Nieuwe website
en vroegboek-
kortingen
t/m 1 sept

Opleider & Opsteller

“Ik houd van dit vak om jou te helpen wakker te worden uit je verhaal in wie je werkelijk bent! Je kunt je lot dragen, wat het ook maar is. ”

We hebben een nieuwe website! Zelf zijn we er erg blij mee. Na een lange en intensieve periode van ontwikkelen en optimaliseren staat de website sinds 10 juli online. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat jij als bezoeker makkelijk en snel je weg kunt vinden. Belangrijker nog is de nieuwe opzet, menustructuur, agenda en blog die de website overzichtelijker maken. En last but not least, de nieuwe website is uitstekend te bekijken op je mobiel of tablet!

 De zomerperiode gebruiken we om de nieuwe website verder te verbeteren en nog zaken toe te voegen. Als straks op 1 september het nieuwe academische jaar start zijn wij er ook helemaal klaar voor!

In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, met onder andere een membership gedeelte voor het volgen van online-trainingen, en nieuw videobeeld zodat we steeds vernieuwend blijven.

Alle vroegboekkortingen
tot en met 1 september

Voor zowel de jaaropleiding met overnachting – die in januari 2018 start, als de jaaropleiding zonder overnachting, die al in oktober start – geven we t/m 1 september 1000 euro korting.

Voor de 8-daagse Familieopstellingen geven we t/m 1 september 300 euro korting (incl. btw).

De 10-daagse cursus de Reis van de Heldin met Jet Centeno start op 10 november. Tot 1 september geven we je 500 euro korting.

De 10 daagse cursus Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen met Stefanie Bussing start 17 november. Tot en met 1 september hebben we een mooie vroegboekkorting van 200 euro. Goed te weten dat dit waarschijnlijk de laatste cursus is die we voor deze prijs aanbieden. De prijs voor de cursus die in het voorjaar start zal hoger zijn. Dus als dit op je verlanglijstje staat is november wellicht een goed moment om in te stappen… met tot 1 september dus extra voordeel.

Alle vroegboekkortingen met gelden vanzelfsprekend, zolang deze cursussen of opleidingen nog niet zijn volgeboekt …

GRATIS STARTEN?

Zelf met opstellingen aan de slag? Ons 'Handboek Familieopstellingen' laat je in 7 stappen zien hoe je met behulp van blaadjes zelf het effect van een opstelling kunt ervaren. Vraag het 'Handboek Familieopstellingen' hiernaast aan. Dan ontvang je ook elke twee weken onze inspiratiemail.