypische opstellingen kan elke deelnemer haar eigen relatie en verlangen exploreren. Individuele opstellingen helpen bij het uitdiepen van persoonlijke vragen. De ervaring van deelneemsters is dat wat er op deze dag gebeurt nog lange tijd doorwerkt.

Resultaten

  • Je hebt inzicht in jouw belemmerende patronen en blokkades
  • Je opent de ruimte waarin je angsten, verdriet en woede integreert.
  • Je ontdekt de kracht en hulpbronnen uit jouw vrouwenlijn en in jezelf.
  • Je ontmoet rust en ontspanning op jouw eigen plek in de vrouwenlijn.

Toekomstige evenementen

Er zijn op dit moment geen events gepland