Online training 'Intuïtief Systemisch Coachen'

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Je kunt je t/m woensdag 21 november aanmelden 

Intuitief Sysmtemisch Coachen leren? 

Altijd al met familieopstellingen aan de slag hebben willen gaan met je klanten? Of zelf er inhoudelijk meer over hebben willen leren, maar tot nu toe hier niet genoeg tijd of geld voor kunnen vinden?

Dan heb ik nu een hele mooie oplossing voor je. Ik heb namelijk een online training  ‘Intuïtief Systemisch Coachen - Het Nieuwe Opstellen’ voor je gemaakt. Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 sessies en maak je eigen persoonlijke systemische reis.

De online training bied direct toepasbare kennis over het ambacht, het nieuwe opstellen, waardevolle oude wijsheid van natuurvolkeren praktisch vertaald naar nu en een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk. Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. En ook ons eigen systeem, onze relatie, de liefde en de intimiteit daarin groeien. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken. En natuurlijk leer ik je de grondbeginselen van het prachtige systemische vak en kun je zelf hier je eerste stappen in gaan maken.

Ik kijk er ontzettend naar uit om met je op reis te gaan met deze online training.

Hylke.

 

Wat biedt de online training 'Intuïtief Systemisch Coachen' jou?

 Kennis maken met het nieuwe opstellen
 Systemisch leren werken
 Doorbraak in emotionele blokkade
 Meer klanten helpen in praktijk
 Contact met je talent, vitaliteit en je liefde
 Vrij kunnen helpen zonder te veel je best doen
 Intappen op oude wijsheid van natuurvolkeren

Vroegboekkorting t/m zo 16 sept

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familie-geschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

Tot bloei komen

Durf jij dat aan te gaan, een jaar helemaal voor jezelf? Samen met anderen en onder de beste begeleiding? Ben jij er klaar voor om voluit te gaan leven?

De wereld ingaan, je vruchten dragen

Nu je stevige wortels hebt gekregen en je leven tot bloei is gekomen, ben je er aan toe om vrucht te dragen. Om als ondernemer te gaan staan en slagen.

Tijd om uit te delen

Je hebt tussen je wortels je schatkist ontdekt en vanuit die schatkist ga je uitdelen. Je weet wat je te doen hebt in deze wereld. En je neemt er je verantwoordelijkheid voor.

Groei

Als het jaar om is, merk je hoe je je gegroeid bent. Net als een boom elk jaar een stukje groeit, heb jij er ook een jaarring bij gekregen. Een hele bijzondere. Je bent tot bloei gekomen en hebt vruchten gekregen en uitgedeeld aan anderen. Sommige van de vruchten zijn voor jezelf. Ze vallen van je takken rond je stam, waar ze vanuit de aarde jouw stam, jouw wezen weer verder voeden. Het is winter geworden, tijd om naar binnen te kijken, terug te kijken op je bloeiperiode en te bezinnen op je verdere groei.

Hylke over de online training

 

De online training ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ is tot woensdag 1 mei beschikbaar voor € 97. Na die datum zijn we dan echt begonnen en is de online training voorlopig ook niet meer beschikbaar. 

Online training 'Intuïtief Systemisch Coachen - Het Nieuwe Opstellen

De online training bestaat uit 7 uitgebreide videolessen over de basis van systemisch werk: het nieuwe opstellen, lijf, emoties en geboorte, vrouw zijn, man zijn, liefde en relaties, werk, organisatie en leiderschap, de basishouding, het voorgesprek en 1:1 familieopstellingen met behulp van blaadjes, ook we vloerankers genoemd. We behandelen zowel de theorie als de praktijk met voorbeelden en er zijn ook enkele opdrachten. Daarnaast omvat de online training 7 exclusieve recorded webinars ‘Intuïtief Systemisch Coachen - Het Nieuwe Opstellen, waarin ik elke les introduceer en met deelnemers werk ook. 

Investering 97,- Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 coaching en maak je eigen persoonlijke systemische reis.

 

Inclusief 7 eerder opgenomen exclusieve webinars ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ met Hylke Bonnema.

 

  • Les 1 Introductie
  • Les 2 Lijf, emoties en geboorte
  • Les 3  Vrouw zijn, man zijn, liefde en relaties
  • Les 4 Werk, organisatie en leiderschap
  • Les 5 De basishouding
  • Les 6 Het voorgesprek
  • Les 7 Opstellen met vloeranker - de blaadjes methode'

 

Inclusief toegang tot de online community met de andere deelnemers.

Inclusief 1 Live webinar waarin je al je vragen kunt stellen. 

 

BONUS: 25% korting op een van de aankomende dag of avondworkshops 'Intuïtief Systemisch Coachen - Het Nieuwe Opstellen.

 

Hylke Bonnema
Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider 

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

GRATIS webinar ‘Geld Verdienen met je Roeping’

Vind je roeping! Leef je passie. En durf daarmee ook genoeg geld te ontvangen 

You have Successfully Subscribed!

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Stress'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Burn out'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Depressie'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

GRATIS videotraining 'Leef de Liefde'

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

De 'LEEF' Challenge

De LEEF! Challenge gaat over leren voelen: van vernauwende denk- en gedragspatronen naar luisteren naar je gevoel en vertrouwen op je intuïtie. 

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden

THUISGIDS OPSTELLINGEN

 

Ervaar thuis de kracht van intuïtief systemisch coachen

en maak een doorbraak in werk, liefde en leven

Je krijgt een mail met daarin een link om het handboek te downloaden

Online videocursus 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en bij jezelf kunt blijven

en je gevoel kunt inzetten in coaching

Je krijgt een mail met daarin een link om de brochure te downloaden